Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η AMD αναμένεται να λανσάρει στα μέσα Ιουνίου τους επεξεργαστές «Matisse Refresh».

Σύμφωνα με πληροφορίες των ιστοσελίδων Videocardz και Wccftech η AMD πρόκειται να ανανεώσει την προϊοντική της γκάμα παρουσιάζοντας τη σειρά «Ryzen 3000 Refresh». Στις ονομασίες τους, τα νέα μοντέλα επεξεργαστών θα διαθέτουν τα διακριτικά «XT», που είναι γνωστά από τις κάρτες γραφικών της εταιρείας.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν τα νέα μοντέλα επεξεργαστών θα αντικαταστήσουν υπάρχοντα (αν και η ιστοσελίδα Wccftech αυτό ισχυρίζεται, ότι ο Ryzen 9 3900XT θα αντικαταστήσει για παράδειγμα τον Ryzen 9 3900X) ή απλώς θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στην προϊοντική της γκάμα. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό πυρήνων και threads με τα μοντέλα «non-XT», ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχουν αυξημένες συχνότητες λειτουργίας.

Η AMD αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά επεξεργαστών Ryzen 3000XT στις 16 Ιουνίου. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 7 Ιουλίου.

904185067_RyzenXT.jpg.bc269b028f6300a45e586299386c1148.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι επεδιή το κανε η intel 3 φορές ώρα είναι ν αρχισει να μας δουλεύει και η AMD τώρα ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PsaxeAllou είπε

Έτσι επεδιή το κανε η intel 3 φορές ώρα είναι ν αρχισει να μας δουλεύει και η AMD τώρα ....

Αν αγοράσεις τον 3900X και σε 20 μερες βγει ο 3900ΧΤ, χωρίς να σταματησει η υποστηριξη του πρώτου, πως ακριβώς σε κοπροιδευει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα ανεβάσουν τις συχνότητες τους για να έρθουν πιο κοντά στις αντίστοιχες της Intel και να εκμηδενίσουν το μοναδικό τους μειονέκτημα. Αν κρατήσουν και την αύξηση των τιμών σε λογικά πλαίσια τότε θα είναι win win situation....!!!

Επεξ/σία από Toper Harley
  • Like 7
Δημοσ.

Απο αποψη marketing ειναι μια πολυ σωστη κινηση μιας και η intel μολις εβγαλε τη 10η γενια επεξεργαστων της. Ετσι θα αποσπασει καποιους υποψηφιους πελατες που ισως να πηγαιναν intel αντι για amd. Competition ladies and gentlemen.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, PsaxeAllou είπε

Δεν σε δουλευει απλα θα "αρμεξει" τους ΖEN2.

Eδω αρμεξε τους FX, στους Zen θα κολλησει.

Οι αλλοι προσθετουν +++ εδω και 5 χρονια.

Επεξ/σία από Shine_In_The_Night
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PsaxeAllou είπε

Ισα ισα που θα δεις τα πιο παλια μοντελα σε τιμη ξεστοκαρισματος οπως γινεται με τους επεξεργαστες της οταν ψιλοπαλιωνουν,και στο κατω κατω δεν σου εβγαλε νεα γενια και καλα με λιγο καλυτερα ρολογια αλλα συμπληρωσε μια 

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει οι προηγούμενοι σε τι συχνότητα έτρεχαν. Το πιάνουν τελικά το turbo που λένε ή ακόμα ψάχνουμε MHz?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει οι προηγούμενοι σε τι συχνότητα έτρεχαν. Το πιάνουν τελικά το turbo που λένε ή ακόμα ψάχνουμε MHz?

Ο 3600 που έπεσε στα χέρια μου έφτανε στα 4,4 στα 120watt σε custom υδρόψυξη , στο ίδιο ακριβώς σύστημα ο 3900x που έπεσε στα χέρια μου έφτανε με το ζόρι 4,3allcores και τράβαγε και 200 watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά νέα είναι, θα αγοράζεις ολοκαίνουριο τον απλό 3600 στα 120-130 ευρώ όταν ταυτόχρονα η Intel θα σου ζητάει 160 (!!) ευρώ για έναν "απλό" i3. 

Ξέρει τι κάνει η AMD... χαλάστρα πάει να κάνει στην intel με την υπερκοστολογημένη 10η γενιά.

Επεξ/σία από maou1991
  • Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Shine_In_The_Night είπε

Δεν σε δουλευει απλα θα "αρμεξει" τους ΖEN2.

Eδω αρμεξε τους FX, στους Zen θα κολλησει.

Οι αλλοι προσθετουν +++ εδω και 5 χρονια.

Αυτοί τουλάχιστον αρμεγουν τους zen όχι τους πελάτες όπως η intel

Επεξ/σία από Superuser3
  • Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Superuser3 είπε

Αυτοί τουλάχιστον αρμεγουν τους zen όχι τους πελάτες όπως η intel

Ενταξει ναι αλλα αρχισαν τα οργανα με τις B350 και τους ΖΕΝ 3.

Περιμενε λιγακι να παρει την αγορα η Amd και θα δεις.

Επεξ/σία από Shine_In_The_Night
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ξενέρα βαριέμαι να πουλήσω τον 3900x μου 😕

Συμφωνώ με την λογική σου, εξάλλου θα έχεις ήδη μια πολύ καλή μητρική οπότε και θα έχεις βλέψεις για 4900x με το καλό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...