Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη,
Μετά από πολύ μελέτη και αναμονή για μείωση τιμής, είμαι ένα κλικ στο να επιλέξω ανάμεσα στο LG V40 & LG8s. Έχω εμπειρία στη χρήση Xiaomi Redmi Note 8 Pro & Xiaomi Mi 9 Lite (μέλη της οικογένειας). Επιλέγω LG καθώς είναι μια προσιτή "μικρή" ναυαρχίδα στα χαρακτηριστικά, δίνω έμφαση στην αδιαβροχοποίηση και την καλή κάμερα. Αν μπορούσα οικονομικά η επόμενη επιλογή θα ήταν Huawei P30 Pro.

Είμαι κάτοχος ΝΟΚΙΑ 8 και γνωρίζω καλά τις συνέπειες του συνδυασμού υψηλής ανάλυσης και χαμηλής μπαταρίας. Σχετικά με την αγορά του LG8s με προβληματίζει η έλλειψή αξιόπιστων θηκών, accessories και το notch ενώ με το v40 η αυτονομία του και ο επεξεργααστής).

Γνωρίζω ακαδημαϊκά τις διαφορές, αλλά θα θελα την εμπειρία και την πρόταση μέσα από τη χρήση, ιδιαίτερα στο θέμα αυτονομίας. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην αυτονομία, τουλάχιστον 4-5 ώρες browsing, gaming και μουσική....να βγάζει μια μονοήμερη εκδρομή στη παραλία...

•  
  •  
  •  
  •  

•  
  •  
  •  
  •  

Δημοσ.

Αν Δίνεις  ιδιαίτερη έμφαση στην αυτονομία αυτά τα δύο  ξεχνάς είναι τραγικά, εκτός και κουβαλάς μαζί σου φορτιστές - powerbank

Δημοσ.

Εύχομαι να έχεις κάποια εμπειρία καθώς η αυτονομία με προβληματίζει. Είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση καθώς και τα δύο κινητά που είχα (HTC & XIAOMI) αποσύρθηκαν καθώς έχω πολύ απρόσεκτα μικρά. Τα LG έχουν προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά τους. Οπότε μονόδρομος Ηuawei P30Pro, εκτός αν προτείνετε κάποιο με χαρακτηριστικά splashproof (έως 400€ με οθόνη 6-6.5).

Δημοσ.

Για οικονομικη λυση, splashproof  (οχι αδιαβροχο) ειναι και το Redmi note 8 / 8T στα 150 ευρω περιπου... εχει και gorilla glass 5 μπρος/πισω, 48MP 4-πλη camera και 4000mAh μπαταρια (εκτος των αλλων...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...