N3M3SiS Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, legendw84it είπε Μιλάς σε φόρουμ ελληνικό για εργασίακα δικαιώματα και περιμένεις απαντήσεις σε αυτά που πίστευες και σκέφτεσαι. Εδώ φίλε είναι γλύψε τα αφεντικά που μπορεί να είναι άσχετοι και κάνε τον Αλέκο για 2 χρόνια για 600-800€. Τόσο δουλοπάροικοι είναι μερικοί και αυτοί με προσόντα τους κάνουν πέρα επειδή έχουν «υφάκι» και θεωρούν τίμιο και ηθικό το γλύψιμο και όχι αυτόν που κάνει την δουλειά του. Σε ολες τις εταιρίες να λες σε όλους τι καλοί που είναι, ακόμη και για τον πουτσο να είναι, αυτό γουστάρουν. Οχι ρε συ, θα πας σε μια νεα εταιρια και θα σε εχουν οι προισταμενοι και οι συναδελφοι σου με το δικο σου το υφακι "Μαγκες εδω εγω εχω περισσοτερα πτυχια απο ολους σας, θα σεβεστε. Ξερω απταιστα Αγγλικα, εχω εξαλλου και 2 Proficiency που το αποδεικνυουν and I take shit from noone". Θα ζησεις ισαμε 1 μηνακι στον ιδιωτικο τομεα, for sure. Σου ειπαν και αλλοι παραπανω, πως για να κανεις καριερα, σημαντικα δεν ειναι μονο τα πτυχια. Μην σου πω ειναι και αρκετα κατω στην λιστα με τις δεξιοτητες που πρεπει να κατεχεις ως ανθρωπος για να εξελιχθεις στην εργασιακη πυραμιδα. Προσαρμοστικοτητα, εργατικοτητα, κοινωνικοποιηση.. "people skills" που λενε στο χωριο μου. Τωρα γκρινιες, υπεροψιες και παραπονα απο το day 1.. δεν θα σε πανε πουθενα αλλου εκτος απο την αναζητηση εργασιας. Γνωσεις εχεις (οπως λες..) , αλλαξε και μυαλα γιατι δεν θα πας μπροστα ετσι. Διαβαζοντας την αρχη του νηματος θεωρησα πως εχεις ενα δικιο. Μετα διαβασα και τις υπολοιπες σελιδες και νομιζω ειναι ξεκαθαρο το τι φταιει. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από N3M3SiS 2
mclein² Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, tsourlouboum123 είπε Καλησπέρα, πριν κάποιο διάστημα είχα προσληφθεί σε μία εταιρεία η οποία είχε πρόσφατα εξαγοραστεί από μεγάλο αμερικανικό όμιλο. Η εταιρεία αυτή πρωτύτερα ανήκε σε Ιταλό & αφότου πωλήθηκε συνέχισε να έχει την ίδια διοίκηση. Θεωρώ λοιπόν ότι από τον μεγάλο αμερικανικό όμιλο τους είπαν ότι πλέον δε θα πρέπει να προσλαμβάνετε τόσους Ιταλούς αλλά & άλλες εθνικότητες. Και για το λόγο αυτό θεωρώ μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ εκεί (ίσως για να δείξουν ότι προσλαμβάνουν & άλλες εθνικότητες). Το θέμα είναι ότι από την πρώτη μέρα που πήγα στο τμήμα μου αν & η οδηγία ήταν ότι η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά, αυτοί μίλαγαν αρκετά Ιταλικά & μου έδειξε ο προϊστάμενος (Ιταλός) να καταλάβω από την πρώτη στιγμή ότι δε με χόνεβε... "Τι τον έφεραν αυτόν εδώ.. δε μιλάμε καν την ίδια γλώσσα..." είχε πει. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι με προσέλαβαν με σκοπό "να με βγάλουν άχρηστο" & τέλος να με απολύσοραν αφού δεν ήμουν Ιταλός. Ώστε να είναι καλυμμένοι στη μεγάλη εταιρεία ότι προσλαμβάνουν & άλλες εθνικότητες... δέχθηκα αλήθεια είναι πολύ bulling στην εργασία μου & απίστευτη πίεση για να παραιτηθώ. (Δε μου το ανέφεραν ξεκάθαρα, αλλά το βίωνα). Όταν μου έκανε αξιολόγηση ο προϊστάμενος σε 3 μήνες αφότου είχα προσληφθεί την είχα ψιλιαστεί ότι θα έγραφε διάφορα αρνητικά... ακόμα & στα Αγγλικά μου έβαλε μέτρια γνώση ενώ έχω proficiency από δύο φορείς. Στη συνέχεια παραπονέθηκα & ο προϊστάμενος έφυγε προσωρινά (πήρε άδεια κάποιο καιρό) & ήρθε άλλος. Εγώ ήμουν ο μόνος που δεν έλαβα αντίγραφο της αξιολόγησής μου μεταξύ όλων των εργαζομένων του τμήματός μου. Και όταν παραπονέθηκα στο HR για την μη καλή αξιολόγηση μου είπαν ότι θα με αξιολογήσει & ο νέος προϊστάμενος & να μην ανησυχώ γιατί θα λάβουν υπόψη & την αξιολόγηση αυτού. Ο νέος Ιταλός & πάλι προϊστάμενος ήρθε & φάνηκε λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Περίμενα πως & πως μία καλή αξιολόγηση από αυτόν για να με βοηθήσει στην καριέρα μου στον όμιλο αυτό. Είχα αποφασίσει ότι από τη στιγμή που η κατάσταση ήταν έτσι καλό ήταν να φύγω από αυτή την εταιρεία & να πάω σε κάποια άλλη του ομίλου με όχι τόσο μεγάλο "συνοστισμό" από μία εθνικότητα (Ιταλούς). Το είχα ζητήσει κιόλας. Ο δεύτερος προϊστάμενος έφυγε & δεν έκανε αξιολόγηση σε κανέναν & έμεινα ξεκρέμαστος. Μετά ξαναήρθε ο παλιός & εγώ ήμουν σε ανησυχία για το τι θα γίνει με την περίπτωσή μου & την πορεία μου. Η αξιολόγηση μπορούσε να έχει επίπτωση στο να μεταφερθώ στη μεγάλη εταιρεία. Επειδή λοιπόν δεν υπήρχε δεύτερη αξιολόγηση όταν ήταν να τελειώσει η σύμβασή μου μου ξαναέκανε αξιολόγηση ο πρώτος προϊστάμενος με αποτέλεσμα να μου κάνει πολύ κακή αξιολόγηση & να γράψει να μη με ξαναπροσλάβουν. Λόγω των παραπόνων που είχα κάνει για την πρώτη. Επίσης βάσει του καταστατικού της εταιρείας δεν μπορούσε να μου κάνει αξιολόγηση καθώς είχαμε εργαστεί μαζί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ έκανα παράπονα στο τμήμα πρσωπικού & δε δέχθηκα να υπογράψω την αξιολόγηση. Δε μου απάντησαν ποτέ όταν τους είπα ότι η δεύτερη αξιολόγηση είναι άκυρη. Έτσι έστειλα mail στo διευθυντή της εταιρείας ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στην αμερικάνικη εταιρεία για έλεγχο. Το θέμα είναι ότι με τις αξιολογήσεις που μου έκανε ο προϊστάμενος για λόγους συμφερόντων εγώ πιστεύω με έδιωξαν από τη μικρή αυτή εταιρεία αλλά μπορεί να έχει επίπτωση να μη με προσλάβουν στη μεγάλη αμερικάνική. Το θέμα είναι ότι είχε π.χ. γράψει ότι δεν έχω καλές γνώσεις στο ανιτκείμενο & εγώ τον ξεπρόστιασα γιατί μου έκαναν τεστ γνώσεων μετά από αυτό από την εταιρεία & πήρα πάρα πολύ καλό ποσοστό. Εν ολίγης θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Και πως θα μπορούσε να γίνει να ακυρωθεί η αξιολόγηση που μου έχει κάνει η δεύτερη από τη στιγμή που δε συμφωνεί αρχικά με το καταστατικό της εταρείας. Μίλησα με δικηγόρο αλλά άκρη δεν έβγαλα. Επίσης σκέφτηκα να μιλήσω με την αμερικάνικη εταιρεία αλλά εκεί ξέρω λίγο κάποια στελέχη & αν τους πω τι έχει παιχτεί μπορεί να νομίσουν ότι δεν είμαι καλός στη δουλειά μου για να μου κάνει ο άλλος κακή αξιολόγηση ενώ στην πραγματικότητα είναι ότι οι Ιταλοί ήθελαν να μην έχουν κάποιον Έλληνα στα πόδια τους σε καίριο τμήμα από τη στιγμή που & στην αμερικάνικη εταιρεία υπάρχουν κάποιοι Έλληνες σε καίριες θέσεις & ίσως φοβόντουσαν οι Ιταλοί μήπως τους δώσω στους Έλληνες αν κάνουν π.χ. κάτι που πάει κόντρα στην αμερικάνικη εταιρεία. Να μιλήσω με κάποιον Έλληνα στην Αμερικάνικη εταιρεία; Τι θα μπορούσα να του πω; Από τη στιγμή που δε με ξέρουν πολύ καλά σαν άνθρωπο (Μπορούν να δουν βέβαια τις συστάσεις που έχω & τις ακαδημαϊκές περγαμηνές). Αν η αξιολόγηση αυτή η δεύτερη έχει φτάσει στα αυτιά τους τότε μπορεί να έχω πρόβλημα. Αν δεν έχει φτάσει τότε δε θα έχω κάποιο πρόβλημα να προσληφθώ στην Αμερικάνικη ετιαρεία, έχω πρόβλημα όμως να προσληφθώ ξανά στην Ιταλική (δε θα το ήθελα πολύ αλλά γιατί να κλείσει μία πόρτα που κανονικά δε θα έπρεπε να κλείσει). Περιμένω τη γνώμη σας. στρατό εχεις παει ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Οχι ρε συ, θα πας σε μια νεα εταιρια και θα σε εχουν οι προισταμενοι και οι συναδελφοι σου με το δικο σου το υφακι "Μαγκες εδω εγω εχω περισσοτερα πτυχια απο ολους σας, θα σεβεστε. Ξερω απταιστα Αγγλικα, εχω εξαλλου και 2 Proficiency που το αποδεικνυουν and I take shit from noone". Θα ζησεις ισαμε 1 μηνακι στον ιδιωτικο τομεα, for sure. Σου ειπαν και αλλοι παραπανω, πως για να κανεις καριερα, σημαντικα δεν ειναι μονο τα πτυχια. Μην σου πω ειναι και αρκετα κατω στην λιστα με τις δεξιοτητες που πρεπει να κατεχεις ως ανθρωπος για να εξελιχθεις στην εργασιακη πυραμιδα. Προσαρμοστικοτητα, εργατικοτητα, κοινωνικοποιηση.. "people skills" που λενε στο χωριο μου. Τωρα γκρινιες, υπεροψιες και παραπονα απο το day 1.. δεν θα σε πανε πουθενα αλλου εκτος απο την αναζητηση εργασιας. Γνωσεις εχεις (οπως λες..) , αλλαξε και μυαλα γιατι δεν θα πας μπροστα ετσι. Διαβαζοντας την αρχη του νηματος θεωρησα πως εχεις ενα δικιο. Μετα διαβασα και τις υπολοιπες σελιδες και νομιζω ειναι ξεκαθαρο το τι φταιει. Για αυτό θα γλύφουμε μια ζωή τα παπάρια των Γερμανών, Άγγλων και λοιπών, γιατί αυτοί χέστηκαν για τον θεα-Αθήναι των γύφτο-Βαλκάνιων και των Ιταλών, που θα "ζήσεις 1 μηνάκι". Για να κάνεις καριέρα να κάνεις την δουλειά σου πρέπει, και όχι να πουλάς αέρα και παπάτζα, όπως οι περισσότερες εταιρίες και υπάλληλοι στον Ελλαδιστάν του σουβλακιού και των σερβιτόρων. Τράβα σε καμιά εταιρία σοβαρή στο εξωτερικό και άμα δεν κάνεις την δουλειά, με το γλύψιμο άντε να αντέξεις εκεί κανένα μήνα. Ίσα ίσα να μην τους ζαλίζεις τα παπάρια θα θέλουν. Για τα επιδοτούμενα 600 ευρώ από τα ΕΣΠΑ, ναι ο γλύφτης μπορεί να γίνει ίσος με τα proficiency και τα πτυχία. Υ.Γ.: Δεν είμαι αυτός που άνοιξε το θέμα για να μου πουν οι άλλοι παραπάνω, ούτε οι άλλοι παρακάτω. Δεν ξέρω τι δουλεία κάνει το παλικάρι, αλλά ναι σε δουλείες που πουλάνε παπάτζα και αέρα και δεν παράγουν κάτι, πρέπει να γλύψεις.
N3M3SiS Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, legendw84it είπε Για αυτό θα γλύφουμε μια ζωή τα παπάρια των Γερμανών, Άγγλων και λοιπών, γιατί αυτοί χέστηκαν για τον θεα-Αθήναι των γύφτο-Βαλκάνιων και των Ιταλών, που θα "ζήσεις 1 μηνάκι". Για να κάνεις καριέρα να κάνεις την δουλειά σου πρέπει, και όχι να πουλάς αέρα και παπάτζα, όπως οι περισσότερες εταιρίες και υπάλληλοι στον Ελλαδιστάν του σουβλακιού και των σερβιτόρων. Τράβα σε καμιά εταιρία σοβαρή στο εξωτερικό και άμα δεν κάνεις την δουλειά, με το γλύψιμο άντε να αντέξεις εκεί κανένα μήνα. Ίσα ίσα να μην τους ζαλίζεις τα παπάρια θα θέλουν. Για τα επιδοτούμενα 600 ευρώ από τα ΕΣΠΑ, ναι ο γλύφτης μπορεί να γίνει ίσος με τα proficiency και τα πτυχία. Υ.Γ.: Δεν είμαι αυτός που άνοιξε το θέμα για να μου πουν οι άλλοι παραπάνω, ούτε οι άλλοι παρακάτω. Δεν ξέρω τι δουλεία κάνει το παλικάρι, αλλά ναι σε δουλείες που πουλάνε παπάτζα και αέρα και δεν παράγουν κάτι, πρέπει να γλύψεις. Στο νηματοθετη απαντουσα με την χρηση του β'ενικου, χρησιμοποιωντας το δικο σου μηνυμα ως παραθεση, πιο πολυ σαν παραδειγμα προς αποφυγη. Τι σχεση εχει το γλυψιμο με αυτα που συζηταμε, δεν ξερω. Το αν εκανε "την δουλεια" ή οχι, εσυ που το ξερεις; Μαζι δουλευατε; Γιατι μεχρι τωρα, ακομα και σε αυτο το θεμα που ξεκινησε, αερα και παπατζα πουλαει, ακομα και σε εμας, φανταζομαι τι κανει στον εργασιακο του χωρο. Το αν ηταν ή οχι σωστος στην εργασια του, δεν αναφερεται πουθενα, ουτε το ξερουμε ουτε μπορουμε να το βεβαιωσουμε αυτη τη στιγμη. Μονο το "υφακι" μπορουμε να βεβαιωσουμε το οποιο προφανως και ειναι η αιτια για πολλα απο τα προβληματα του. Βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για την εργασιακη κατασταση καποιου, για τον οποιο δεν ξερεις καν τι δουλεια κανει, σε ποιο τομεα και υπο ποιες συνθηκες! Ουτε καν σε ποια χωρα εργαζεται δεν ξερουμε. Ειναι διαφορετικο να εχεις καταρτηση και να την αποδεικνυεις με την εργασια σου και κατι τελειως διαφορετικο να το θεωρεις αυταποδεικτο πως εισαι σωστος επαγγελματιας, επειδη νομιζεις πως "εχεις μεγαλυτερη ακαδημαικη γνωση" απο ολους τους υπολοιπους στις 4 εταιριες που δουλεψες εως τωρα, αλλα για καποιον λογο το ταλεντο σου δεν εχει αναγνωριστει. Δεν το βλεπεις το λαθος; 4
Ghost1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Προς TS, οσο και να σου αρεσει η εταιρεια απο την στιγμη που δεν σου δινει το περιβαλλον που θελεις τοτε για εμενα ψαξε για κατι αλλο....και να μην ψαξεις..το πιο πιθανον θα σε διωξουν. Πριν το κανεις ομως θα ηθελα να σου επισημανω κατι, παρατηρησα οτι εχεις αναφερθει ουκ ολιγες φορες στα πτυχια σου , χαρακτηριζεις τους συναδελφους σου βασιζομενος στα πτυχια τους και οχι βαση της πραγματικης τους αποδοσης στην εργασια. Εχω 32 ατομα σε ομαδες , περιττο να σου πω οτι οι πιο εκνευριστικοι, οι πιο αρνητικοι , αυτοι που παντα μου δημιουργουν προβληματα, ειναι αυτοι που σε καθε πρωτη ευκαιρια υπενθυμιζουν στους συναδελφους τους οτι εχουν μεταπτυχιακο, phd ή οτιδηποτε αλλο,,,η δουλεια καθως και ολοι γυρω τους ειναι κατωτεροι των πτυχιων τους κλπ τετοιες μπουρδες. Μετα μου γκρινιαζουν οτι η ομαδα δεν τους δεχεται, δεν εχουν το σεβασμο που τους αξιζει και παντα καταληγουμε οτι τελικα φταινε οι δομες της εταιριας γιατι δεν κανει ενεργειες ωστε να ομογενοποιηθει η ομαδα,οι ομαδαρχες,οι προισταμενοι κτλ...φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους. Με το που ρωτω να μου δωσουν παραδειγματα ξεκινουν ως εξης...ο ταδε που μου ειπε το ταδε ο οποιος σιγα , και τι εχει σπουδασει για να μου λεει εμενα τι να κανω..μετα περναει στον προισταμενο ο οποιος βεβαιως και αυτος ειναι ανεπαρκης..λογω πτυχιων και συνεχιζουμε.... Αν τα παραπανω παραδειγματα σου θυμιζουν κατι τοτε πολυ φιλικα θα σου πω αλλαξε σταση!! Κατσε και ακου τους συναδελφους σου, δειξε σεβασμο, κατσε να μαθεις και προσπαθησε καθημερινα να δειξεις την αξια σου μ,εσω της δουλειας σου και οχι μεσω της αυτοπροβολης. Τα πτυχια μπορει να σου εδωσαν την δουλεια, αλλα δεν θα σε κρατησουν σε αυτην. 4 4
epp Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) φιλε με ολο τον σεβασμο και την κατανοηση , γιατι σε ολους μας εχει τυχει και λογικα σιγουρα θα ξανατυχει ειδικα μεσα στην επαγγελματικη πορεια να αδικηθουμε , πιστευω οτι εχεις κολλησει εμμονικα σε ενα θεμα το οποιο δεν εχει κανενα απολυτως νοημα διοτι οτι εγινε εχει ηδη γινει, δεν μπορεις να ταξιδεψεις πισω στο χρονο. Η συμβαση σου οπως ειπες εληξε και δεν ανανεωθηκε, πλεον δεν εισαι σε αυτη την εταιρεια. Το HR δεν εχει λογο ουτε υποχρεωση να ασχοληθει. Στην πραγματικη ζωη απτην στιγμη που εφυγες απο την εταιρεια δεν υπαρχουν ενστασεις για το τι εγραψε καποιος σε ενα performance review καποτε καπου , αυτη τη στιγμη κανεις απλα bad PR στον εαυτο σου με το να τους ζαλιζεις για κατι ανυπαρκτο. Περιμενε μερικα μηνακια και κανε αιτηση σε αλλη εταιρεια του ομιλου και οτι γινει. Επισης απτο κειμενο σου αναφερεις οτι εκατσες σχετικα λιγο στην θεση, δεν ξερω ποσο λιγο ειναι αυτο, αλλα αν μιλαμε για κατι τυπου 6μηνο θα επρεπε μονος σου ηδη να ξερεις ποσο ανευ αντικρυσματος και αξιας ειναι μια τετοια αξιολογηση και κατα επεκταση μια τετοια συζητηση. Δεν ξερω γιατι αλλα φαινεται το να πιστευεις οτι μια εταιρεια εχει υποχρεωση να σε προσλαβει ή επαναπροσλαβει αν θεωρηθει οτι αδικηθηκες , κατι τετοιο δεν ισχυει. Μια ιδιωτικη εταιρεια προσλαμβανει απλα οποιον γουσταρει ειτε εχει ειτε δεν εχει τα προσοντα. Επισης δεν καταλαβαινω τι εννοεις λεγοντας για τις ανωτερες σπουδες σου , απλα θα αναφερω οτι στο 2020 ενα μεταπτυχιακο εχει σχεδον καθε δευτερος αποφοιτος Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από epp 4
Babis_allos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Ήμουν που λέτε σ' ένα Ιταλικό Φόρουμ και είδα κάποιον να έχει κάνει το παρακάτω θέμα (μεταφράζω): "Καλησπέρα σε όλους (Ciao a tutti). Δουλεύω εδώ και 25 χρόνια σε εταιρεία που πρόσφατα αγοράστηκε από Αμερικανικό Όμιλο και προσλάβαμε σήμερα έναν Έλληνα. Μιλάμε το παιδί έχει κάτι πτυχία να τρίβετε τα μάτια σας. Εγώ οκ έχω την εμπειρία μου εδώ, το δίκτυο μου και τα σχετικά, άλλα όπως όλοι ξέρουμε σαν τα πτυχία δεν έχει. Όπως είναι λογικό, φοβάμαι. Τρέμω θα έλεγα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Η γυναίκα μου έχει ανησυχήσει, τα παιδιά μου φοβόνται για την υγεία μου. Το παιδί είναι λέμε Genius με το G κεφαλαίο. Φοβάμαι μη μου φάει την θέση. Τι μπορώ να κάνω; Είμαι απελπισμένος, παρακαλώ βοηθήστε. ΥΓ: Έχει και δυο Proficiency." Πολλοί του δίνουν συμβουλές ν' αρχίσει το bullying, να μιλάει Ιταλικά με συναδέλφους κλπ.
tsourlouboum123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Ήμουν που λέτε σ' ένα Ιταλικό Φόρουμ και είδα κάποιον να έχει κάνει το παρακάτω θέμα (μεταφράζω): "Καλησπέρα σε όλους (Ciao a tutti). Δουλεύω εδώ και 25 χρόνια σε εταιρεία που πρόσφατα αγοράστηκε από Αμερικανικό Όμιλο και προσλάβαμε σήμερα έναν Έλληνα. Μιλάμε το παιδί έχει κάτι πτυχία να τρίβετε τα μάτια σας. Εγώ οκ έχω την εμπειρία μου εδώ, το δίκτυο μου και τα σχετικά, άλλα όπως όλοι ξέρουμε σαν τα πτυχία δεν έχει. Όπως είναι λογικό, φοβάμαι. Τρέμω θα έλεγα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Η γυναίκα μου έχει ανησυχήσει, τα παιδιά μου φοβόνται για την υγεία μου. Το παιδί είναι λέμε Genius με το G κεφαλαίο. Φοβάμαι μη μου φάει την θέση. Τι μπορώ να κάνω; Είμαι απελπισμένος, παρακαλώ βοηθήστε. ΥΓ: Έχει και δυο Proficiency." Πολλοί του δίνουν συμβουλές ν' αρχίσει το bullying, να μιλάει Ιταλικά με συναδέλφους κλπ. Πλάκα μας κάνεις; Στείλε Link. 1 4
tz3s Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Προς TS. Λες τοσο καλα πραγματα για το εαυτο σου και οτι εισαι τοσο καλος, αλλα καθεσαι και ψαχνεις την "λυση?" για ενα θεμα της δουλειας σου σε ενα γενικο φορουμ... Το μπουλινγκ το ζουμε ολοι σχεδον οσοι δουλευουμε σε εταιριες του εξωτερικου. Εννοειται πως παντου θα υπαρχουν 2-3 ατομα που δεν θα σε γουσταρουν επειδη δν εισαι απο την χωρα τους ή επειδη απειλουνται ή επειδη εισαι πολυ νεος. Υ.γ. Οριμασε επαγγελματικα και παρτο λιγο πιο χαλαρα... Αν ειναι να σε διωξουν, σε εδιωξαν... Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες για να κανεις την καριερα σου Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από tz3s
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, tsourlouboum123 είπε Πλάκα μας κάνεις; Στείλε Link. Πολυ σημαντικό ποστ για το όλο θέμα!!! 4 1
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 H Internetική διάγνωση, βλέπει κάτι σε Asperger. Ούτε κακό είναι, ούτε κατακριτέο. Απλά αναφέρεται ως κυρίαρχο ενδεχόμενο.
N3M3SiS Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, tsourlouboum123 είπε Πλάκα μας κάνεις; Στείλε Link. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;;; Μολις ξετυλιχτηκε και το υπολοιπο κουβαρι... 1
Babis_allos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε H Internetική διάγνωση, βλέπει κάτι σε Asperger. Ούτε κακό είναι, ούτε κατακριτέο. Απλά αναφέρεται ως κυρίαρχο ενδεχόμενο. Η ιντερνετική διάγνωση βλέπει τρολ με πιθανότητα 99%. 1
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Babis_allos είπε Η ιντερνετική διάγνωση βλέπει τρολ με πιθανότητα 99%. Τα τρολ (συνήθως) δεν γράφουν βιβλίο ολόκληρο για να τρολάρουν.
logistoulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Τα τρολ (συνήθως) δεν γράφουν βιβλίο ολόκληρο για να τρολάρουν. λέγεται εξέλιξη προσαρμόζονται για να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις