mega_gigantas Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 400-450 μαξ Χρήση υπολογιστή : internet,games dota2. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. υπαρχει lg. δεν σκεφτομαι καινουργια αγορα οθονης . Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). κατερινη πιεριας. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αγορα των κομματιων μεσω web. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει στο καταστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο windows 10 καλησπερα. τα κομματια που θα κρατησω ειναι σκληρος ssd 250g,κουτι.εχω κατασταλαξει στη cpu amd ryzen 5 2600.θα ηθελα βοηθεια στα υπολοιπα κομματια παιδια! δηλαδη ram,gpu,trofodotiko,motherboard Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από mega_gigantas
c_access Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mega_gigantas είπε Ποσό που διαθέτουμε : 400-450 μαξ Χρήση υπολογιστή : internet,games dota2. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. υπαρχει lg. δεν σκεφτομαι καινουργια αγορα οθονης . Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). κατερινη πιεριας. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αγορα των κομματιων μεσω web. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει στο καταστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο windows 10 καλησπερα. τα κομματια που θα κρατησω ειναι σκληρος ssd 250g,κουτι.εχω κατασταλαξει στη cpu amd ryzen 5 2600.θα ηθελα βοηθεια στα υπολοιπα κομματια παιδια! Καλησπέρα Τι τροφοδοτικό έχεις; Ορίστε μια πρόταση από μένα από visionstudio αλλά αν θέλεις τα αγοράζεις και ξεχωριστά από skroutz(ανάλογα την διαθεσιμότητα και το κόστος των μεταφορικών). Σου έβαλα κάρτα RX 580 αλλά εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και την 1650 super https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1650S-Super-vs-AMD-RX-580/4058vs3923 ============================================================================= Edit: Λίγο φθηνοτερα από digital-master με παρόμοια μητρική: Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από c_access
mega_gigantas Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! τροφοδοτικο δεν εχω και το μπατζετ μου ειναι με το τροφοδοτικο μαζι.δεν θα ηθελα τοσο ακριβη gpu.το μονο παιχνιδι που παιζω ειναι η dota2 με ελαχιστες απαιτησεις.μπορεις να μου προτηνεις κατι πio φθηνο σε γραφικα? Spoiler Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από mega_gigantas
niko13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου μια φορα το φτιαχνεις to pc θα ελεγα πως οι προτασεις του προηγομενου για gpu 580/1650 super ηταν on point. Ασε που αυριο μεθαυριο βγαινει λεμε πχ αλλο παιχνιδακι σαν το dota που θες να παιξεις κ ειναι λιγο πιο απαιτητικο.. Γιατι να μην εισαι καλυμενος? Αν εισαι οκ με τα χρηματα βεβαια. Καλες αγορες Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από niko13
c_access Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, mega_gigantas είπε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! τροφοδοτικο δεν εχω και το μπατζετ μου ειναι με το τροφοδοτικο μαζι.δεν θα ηθελα τοσο ακριβη gpu.το μονο παιχνιδι που παιζω ειναι η dota2 με ελαχιστες απαιτησεις.μπορεις να μου προτηνεις κατι πio φθηνο σε γραφικα? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όπως λέει και ο φίλος αξίζει να βάλεις μια από τις κάρτες που σου πρότεινα να είσαι άνετος. Για τροφοδοτικό, πρόσθεση στην σύνθεση από digital master το παρακάτω και έχεις ένα pc που θα κάνεις του δουλειά σου άνετα αλλά και αν θελήσεις μπορείς και να αναβαθμίσεις στο μέλλον. https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/500 Watt|Seasonic S12III-500 500 Watt- PC Power Supply- black- 2x PCI/Brands/865c0dc9-00a6-4283-897e-f84f3c04bc14 1
LaMereda Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Προσωπικά βρίσκω την 580 κακή αγορά σε αυτά τα χρήματα (~185€) μιας και μιλάμε για τεχνολογία 3 ετών και με μεγάλη κατανάλωση. Από τη στιγμή που η 1650 Super κοστίζει το ίδιο, είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά έχει και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση, δεν υπάρχει λόγος να πας σε 580. 4
tanasen01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Τέλος οι Polaris παιδιά. 4 χρόνια δεν είναι και λίγα. Εφόσον οι τιμές τους πλέον ξανανέβηκαν στην MSRP σχεδόν, δεν έχει νόημα η αγορά τους (σε καινούριες πάντα). Γενικά είναι η χειρότερη περίοδος για να αγοράσει κανείς κάρτα γραφικών πλέον. Περιμένουμε να έρθει το Q4 (Ampere, RDNA2, PS5, XBOX S-X) και βλέπουμε. 3
nikos032 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Αν είναι μόνο για Dota 2 τότε δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο HW. Έπρεπε να αναφέρεις το πιο σημαντικό.. ποιά είναι η οθόνη σου ? ή έστω πες μας ίντσες και την μέγιστη ανάλυση της.
mega_gigantas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 καλησπερα σε ολους, η οθονη μου ειναι η lg 24mn43d-pz. τα χρηματα που διαθετω ειναι μαξ 450 ολα,δυστηχως δεν μπορω να ξεφυγω. η καρτα γραφικων δεν με ενδειαφερει ιδιαιτερα για αυτο επιμενω σε κατι απλο-οικονομικο.οι αλλες επιλογες ποθ μου προτειναν οι φιλοι μου φενονται πολυ καλες. το προβλημα ειναι τα χρηματα παιδια!συνεχιστε αν μπορειτε να κανετε προτασεις! σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
nikos032 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 OK, για 1080p50, και επιμένω μόνο αν είναι για Dota 2, τότε δε χρειάζεσαι GPU. Απορία, γιατί φτιάχνεις PC ? Το προηγούμενο δεν έπαιζε ούτε στα low graphics ? Ρίξε μια ματια σε αυτά: PSU: Corsair CX Series CX450 [58,99 euro] MOBO: MSI B450M-A Pro Max [64,49 euro] ή MSI B450M Pro-M2 Max που σου πρότειναν ήδη [70,95 euro] RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) , προσοχή: μονό module στα 30,65 euro οπότε για 16gb το βάζεις 2 φορές στο καλάθι [61,30 euro] CPU: Ryzen 3 3200G [83,25 euro] ή AMD Ryzen 5 3400G οταν πέσει η τιμή της (κανονική τιμή 145 euro , αυτή τη στιγμή 195,80 euro ) Οπότε χωρίς μεταφορικά/αντικαταβολή βγαίνει σύνολο μεταξύ 268 και 330 ευρώ (οι τιμές είναι απο skroutz). Σχετικά με τη CPU, η τιμή της Ryzen 5 3400G αυξήθηκε κατα 50 ευρώ απο τότε που άρχισε η καραντίνα, οπότε θεωρώ ότι οφείλεται σε έλλειψη stock και λογικά μέσα ιουνίου θα πέσει ξανά στα 145 ευρώ. Πάντως και με τα AMD Radeon Vega 8 της Ryzen 3 3200G κάνεις τη δουλειά σου. Διαφορετικά μπορείς να πας σε Ryzen 5 2600 (115 ευρώ) + καμια μεταχειρισμένη GPU 40-70 ευρώ...
redmedusa Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) R3 1200 (~75) Gigabyte B450M DS3H (~75) 2x4GB 3200Mhz CL16 (~60) MSI Radeon RX 560 4GB Aero ITX OC (~140) EVGA 450 BR (~50) Σύνολο: 400 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από redmedusa
mega_gigantas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 το προηγουμενο μου πισι μολις παρεδωσε πνευμα.χαλασε το τροφοδοτικο και με τη σειρα του εκαψε gpu , ram .αλλιως αν και αρκετα παλιο μου εκανε δουλεια. η προταση για used gpu εχει ενδειαφερν οπως επισης και τα ενσωματωμενα γραφικα στη cpu.παρακολουθω kai ψαχνω με προσοχη οτι λετε γιατι ειμαι ασχετος θα ελεγα με θεματα hardware.
mega_gigantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 καλησπερα και παλι. αυτη ειναι η τελικη μου επιλογη.ερωτηση ειναι συμβατα ολα τα μεροι μεταξυ τους?και επειδη τελικα θα το συναρμολογησω μονος στο setarisma τα κομματια ειναι plug and play η πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο bios? 1
c_access Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, mega_gigantas είπε καλησπερα και παλι. αυτη ειναι η τελικη μου επιλογη.ερωτηση ειναι συμβατα ολα τα μεροι μεταξυ τους?και επειδη τελικα θα το συναρμολογησω μονος στο setarisma τα κομματια ειναι plug and play η πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο bios? Αρχοντικός. Μια χαρα συμβατά, θα χρειαστεί μόνο μέσα από το ΒΙΟS να ενεργοποιήσεις το XMP για να σου παίξουν οι μνήμες στα 3200MHz Υπάρχει σχετικό θέμα και στο insomnia. 1
mega_gigantas Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 καλησπερα εγινε η παραγγελια.οτι εχει να κανει με την ενεργοποιηση του XMP αν μπορειτε παραθεστε μου το link σας παρακαλω γιατι δεν το βρηκα! σας ευχαριστω ολους, βοηθσατε πολυ παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα