chkontog Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μπορώ να μετατρέψω το smartphone σε desktop pc με κάποιον τρόπο;
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μόνο τα Samsung σειρά S note έχουν αυτην την δυνατότητα και κάποια Huawei δεν γνωρίζω για άλλα μόνο που μπορείς να κάνεις είναι mirroring αν εχεις monitor/TV που υποστηρίζει αλλά εννοείται δεν είναι το ίδιο ... 1
@topos Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τα Samsung "S"(όχι μονο τα Note) και τα huawei "P" (όχι lite) συνδεοντε με USB c στην οθόνη(υπαρχουν ανταπτορες που βγάζουν HDMI/dp) και εμφανιζοντε "desktop" επιφάνεια εργασίας. -Δεν ξέρω καθόλου τι γίνετε με τις αναλύσεις, τα videaκια που έχω δει ηταν με fhd οθονες- Ενναλακτικα μπορείς να πάρεις ενα TV box με HDMI κ να κανεις cast με οποιοδήποτε κινητό. Ποντίκι/πληκτρολόγιο ειτε με Bluetooth ειτε με κάποιο dongle. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από @topos 1
chkontog Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά θέλω να φαίνεται όλο το κινητό στην οθόνη Edit:Απλά γυρίζεις την οθόνη του κινητού Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από chkontog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα