Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα πολλες φορες να ενημερωσω τα windows 10 και τελευταια φορα μου εβγαλαν το παρακατω μηνυμα: "2020-05 Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 10 Version 1909 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4556799) -Σφάλμα 0x80073701." Εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο. Παρακαλω για βοηθεια. Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι υπάρχει γενικώς θέμα με αυτήν την ενημέρωση όπως να μην στήνεται ή να στήνεται αλλά να μη λειτουργεί ο ήχος.

Δοκίμασε αν θέλεις να κατεβάσεις την ενημέρωση και να την στήσεις χειροκίνητα από το λινκ -> https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4556799

Είναι το 3ο από το τέλος (version 1909 για έκδοση x64)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ micos000 για την αμεση απαντηση. Πηγα να την  στησω χειροκινητα και μου εβγαλε:" Οι παρακατω ενημερωσεις δεν εγκατασταθηκαν: Ενημέρωση για Windows (KB4556799)". Τι πρεπει να κανω τωρα; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δύσκολο το θέμα σου καθώς και η ίδια η ms δεν έχει δώσει κάποια λύση. Ακόμα και το sfc /scannow ή το windows update troubleshooter δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα. Εγώ θα το έβαζα σε παύση και θα περίμενα μήπως βγει κάποιο fix. Πάντως, σύμφωνα με τα προβλήματα που δημιουργεί σε κάποιους χρήστες θα έλεγα ότι μπορεί να είναι driver related και επειδή όταν χτυπάει συνήθως χάνεται ο ήχος, μπορεί να είναι και θέμα με την κάρτα ήχου. Οπότε δες μήπως υπάρχει κανένα update στους drivers του συστήματος (motherboard, sound και vga).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...