Vtsola Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 καλησπερα εχω στειλει τα δικαιολογητικα με συστημενη επιστολη μεσο ελτα..απο 13/5 βρισκοντε στο κεντρο διαλογης πειραια ωστοσο δεν εχουν παραδοθει ακομα στο λιμενικο σωμα ενω οι αιτησεις ληγουν 24/5 γνωριζει καποιος γιατι αργουν τοσο?
magnam Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μην αγχώνεσαι, θα δουν την ημερομηνία αποστολής. Σίγουρα, όμως, θα ήταν επιθυμητό και σώφρον το να πάρεις τηλέφωνο στη Διεύθυνση/Γραφείο που τα έστειλες και να ενημερώσεις. Υ.Γ.: Ηλεκτρονικά δεν γίνεται πλέον η αίτηση; Αν θυμάμαι καλά, κι εγώ ηλεκτρονικά την είχα κάνει πριν τόσα χρόνια (μάλιστα πρέπει να ήμουν στη πρώτη Τάξη που τα έστειλε ηλεκτρονικά). Απλώς στέλναμε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, και όσοι δεν μπορούσαν/προλάβαιναν να τα στείλουν, τα έφερναν μαζί τους στις ΠΚΕ (προκαταρκτικές εξετάσεις). Υ.Γ. 2: Βλακείες γράφω. Απλά συμπληρώναμε ηλεκτρονικά την αίτηση, την οποία εκτυπώναμε και αργότερα στέλναμε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Απλώς μπορούσες να υποβάλεις εκπρόθεσμα κάποια δικαιολογητικά. Πάνε αρκετά χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς. Σίγουρα η προκήρυξη τα εξηγεί όλα αναλυτικά. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από magnam
Vtsola Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, magnam είπε Μην αγχώνεσαι, θα δουν την ημερομηνία αποστολής. Σίγουρα, όμως, θα ήταν επιθυμητό και σώφρον το να πάρεις τηλέφωνο στη Διεύθυνση/Γραφείο που τα έστειλες και να ενημερώσεις. Υ.Γ.: Ηλεκτρονικά δεν γίνεται πλέον η αίτηση; Αν θυμάμαι καλά, κι εγώ ηλεκτρονικά την είχα κάνει πριν τόσα χρόνια (μάλιστα πρέπει να ήμουν στη πρώτη Τάξη που τα έστειλε ηλεκτρονικά). Απλώς στέλναμε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, και όσοι δεν μπορούσαν/προλάβαιναν να τα στείλουν, τα έφερναν μαζί τους στις ΠΚΕ (προκαταρκτικές εξετάσεις). Υ.Γ. 2: Βλακείες γράφω. Απλά συμπληρώναμε ηλεκτρονικά την αίτηση, την οποία εκτυπώναμε και αργότερα στέλναμε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Απλώς μπορούσες να υποβάλεις εκπρόθεσμα κάποια δικαιολογητικά. Πάνε αρκετά χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς. Σίγουρα η προκήρυξη τα εξηγεί όλα αναλυτικά. Ναι κάνουμε ηλεκτρονικά την αίτηση την εκτυπωνουμε και την στέλνουμε μαζί με κάποια δικαιολογητικά.μακάρι να φτάσει κανονικά να μην έχω θέματα Εσυ είσαι μέσα στο λιμενικό στέλεχος; αν μπορούσες να μου πεις στοιχεία για τις συνθήκες εργασίας ,στη σχολή κτλ
magnam Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Vtsola είπε Ναι κάνουμε ηλεκτρονικά την αίτηση την εκτυπωνουμε και την στέλνουμε μαζί με κάποια δικαιολογητικά.μακάρι να φτάσει κανονικά να μην έχω θέματα Εσυ είσαι μέσα στο λιμενικό στέλεχος; αν μπορούσες να μου πεις στοιχεία για τις συνθήκες εργασίας ,στη σχολή κτλ Ακριβώς, αυτό είχα κάνει κι εγώ τότε. Πάρε και ένα τηλέφωνο στο Γραφείο/Διεύθυνση που τα έστειλες για να ενημερώσεις, αλλά θα δουν (όταν τα λάβουν) ότι τα είχες στείλεις έγκαιρα, οπότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Είμαι στο Στρατό Ξηράς, αλλά πλέον η προκήρυξη/αίτηση για τις Στρατιωτικές Σχολές περιλαμβάνει και το Λιμενικό, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο πράγμα (όταν έδινα εγώ δεν τις είχε διότι τότε δεν είχαν ενταχθεί οι Σχολές του Λιμενικού στο σύστημα των Πανελληνίων). Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω μιας και δεν έχω επαφές με το Λιμενικό, αλλά εάν ισχύουν όσα στον ΕΣ και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τότε δεν θέλεις να ξέρεις. Μην σου κάνω spoiler, θα τα δεις από πρώτο χέρι. Ελπίζω να το αγαπάς πραγματικά και να είναι συνειδητή επιλογή (δεν αποτελεί επιλογή Σχολής, αλλά επιλογή ζωής). Εάν όντως το αγαπάς, τότε θα αγαπήσεις ακόμη και τις όποιες δυσκολίες, συνεπώς δεν έχει και τόσο νόημα αυτή η ερώτηση. Εάν δεν το αγαπάς...... καλύτερα να μην έστελνες καν την αίτηση. Καλά αποτελέσματα! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από magnam 1
Vtsola Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, magnam είπε Ακριβώς, αυτό είχα κάνει κι εγώ τότε. Πάρε και ένα τηλέφωνο στο Γραφείο/Διεύθυνση που τα έστειλες για να ενημερώσεις, αλλά θα δουν (όταν τα λάβουν) ότι τα είχες στείλεις έγκαιρα, οπότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Είμαι στο Στρατό Ξηράς, αλλά πλέον η προκήρυξη/αίτηση για τις Στρατιωτικές Σχολές περιλαμβάνει και το Λιμενικό, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο πράγμα (όταν έδινα εγώ δεν τις είχε διότι τότε δεν είχαν ενταχθεί οι Σχολές του Λιμενικού στο σύστημα των Πανελληνίων). Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω μιας και δεν έχω επαφές με το Λιμενικό, αλλά εάν ισχύουν όσα στον ΕΣ και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τότε δεν θέλεις να ξέρεις. Μην σου κάνω spoiler, θα τα δεις από πρώτο χέρι. Ελπίζω να το αγαπάς πραγματικά και να είναι συνειδητή επιλογή (δεν αποτελεί επιλογή Σχολής, αλλά επιλογή ζωής). Εάν όντως το αγαπάς, τότε θα αγαπήσεις ακόμη και τις όποιες δυσκολίες, συνεπώς δεν έχει και τόσο νόημα αυτή η ερώτηση. Εάν δεν το αγαπάς...... καλύτερα να μην έστελνες καν την αίτηση. Καλά αποτελέσματα! να δουμε αν οσα λεγονται ειναι αληθινα..Ευχαριστω παρα πολυ και σε σενα καλη σταδιοδρομια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα