chios Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 με βάση το line attenuation έπρεπε να είσαι κοντά στα 20mbps επίσης το upload σου έπρεπε να είναι 1024 όχι 615. θα αγοράσεις ένα καλώδιο δικτύου utp και θα αλλάξεις αυτό που έχει κοπή θα δεις τεράστια διαφορά, δεν βάζουμε ότι καλώδιο νανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babaliaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Θέλει να πάρω τον ΟΤΕ γιατί τώρα το έχω στο έδαφος, δεν φτάνω να το κρεμάσω είναι ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, babaliaris είπε Πώς το κατάλαβες; Τι ακριβώς βλέπεις από την φωτογραφία;(απλώς ρωτάω να μαθαίνω) Όντως το καλώδιο έξω (που συνδέει την κολωνα με το σπίτι) είχε κοπεί και έβαλα ένα πρόχειρο εγώ το οποίο δεν είναι καλώδιο τηλεφώνου. DSL Link Information > Τρίτη και Τέταρτη γραμμή: Attainable Rate = Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου. Actual Rate = Πόση ταχύτητα πιάνει στην πραγματικότητα. Κανονικά μπορείς να πιάσεις 20Mbps και πιάνεις μόνο 11Mbps, δήλωσε ως βλάβη στον ΟΤΕ λέγοντας τους τι έχει γίνει με την καλωδίωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καταρχήν κάνε μία επανεκκίνηση στον router και δες πάλι πόσο συγχρονισμό έχεις. Η γραμμή σου είναι καλή και χωρίς πολλά σφάλματα για 35+ ώρες λειοτυργίας, με σωστή εξασθένιση ΑΛΛΑ πολύ μεγάλο SNR, σχεδόν 10 μονάδες απ' ότι λογικά θα έπρεπε να είχε και γι' αυτό έχεις χαμηλή ταχύτητα συγχρονισμού. Αν έχεις πάλι τα ίδια, πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να το δουν, μήπως σε έχουν κλειδώσει για κάποιον λόγο ή είναι βλάβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoipa Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δυστυχώς όλα όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε, τι εννοώ: Και να σου βγει τέρμα οικονομικά και να μην απλώσεις καλώδια και να παίζεις...Σε κάτι θα πρέπει να κάνεις πίσω, είτε αυτό είναι να απλώσεις ένα καλώδιο είτε να αυξήσεις τη γραμμή είτε να μην παίζεις(δεν προτείνεται). Είχα αντίστοιχα θέματα με εσένα απόσταση με το ρούτερ latency σε games και τα σχετικά. Προσωπικά επειδή τότε τα οικονομικά ήταν χάλια ξεκίνησα αγοράζοντας ένα καλώδιο 3-5€ και έκανα τη δουλειά μου. Μετά που αυξήθηκαν οι υπολογιστές στο σπίτι και τώρα που δουλεύω από εδώ ψάχτηκα για vdsl, μου βγήκε με 1€ διαφορά από την 24 που είχα. Όσον αφορά το wifi και ειδικά τους σταθερούς υπολογιστές γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει και ειδικά για gaming. Οι περισσότερες κεραίες για τα σταθερά δεν είναι της προκοπής και χάνονται πακέτα στα σύνδεση με το ρούτερ (ειδικά αν υπάρχει απόσταση εμπόδια κτλπ) με αποτέλεσμα το latency να σου σπάει τα νεύρα και να φωνάζεις "ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ???" Γνώμη μου ξεκίνα με ένα καλωδιάκι φθηνό και αξιόπιστο και βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babaliaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα τηλ και ήρθε κιόλας. Το είδε και μου είπε μέχρι την Παρασκευή θα έρθει κάποιος να το κάνει. Σίγουρα έχει θέμα το καλώδιο παιδιά. Αφού παλιότερα πρωτού χαλάσει, είχα 20mbps άνετα και δεν έκανε αποσυδέσεις το ρούτερ (δεν χανόταν το σήμα από το DSL, τώρα χάνετε σε τυχαίες στιγμές). Μόλις το φτιάξουν θα ενημερώσω με απάντηση. Μετά για καλώδιο lan θα δω τι μπορώ να κάνω. Τώρα βάφουμε το σπίτι μας, επομένως το έχουμε γενικά άνω κάτω και ίσως είναι καλή ευκαιρία για να ανοίξω τρύπες. Αν και δεν γίνεται πάλι, κανονικά θέλει σκάψιμο ο τοίχος και να περάσω το καλώδιο έτσι. Θα με πάρουν το κεφάλι εδώ η οικογένεια αν το κάνω αυτό 😄 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από babaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Ούτε σκάψιμο ούτε τίποτα βάζεις αυτοκόλλητο κανάλι πάνω από σαλοβατιπι τα περνάς μέσα και δεν φαίνεται τίποτα, αν βάφεις κιόλας ακόμη καλύτερα. https://www.skroutz.gr/c/4089/kanalia-kalodion.html?keyphrase=αυτοκολλητα+καναλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babaliaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Στις 25/5/2020 στις 8:46 ΜΜ, chios είπε Ούτε σκάψιμο ούτε τίποτα βάζεις αυτοκόλλητο κανάλι πάνω από σαλοβατιπι τα περνάς μέσα και δεν φαίνεται τίποτα, αν βάφεις κιόλας ακόμη καλύτερα. https://www.skroutz.gr/c/4089/kanalia-kalodion.html?keyphrase=αυτοκολλητα+καναλια Ε τελικά δεν γίνεται... Τέλος πάντων, ήρθε ο τεχνικός και έκανε καλή δουλειά. Μας έφτιαξε το καλώδιο και έβαλε και κάτι άλλο. Λέει ότι αυτό θα τους στείλει σήμα απευθείας σε περίπτωση βλάβης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Τα powerline δεν αξίζουν εκτός αν έχεις νέα καλωδίωση στο σπίτι. Πέρα απο το αυξημένο ping θα έχεις και packet loss που θα κάνει το online gaming κόλαση. Το QoS του entry2 λειτουργεί μια χαρά. Ιδανικά βάζεις limit στο wifi και priority 1 στις ethernet θύρες και συνδέεις τον υπολογιστή με καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα