ilos Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 25/5/2020 στις 2:28 ΠΜ, Returntolobby είπε Γενικά είναι καλή πρόταση, επειδή όμως έχω στρατό το 2021, μετά θα μπω στη λογική, να τελειώσει ο στρατός να πέσουν και οι τιμές των rdna2. Πήγαινε σε ένα φτηνό Polaris βουρ, και όταν με το καλό τελειώσεις την θητεία σου βλέπουμε τι θα παίζει τότε. Άκου τους γέρους του insomnia.😁 1
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) On 23/05/2020 at 22:34, Returntolobby said: Σε τι ανάλυση την τρέχεις?? Απο emulators Cemu/Yuzu πως τα βλέπεις?? (αν τρεχεις κανέναν) p.s. ευχαριστώ btw Εγώ που έβαλα πρόσφατα Cemu και δεν έχω και πολύ ιδέα πως να το ρυθμίσω για καλύτερα αποτελέσματα έχω 70-75 FPS στο Zelda BOTW με async shader compiler. Ανάλυση 1080p. (5700xt nitro+). Εδώ έχω βάλει και κάτι screenshots που φαίνονται τα FPS. Μετά άλλαξα κάτι clarity profil αλλά δεν έχω παίξει απτην Κυριακή οπότε το ψάχνω ακόμα. Θερμοκρασίες όπως φαίνονται γύρω στα 50c. Αν θες κάποια συγκεκριμένη δοκιμή μπορώ να κάνω και να σου πω. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Luciddream 1
Returntolobby Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ που έβαλα πρόσφατα Cemu και δεν έχω και πολύ ιδέα πως να το ρυθμίσω για καλύτερα αποτελέσματα έχω 70-75 FPS στο Zelda BOTW με async shader compiler. Ανάλυση 1080p. (5700xt nitro+). Εδώ έχω βάλει και κάτι screenshots που φαίνονται τα FPS. Μετά άλλαξα κάτι clarity profil αλλά δεν έχω παίξει απτην Κυριακή οπότε το ψάχνω ακόμα. Θερμοκρασίες όπως φαίνονται γύρω στα 50c. Αν θες κάποια συγκεκριμένη δοκιμή μπορώ να κάνω και να σου πω. Options->General Settings->Graphics->Graphics API = Vulkan + Debug->Experimental-> Async Compile
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Returntolobby said: Options->General Settings->Graphics->Graphics API = Vulkan + Debug->Experimental-> Async Compile Με έκαψες 😛 Αυτά τα έχω ήδη ποστάρει πάνω edit: Εν το μεταξυ προσπάθησα να κάνω disable το VSYNC για να δώ πόσα FPS φτάνει αλλά παρατήρησα ότι δεν δουλεύει έτσι το CEMU / Vulkan. Quote Instead of traditional Vsync, we are using VK_PRESENT_MODE_FIFO_KHR which makes sure there is no screen tearing - https://www.khronos.org/registry/vulkan/specs/1.1-extensions/man/html/VkPresentModeKHR.html It's not really Vsync as that would lock your framerate to 60, 30, 15, etc. It's more that the driver doesn't allow the GPU to push more frames than the monitor can display. There is very little impact on performance. Under Vulkan, Vsync isn't just a "yes/no" thing. They finally fixed it and made it work properly like on consoles. VK_PRESENT_MODE_FIFO_KHR is the new Fast Sync / new fast Vsync. Nice Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Luciddream
Returntolobby Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Luciddream είπε Με έκαψες 😛 Αυτά τα έχω ήδη ποστάρει πάνω edit: Εν το μεταξυ προσπάθησα να κάνω disable το VSYNC για να δώ πόσα FPS φτάνει αλλά παρατήρησα ότι δεν δουλεύει έτσι το CEMU / Vulkan. Nice Με έσωσες αδερφέ, κυρίως emulators ήθελα, οπότε πάω σε 1080ti/2070$uper
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Just now, Returntolobby said: Με έσωσες αδερφέ, κυρίως emulators ήθελα, οπότε πάω σε 1080ti/2070$uper Δεν κατάλαβα όμως, τι δεν σε καλύπτει? Εγώ για καλό τα έγραψα τα παραπάνω, ότι παίζει μια χαρά σε 5700 XT. Και σε Nvidia το ίδιο κάνει: Quote On Nvidia the FPS shown in fullscreen is unconstrained, going over the display's refresh rate is displayed but the frames are dropped. On AMD it seems they do not show the extra frames, though it should behave in the same way regardless. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Luciddream
Returntolobby Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Luciddream είπε Δεν κατάλαβα όμως, τι δεν σε καλύπτει? Εγώ για καλό τα έγραψα τα παραπάνω, ότι παίζει μια χαρά σε 5700 XT Έχω μια 1440p monitor, οπότε υποθέτω ότι σε αυτή την περίπτωση θα κολλάει. (ryzen 3600/16gb 3600 dualchannel ram είναι το build μου) Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Returntolobby
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Just now, Returntolobby said: Έχω μια 1440p monitor, οπότε υποθέτω ότι σε αυτή την περίπτωση θα κολλάει. (ryzen 3600/16gb 3600 dualchannel ram είναι το build μου) Χμμ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο τότε πρέπει να βρεις κάποιον με παρόμοιο σύστημα. Έβαλα το Resolution σε 1440p και είδα πάλι 68-75 FPS. Βέβαια έχω 1080p οθόνη. Ίσως το πλεονέκτημα της Nvidia στους emulators να είναι το OpenGL, σε Vulkan δεν νομίζω να έχει πλεονέκτημα η Nvidia, εκτός και αν απλά είναι πιο δυνατή κάρτα. Σου βάζω και ένα screenshot απο 8K ανάλυση όπου φαίνεται η διαφορά στα FPS. Οπότε νομίζω ότι 1440p παίζει 68-75 FPS και ίσως και παραπάνω λόγο Vulkan Sync. Α, ξέχασα να γράψω ότι τα παραπάνω είναι με LOD Bias -2 (Higher texture detail) Λοιπον έκανα και άλλες δοκιμές, τελικά είχα βάλει FPS limit μέσα απο το FPS++ στα 75, γιαυτό δεν πήγαινε παραπάνω. Τώρα σε 1440p βλέπω 60-80 FPS σε ανοιχτό χώρο που έχω το save. Average 65 FPS. Στο menu έχω 144 FPS οπότε δουλεύει χωρις vsync. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Luciddream 1
Returntolobby Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Luciddream είπε Χμμ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο τότε πρέπει να βρεις κάποιον με παρόμοιο σύστημα. Έβαλα το Resolution σε 1440p και είδα πάλι 68-75 FPS. Βέβαια έχω 1080p οθόνη. Ίσως το πλεονέκτημα της Nvidia στους emulators να είναι το OpenGL, σε Vulkan δεν νομίζω να έχει πλεονέκτημα η Nvidia, εκτός και αν απλά είναι πιο δυνατή κάρτα. Σου βάζω και ένα screenshot απο 8K ανάλυση όπου φαίνεται η διαφορά στα FPS. Οπότε νομίζω ότι 1440p παίζει 68-75 FPS και ίσως και παραπάνω λόγο Vulkan Sync. Α, ξέχασα να γράψω ότι τα παραπάνω είναι με LOD Bias -2 (Higher texture detail) Λοιπον έκανα και άλλες δοκιμές, τελικά είχα βάλει FPS limit μέσα απο το FPS++ στα 75, γιαυτό δεν πήγαινε παραπάνω. Τώρα σε 1440p βλέπω 60-80 FPS σε ανοιχτό χώρο που έχω το save. Average 65 FPS. Στο menu έχω 144 FPS οπότε δουλεύει χωρις vsync. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Έψαχνα παντού να βρω αποδόσεις, αλλά όλα ήταν 2-3+ μηνών builds (του cemu). Μία τελευταία ερώτηση, με drivers έχει ακόμα bugs σε dx9 games ή τα στρόσαν??
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Returntolobby said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Έψαχνα παντού να βρω αποδόσεις, αλλά όλα ήταν 2-3+ μηνών builds (του cemu). Μία τελευταία ερώτηση, με drivers έχει ακόμα bugs σε dx9 games ή τα στρόσαν?? Να σου πω την αλήθεια δεν παίζω κάποιο DX 9 Game αυτον τον καιρό. Έβαλα όμως τώρα για κανα 5λεπτο το Assassins Creed Revelations που είχα εγκατεστημένο και παίζει μια χαρά με 100-170 FPS. Απλά πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις στα Radeon settings γιατί με τα default έκανε κάποια microstutters. (Έκλεισα Anti-Lag / Radeon Image Sharpening). Έβγαλα και ένα βιντεάκι... αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου δεν έχω παίξει καθόλου DX9 Games. Δυστυχώς δεν το έχω καθόλου με το recording ή θα βγάζω χάλια ποιότητα με μικρό μέγεθος η τεράστιο αρχείο με καλή ποιότητα... κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από Luciddream 1
Returntolobby Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Να σου πω την αλήθεια δεν παίζω κάποιο DX 9 Game αυτον τον καιρό. Έβαλα όμως τώρα για κανα 5λεπτο το Assassins Creed Revelations που είχα εγκατεστημένο και παίζει μια χαρά με 100-170 FPS. Απλά πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις στα Radeon settings γιατί με τα default έκανε κάποια microstutters. (Έκλεισα Anti-Lag / Radeon Image Sharpening). Έβγαλα και ένα βιντεάκι... αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου δεν έχω παίξει καθόλου DX9 Games. Δυστυχώς δεν το έχω καθόλου με το recording ή θα βγάζω χάλια ποιότητα με μικρό μέγεθος η τεράστιο αρχείο με καλή ποιότητα... κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα