voltmod Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Η Honor ανακοίνωσε το πρώτο κινητό με δυνατότητες 5G στη σειρά «X», το Honor X10 5G. Η συσκευή ενσωματώνει το Kirin 820 SoC – το ίδιο system-on-chip με το οποίο «εφοδιάζεται» το Honor 30S- το modem στο οποίο υποστηρίζει dual-mode 5G (SA/NSA) καθώς και άλλες εννέα μπάντες συχνοτήτων 5G για εκτεταμένη κάλυψη. Η οθόνη 6,63 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS και ανάλυσης Full HD+ του Honor X10 5G είναι «notchless», δηλαδή δεν διαθέτει κάποια εγκοπή (ή οπή) για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας, καθώς η τελευταία στα 16MP «εξέρχεται από την άνω πλευρά του πλαισίου χάρη σε έναν ηλεκτροκίνητο μηχανισμό τύπου «pop up». Η οθόνη επίσης υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ρυθμό δειγματοληψίας για την αφή 180Hz. Λόγω της τεχνολογίας της οθόνης δεν ήταν δυνατό να «φιλοξενεί» τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος βρίσκεται στο πλάι και στο πλήκτρο power on/off. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4300mAh και υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 22,5W. Στο πίσω μέρος η συσκευή διαθέτει τρεις κάμερες, με την κύρια, να βασίζεται σε έναν αισθητήρα RYYB ανάλυσης 40MP για καλύτερη, σύμφωνα με την εταιρεία, φωτοευαισθησία και επομένως απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Υποστηρίζονται AIS Super Night Mode, 3D Portrait Lighting Effect και Slow Motion Video Recording στα 960fps. Μαζί με την κάμερα 40MP υπάρχει μία υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και μία κάμερα 2MP ειδικά για λήψεις «macro». Το Honor X10 5G θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, Sapphire Blue, Midnight Black, Titanium Silver και Fiery Orange σε τρεις εκδόσεις με βάση την ποσότητα μνήμης/ χωρητικότητα. Στη βασική έκδοση, με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει CNY 1899 (€245), στην έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει CNY 2299 (€284) και στην έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει CNY 2399 (€310). Σε όλες τις περιπτώσεις ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος. To νέο Honor X10 5G τρέχει MagicUI 3.1.1 πάνω από το Android 10, δίχως τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google (π.χ αντί για το Google Play store υπάρχει το AppGallery της ίδιας της Huawei). Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 26 Μαΐου. Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διάθεση του σε άλλες αγορές. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
whoever81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πω ρε φίλε φτάνει αηδία έχει καταντήσει. Ατελείωτα μοντέλα με σχεδόν ίδιο design, σχεδόν ίδια ονόματα, σχεδόν ίδια σπεκς. Η Xiaomi νομίζω κάτι 10Χ κυκλοφορεί τώρα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από whoever81
Black Demis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 ωραία και χρήση συσκευη αλλά χωρίς τα gaaps No way....... άστα τα gaaps εστο το google play framework να υπάρχει για να μπορούμε να βάζουμε εφαρμογές από τρίτες πηγές (που περισσότερες απαιτούν αυτό για να παίξουν σωστά).......
valkon Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, whoever81 είπε Πω ρε φίλε φτάνει αηδία έχει καταντήσει. Ατελείωτα μοντέλα με σχεδόν ίδιο design, σχεδόν ίδια ονόματα, σχεδόν ίδια σπεκς. Η Xiaomi νομίζω κάτι 10Χ κυκλοφορεί τώρα. Πόσα μοντέλα υπάρχουν με pop up κάμερα και όχι κυρτή οθόνη; Θα σου πω εγώ, ένα. Το mi 9t. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 εμενα παντως αυτη τσαχπινια με την καμερα που πεταγεται μου αρεσει,,,,
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε εμενα παντως αυτη τσαχπινια με την καμερα που πεταγεται μου αρεσει,,,, Από το να έχεις πράγματα μέσα στην οθόνη σου όλη την ώρα καλύτερα να πετάγεται κάμερα τις ελάχιστες φορές που οι περισσότεροι άνθρωποι τραβάνε σελφις Κι εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο και ας έχω απλά μια σταγόνα Είναι σπαστική έστω και αυτή 4
Giorgos17589 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, valkon είπε Πόσα μοντέλα υπάρχουν με pop up κάμερα και όχι κυρτή οθόνη; Θα σου πω εγώ, ένα. Το mi 9t. Huawei p smart z.... Honor 9x...mi9t π ειπες.. Poco f2 pro.. Θα χει κ αλλα σιγουρα. Παντως ισχυει οτι εχει καταντησει αηδία ολα τα ιδια.. Αν κ εγω αναφερομαι στην πισω πλευρα. Οχι πως ειναι ασχημο... Μια χαρα ειναι. Απλα ειναι ολα σχεδον ιδια. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Giorgos17589 1
ben3os Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, valkon είπε Πόσα μοντέλα υπάρχουν με pop up κάμερα και όχι κυρτή οθόνη; Θα σου πω εγώ, ένα. Το mi 9t. Oneplus?? 2
JoanBresci Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Honor εγγύηση. Το 8x ήταν το πρώτο μου android μετά από πολλά χρόνια. Xiaomi fanboys κτλπ λέγανε πολλά για το εν λόγω μοντέλο αλλά άκουσα το ένστικτο μου , ενάμιση χρόνο μετά με καθημερινή πολύ βαριά χρήση δεν με έχει απογοητεύσει ούτε στιγμή. Δεν θυμάμαι ούτε ένα κόλλημα η αύξηση θερμοκρασίας. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από JoanBresci
Getapen Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Πήρα το 9Χ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Ούτε νοτς ούτε δάκρυα και ιδρώτα τα οποία μου κάθονται σαν καρφί στο μάτι.. Σε γενικές γραμμές εξαιρετική συσκευή σε λογική τιμή.. Αν έρθει στην Ελλάδα το παραπάνω το σκέφτομαι να κάνω καμιά τράμπα
psaras10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Αν και δεν δεσμεύουν καθόλου χώρο στην οθόνη λόγο έλλειψης της κάμερας δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το αναδυόμενο μαρκούτσι ... πάντως πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός διότι βλέπουμε σιγά σιγά και μοντέλα Under 400€ που είναι πολύ τίμια αλλά δυστυχώς με τον ίδιο σχεδιασμό .
koutsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Το θέμα είναι αυτός ο μηχανισμός της κάμερας πόσο γρήγορα θα χαλάσει παιδιά... 1
fotiskoumoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε Το θέμα είναι αυτός ο μηχανισμός της κάμερας πόσο γρήγορα θα χαλάσει παιδιά... Αν δεν το πάρεις στη οικοδομή κάπου 4-5 χρόνια Ξέρουμε πότε θα έρθει Ευρώπη ; Όχι Ελλάδα ( μπορείς να πάρει και 7-8 μήνες να έρθει ). Αν θυμάμαι καλά τα 9x κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο και η κινεζική και η ευρωπαϊκή έκδοση , σωστά ; Πιστεύετε θα γίνει το ίδιο φέτος ; Πάντως στα 250 η 6/64 είναι πολύ καλή περίπτωση , ιδικά με τον sony imx 600 ryyb , ανυπομονώ να έρθει Ευρώπη . Επίσης ξέρει κανείς αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα έστω και με πολύ περιορισμένο 4g ; (Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και άκουσα ότι θέλουν να βάλουν 5g οπότε λογικά το 5g modem θα αξιοποιηθεί) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από fotiskoumoulas
logistoulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Το θέμα είναι αυτός ο μηχανισμός της κάμερας πόσο γρήγορα θα χαλάσει παιδιά... Πόσο συχνά θα τον χρησιμοποιείς είναι το θέμα Για μένα που το πολύ να το άνοιγα 100-200 φορές σε όλη τη διάρκεια ζωής του κινητού θα ήταν μια χαρά Για άλλους προφανώς όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα