kallidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ενεργοποίησα τη χρήση PIN για την είσοδο στα Windows 10 αλλά θέλω η είσοδος να γίνεται αυτόματα (μοναδικός χρήστης). Στις επιλογές εισόδου των ρυθμίσεων δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Πριν από την ενεργοποίηση της χρήσης PIN είχα αυτήν την δυνατότητα. Πώς μπορώ να την επαναφέρω? Ευχαριστώ!
mphxths Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Επελεξε εισοδο με κωδικο προσβασης , και μην βαλεις κωδικο στον λογαριασμο.Θα μπαινει αυτοματα.Kαι επειδη το να μην εχεις καθολου κωδικο ειναι λιγο...μαλακια δες εδω αυτοματο login με κωδικο.
kallidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, mphxths είπε Επελεξε εισοδο με κωδικο προσβασης , και μην βαλεις κωδικο στον λογαριασμο.Θα μπαινει αυτοματα.Kαι επειδη το να μην εχεις καθολου κωδικο ειναι λιγο...μαλακια δες εδω αυτοματο login με κωδικο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαδικασία δούλεψε άψογα! Είχα προηγουμένως βρει και εφαρμόσει αυτήν εδώ την διαδικασία, η οποία δεν σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο, ώστε να μπορεί κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου να την δει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από kallidis
mphxths Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kallidis είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαδικασία δούλεψε άψογα! Είχα προηγουμένως βρει και εφαρμόσει αυτήν εδώ την διαδικασία, η οποία δεν σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο, ώστε να μπορεί κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου να την δει. Αν καποιος μπορει να δει το registry , σημαινει οτι εχει account στο πισι σου με administrator rights. Αρα το να δει το registry ειναι το λιγοτερο των προβληματων σου Και υποθετω , ποιον αφηνουμε στο πισι μας , το ελεγχουμε ε ? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από mphxths
micos000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, kallidis είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαδικασία δούλεψε άψογα! Είχα προηγουμένως βρει και εφαρμόσει αυτήν εδώ την διαδικασία, η οποία δεν σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο, ώστε να μπορεί κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου να την δει. Νομίζω ότι είναι το ίδιο, απλά γίνεται με διαφορετικό τρόπο.
oldnew Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μη ανοιγω αλλο τοπικ μιας και ειναι σχετικο, επελεξα να μπαινει αυτοματα χωρις password, αλλα καθε φορα πρεπει να παταω το κουμπι login, αμεσως μετα τη lockscreen. Δεν υπαρχει τροπος φευγοντας απο τη lockscreen να μπαινει αυτοματα χωρις να παταω και το κουμπι μετα? Υπάρχουν 2 λογαριασμοί αλλά νομίζω και όταν είχα αφήσει μόνο έναν παλι το ιδιο συνέβαινε. Γενικά μετά από lock, ζηταει μετα την lockscreen να πατήσεις ΚΑΙ το κουμπί login για να μπεις. Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από oldnew
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/5/2020 στις 2:02 ΜΜ, oldnew είπε Για να μη ανοιγω αλλο τοπικ μιας και ειναι σχετικο, επελεξα να μπαινει αυτοματα χωρις password, αλλα καθε φορα πρεπει να παταω το κουμπι login, αμεσως μετα τη lockscreen. Δεν υπαρχει τροπος φευγοντας απο τη lockscreen να μπαινει αυτοματα χωρις να παταω και το κουμπι μετα? Υπάρχουν 2 λογαριασμοί αλλά νομίζω και όταν είχα αφήσει μόνο έναν παλι το ιδιο συνέβαινε. Γενικά μετά από lock, ζηταει μετα την lockscreen να πατήσεις ΚΑΙ το κουμπί login για να μπεις. Ευχαριστώ Το οτι εχεις 2 λογαριασμους ισως παιζει ρολο , γιατι σου λεει , οκ δεν εχει password ο "τρεχων" λογαριασμος , αλλα ας μην κανω auto login γιατι μπορει να θελει να μπει με τον αλλον. Σε 2-3 εγκαταστασεις windows 10 που εκανα προσφατα , με εναν χρηστη και χωρις password , στο boot , εμπαινε αυτοματα στην επιφανεια εργασιας... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από mphxths 1
kallidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 25/5/2020 στις 12:19 ΜΜ, micos000 είπε Νομίζω ότι είναι το ίδιο, απλά γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι μεν το ίδιο αλλά ούτε σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο ούτε την εμφανίζει έστω και αν πρέπει να την εισαγάγεις για να λειτουργήσει η αυτόματη είσοδος.
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kallidis είπε ούτε σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο Μπορει η διαδικασια που ακολουθησες στο λινκ που παρεθεσες , στο τελος , να περναει το password στο registry...Στο λινκ που λινκαρα εγω μπορει ουσιαστικα να κανεις χειροκινητα ο,τι κανει η διαδικασια στο δικο σου λινκ ... αυτοματα. Ετσι για την πλακα , ανοιξε registry και κανε search το password σου...να δουμε αν υπαρχει εκει μεσα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από mphxths
kallidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, mphxths είπε Μπορει η διαδικασια που ακολουθησες στο λινκ που παρεθεσες , στο τελος , να περναει το password στο registry...Στο λινκ που λινκαρα εγω μπορει ουσιαστικα να κανεις χειροκινητα ο,τι κανει η διαδικασια στο δικο σου λινκ ... αυτοματα. Ετσι για την πλακα , ανοιξε registry και κανε search το password σου...να δουμε αν υπαρχει εκει μεσα Ίσως δεν το διατύπωσα καλά! Δεν υπάρχει εγγραφή της password στο μητρώο. Μπορείς να αφαιρέσεις τη σχετική εγγραφή από το δικό σου μητρώο και θα δεις ότι η είσοδος στην επιφάνεια εργασίας γίνεται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα