Babis_allos Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Είχα ένα ατύχημα και έσπασε η εν λόγω οθόνη. H apple χρεώνει 490 ευρώ για επισκευή. Σημειωτέον ένα φετινό iPad (όχι Pro) καινούριο 10.2" 128GB κάνει 479 ευρώ. Η αλήθεια είναι όμως ότι το Pro μου είναι λίγο καλύτερο από το φετινό απλό και έχει και 256GB (όχι ότι τα χρειάζομα αλλά κρίμα είναι...). Καταστήματα τύπου iRepair χρεώνουν κάτι λιγότερο από 300. Σε αυτήν την τιμή από τέτοια καταστήματα, ξέρετε αν το replacement θα είναι εφάμιλλης ποιότητας με το οριτζιναλ; Θα διατηρηθούν τα 120hz, 3D touch? Θα είναι το brightness εξίσου δυνατό; Θα δουλεύει το touch εξίσου καλά; Τι να κάνω...;
Dinos1973 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Καλησπέρα. Είχα ένα ατύχημα και έσπασε η εν λόγω οθόνη. H apple χρεώνει 490 ευρώ για επισκευή. Σημειωτέον ένα φετινό iPad (όχι Pro) καινούριο 10.2" 128GB κάνει 479 ευρώ. Η αλήθεια είναι όμως ότι το Pro μου είναι λίγο καλύτερο από το φετινό απλό και έχει και 256GB (όχι ότι τα χρειάζομα αλλά κρίμα είναι...). Καταστήματα τύπου iRepair χρεώνουν κάτι λιγότερο από 300. Σε αυτήν την τιμή από τέτοια καταστήματα, ξέρετε αν το replacement θα είναι εφάμιλλης ποιότητας με το οριτζιναλ; Θα διατηρηθούν τα 120hz, 3D touch? Θα είναι το brightness εξίσου δυνατό; Θα δουλεύει το touch εξίσου καλά; Τι να κάνω...; Δεν αξίζει η επισκευή!
Babis_allos Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Δεν αξίζει η επισκευή! Εξαρτάται την επισκευη... Αν τα 300 ευρω ειναι αρκετά καλής ποιότητας για μένα μπορεί να αξίζει. Δεδομένου ότι χρειάζομαι tablet και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά. Ακόμη και τα 490 μπορεί να 'αξίζουν'. Εξαρτάται από το αν προτιμώ να πάω στα ίδια λεφτά σε ένα ελαφρώς χειρότερο μοντέλο (λίγο μικρότερη οθόνη, 128GB λιγότερα, χειρότερος επεξεργαστής, χειρότερη κάμερα, έλλειψη 120hz - πολύ σημαντικό για μένα που χρησιμοποιώ πχ το apple pencil) που είναι όμως καινούριο με εγγύηση ή όχι. Δεν είμαι σίγουρος σε αυτή την περίπτωση. Νομίζω όμως και σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα επισκεύαζα αν και θα πόναγε. Οι επιλογές μου είναι: - Επισκευή στην apple (490ευρώ) - Eπισκευή σε κατάστημα (συμφέρει αν η ποιότητα είναι ίδια/πολύ κοντινή στης apple): 249 ευρώ εδώ https://www.comsmile.de/reparatur/ipad-pro-10-5/ - Αγορά καινούριου Ipad pro (879-989ευρώ) (ipad air είναι παρόμοιο αλλά δεν έχει τα 120hz που θέλω και είναι ακριβότερο στα ίδια GB κατά 220ευρώ από την επισκευή). Κυρίως με αφορούν οι 2 πρώτες επιλογές. Το ipad μου είναι υπεραρκετο γι' αυτά που θέλω, δεν αξίζει να σκάσω τόσα για το καινούριο. Κι έχω και ακριβό peripheral keyboard που δεν ξέρω αν είναι compatible με το καινούριο αλλα αμφιβάλλω. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Babis_allos
Nickfoxjr Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παρε ένα IPad Air 2019 να κανείς τη δουλειά σου και να έχεις καινούργια μπαταρία και έναν καινούργιο επεξεργαστή. Ειναι επίσης 10,5 και ταιριάζει κ το keyboard. Επίσης σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου, παρότι έχω θήκη 360 θα κοιτάξω και για προστατευτική μεμβράνη. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από Nickfoxjr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα