knightwish Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Αγόρασα πριν 5 μήνες μέσω Amazon(USA) ένα λαπτοπ της Acer με Windows. Πριν λίγες μέρες μετά από ένα update μου εμφάνισε μπλε οθόνη.Μετα από αυτό δεν έχω προσβαση πλεον στα Windows. Επίσης επειδή το αγόρασα από Αμερική,ισχυει η εγγύηση στην Ελλάδα; Τι να κάνω να τηλεφωνήσω στην Acer στην Αθήνα;θα μπορέσει να το φτιάξει στα πλαίσια της εγγυησης; Έχει κανεις παρομοια εμπειρία;
chralexo Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δεν ξερω τι παιζει με τις εγγυήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις Η μπλε οθόνη πότε ακριβώς βγαίνει; Κάνε επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία, πριν το update, μέσα απο safe mode (αν μπαίνει ) ή φτιάξε ένα dvd των windows ίδια εκδοση με τα δικά σου σου και κάνε boot με αυτό , πηγαινε στην επιδιόρθωση και κανε απο εκει επαναφορά
knightwish Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Με τ π ανοιγω το pc.Προσπαθησα να το κανω recovery σε ημερομηνια πριν το update αλλα δεν με αφηνει,ενωεπιλεγω δεν προχωραει. Εστειλα μηνυμα στο fb στην acer και μ απαντησε η αλλη να κανω reset απο κατω την ενσωματωμενη μπαταρία. Φοβαμαι να το κανω και επισης αφου δεν εχει θεμα η μπαταρια η το τροφοδοτικο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από knightwish
htaccess Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Αν δεν είναι aspire, ψάξε για το δικό σου μοντέλο τον συνδυασμό πλήκτρων. Πριν το κάνεις πάρε ένα backup τα αρχεία σου με ένα live usb.
knightwish Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Ευχαριστω το δοκιμασα αλλα δεν λειτουργησε.Δοκιμασα και brain drain battery αλλά τίποτα. Λέω να το πάω αύριο στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην Ν.Ιωνία ελπίζω να με καλύψει η εγγύση.
moody_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Η εγγύηση δεν καλύπτει όσα έχουν αγοραστεί απο Αμερική,κάτι που βλέπουν εύκολα απο το S/N.Επειδή είναι εξαιρετικοί και το αφεντικό αλλά και ο τεχνικός θα σε συμβούλευα να πάς απο εκεί και να συνενοηθείς για την επισκευή ( εκτός εγγύησης).Αν είναι κάτι εύκολο (γι αυτούς) μπορεί να στο φτιάξουν τζάμπα η με μικρή χρέωση. Είχα πάει ένα Aspire E5-576G με πρόβλημα που είχα αγοράσει απο Amazon (US). Καλή τύχη. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από moody_
knightwish Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Τελικά έφταιγε το άτιμο update KB4556799 της microsoft και χρειαστηκε φορματ. Ο τεχνικός στη Ν.ιωνία άψογος και επαγγελματίας.Τον συστήνω ανεπιφυλακτα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Οσο εμπιστευομαι τον gates για τα εμβολια αλλο τοσο εμπιστευομαι και τα updates των windows 1
default Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Ο Gates εχει φυγει εδω και καιρο. Οσο για τα εμβολια, δεν ειμαι γιατρος αλλα ειμαι βεβαιος οτι η αναγκαιοτητα τους ειναι αδιαπραγματευτη, υπαρχουν ατελειωτες στατιστικες & ερευνες που το εχουν αποδειξει αυτο. Για να γυρισουμε στο θεμα των windows & updates, η γνωμη μου ειναι και την βασιζω σε αρκετες ειδησεις που εχω διαβασει τελευταια σχετικες με BSOD που παρατηρηθηκαν, μην κατεβαζεις τα updates που δεν ειναι υποχρεωτικα και ειναι μονο optional.
moumos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δύο μέρες παιδευομαι με το λάπτοπ μου που είχε τα ίδια θέματα λόγω της ίδιας αναβάθμισης. Παύση ενημερώσεων είναι η μόνη λύση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα