Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα εγκατέστησα στο laptop μου την σχετική έκδοση αλλά λόγω συγκεκριμένων δικαιωμάτων που δεν μπορώ να αλλάξω βλέπω το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να εγκαταστήσω ενημερώσεις :

image.png.7c5f9d02b6262a756502dac824feec18.png

Πηγαίνω εκεί που μου αναφέρει αλλά δεν υπάρχει Troubleshoot για να διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα...

Και όλα αυτά με τα windows ενεργοποιημένα κανονικά:

image.png.d1898a928fb9cf99af627aaa7de0489e.png

Πώς μπορώ να αλλάξω την κατάσταση?

Δημοσ.

Το γοογλε δεν δουλευει σημερα ? Οριστε το φαγακι με το κουταλακι στο στοματακι. Ενα αποτελεσμα στο γοογλε..δεν ξερω αν σου δουλεψει , εχει και αλλο πραμα.

ΥΓ : Επισης κατω απο τα κοκκινα γραμματα εχει ενα "view configured update policies"... εκει πηγες ή δεν ψηθηκες?

Δημοσ.
Στις 23/5/2020 στις 8:26 ΜΜ, mphxths είπε

Το γοογλε δεν δουλευει σημερα ? Οριστε το φαγακι με το κουταλακι στο στοματακι. Ενα αποτελεσμα στο γοογλε..δεν ξερω αν σου δουλεψει , εχει και αλλο πραμα.

ΥΓ : Επισης κατω απο τα κοκκινα γραμματα εχει ενα "view configured update policies"... εκει πηγες ή δεν ψηθηκες?

Επειδη εχω κι εγω το ιδιο θεμα εδω και καμια δεκαρια μερες, απλα να ενημερωσω οτι τιποτα απο αυτα δε μου δουλεψε.
Εχω δοκιμασει κι αλλες λυσεις αλλα δεν.
Αν καποιος το εχει λυσει ας μας πει.

Δημοσ.
Στις 23/5/2020 στις 8:12 ΜΜ, jeanthira7 είπε

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα εγκατέστησα στο laptop μου την σχετική έκδοση αλλά λόγω συγκεκριμένων δικαιωμάτων που δεν μπορώ να αλλάξω βλέπω το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να εγκαταστήσω ενημερώσεις :

image.png.7c5f9d02b6262a756502dac824feec18.png

Πηγαίνω εκεί που μου αναφέρει αλλά δεν υπάρχει Troubleshoot για να διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα...

Και όλα αυτά με τα windows ενεργοποιημένα κανονικά:

image.png.d1898a928fb9cf99af627aaa7de0489e.png

Πώς μπορώ να αλλάξω την κατάσταση?

Εχεις κάνει "pause updates"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...