mousteris Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Καλημέρα σας φίλοι μου, Χρησιμοποιούσα χωρίς κανένα πρόβλημα τη παραπάνω ζυγαριά MI με ένα xiaomi redmi note 4 και μπορούσα δω τα ΔΜΣ, πρωτεϊνη κτλ κτλ. Δυστυχώς όμως το κινητό αυτό δε λειτουργεί πια κι έτσι χρησιμοποιώ ένα Samsung note 10, το οποίο ενώ έχω συνδέσει με τη ζυγαριά, σα πληροφορία μου δείχνει μόνο κιλά, τίποτε άλλο, δεν έχει επιπλέον πληροφορίες για το σώμα. Γνωρίζει κανείς τι ρύθμιση πρέπει να κάνω;
mousteris Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Με το δικό της, το MI Fit και στις δύο συσκευές, λάθος; Υπάρχει κάποιο της Samsung ώστε να δουλέψει η ζυγαριά της xiaomi;
mousteris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Λοιπόν λοιπόν, ενημερωτικά για όποιον βοηθήσω βρε αδελφέ. Κατέβασα και την εφαρμογή xiaomi mi home , συνδέθηκα με τον mi λογαριασμό μου και όταν άνοιξα την εφαρμογή MI Fit, όλα δούλεψαν ρολόι
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Οποτε το βλέπεις με την εφαρμογη της xiaomi Και οχι με το samsung health σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα