thef13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Όταν αγοράζεις μία συσκευή από <<ΜΗ ΕΠΙΣΗΜΟ>> κατάστημα το firmware που έρχεται μαζί με τη συσκευή είναι αυτό που ο εκάστοτε πάροχος του δίνει. Για παράδειγμα μια συσκευή που την προμηθεύεστε από κάποια κατάστημα στο skroutz και η χώρα προέλευσης είναι η Πολωνία το firmware της συσκευής θα είναι από κάποιον πάροχο στην Πολωνία. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι κάποιες φορές αργούν αρκετά τα software updates. Είχα κάνει αλλαγή σε firmwareσε ένα s8+ γιατί μετά από ένα service το firmware που μου έβαλε η samsung μου αργούσε κατά πολύ τα updates, το έκανα μέσο του site https://www.sammobile.com/firmwares/ όπου και κατέβασα ένα ελληνικό και με το πρόγραμμα Odin το πέρασα στο τηλέφωνο, όλα λειτουργούσαν άψογα. Έχω προβεί στην αγορά μιας συσκευής τις σειράς Note να μπω στην διαδικασία να αλλάξω το firmware?? Στην samsung μου είπαν ότι με αυτή τη διαδικασία χάνεις την εγγύηση.
Dreammpompo Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ναι γιατί γράφει το Knox όποτε βγαίνει αυτόματα από την εγγύηση .
thef13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε Ναι γιατί γράφει το Knox όποτε βγαίνει αυτόματα από την εγγύηση . Έχω αγοράσει ένα note 10+ να μη το κάνω λες φίλε?!??..
koutsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, thef13 είπε Έχω αγοράσει ένα note 10+ να μη το κάνω λες φίλε?!??.. Πλάκα κάνεις ετσι; Εννοείται πως όχι!
thef13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, koutsis είπε Πλάκα κάνεις ετσι; Εννοείται πως όχι! Φίλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Απλά ανησυχούσα για το αν θα έχω καθυστερήσεις στα update!!
Dreammpompo Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, thef13 είπε Φίλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Απλά ανησυχούσα για το αν θα έχω καθυστερήσεις στα update!! Να ξέρεις ότι τα update πάνε γρηγορότερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες παρά εδώ .
thef13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Dreammpompo είπε Να ξέρεις ότι τα update πάνε γρηγορότερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες παρά εδώ . Θα συμφωνήσω απλά όπως αναφέρω αρχικά , όταν πήγα το s8+ για servis η samsung μου έβαλε ένα firmware που τα updates ήταν πραγματικά αργά.. 2-3 μήνες με ένα άλλο s8 που τα πήραμε την ίδια περίοδο.. Σε ευχαριστώ φίλε!
koutsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, thef13 είπε Θα συμφωνήσω απλά όπως αναφέρω αρχικά , όταν πήγα το s8+ για servis η samsung μου έβαλε ένα firmware που τα updates ήταν πραγματικά αργά.. 2-3 μήνες με ένα άλλο s8 που τα πήραμε την ίδια περίοδο.. Σε ευχαριστώ φίλε! Αλήθεια τώρα,θες να πειράξεις ένα κινητό 700€ και να χάσεις την εγγύηση για να παίρνεις τα update 1 μήνα νωρίτερα;
thef13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αλήθεια τώρα,θες να πειράξεις ένα κινητό 700€ και να χάσεις την εγγύηση για να παίρνεις τα update 1 μήνα νωρίτερα; Έχεις δίκιο.. Αν και ξέρω τη διαδικασία δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να χάσεις την εγγύηση!! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από thef13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα