Bulls66 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Από τον τίτλο καταλαβαίνετε ότι θέλω να αναβαθμίσω έναν παλιό υπολογιστή που μέσα στην καραντίνα βρήκα χρόνο και ξεσκόνισα. Δεν υπάρχει σκοπός να χρησιμοποιηθεί κάπου συγκεκριμένα. Ούτε βαριά χρήση σε gaming ή λοιπά προγράμματα που να χρειάζονται ιδιαίτερη επεξεργαστική ισχύ. Ένα απλό desktop με λίγα λόγια να τρέχει χωρίς πρόβλημα windows 10, office κλπ. Αυτό που παρατήρησα αφού τον σέταρα, έβαλα και windows 10 pro (τρέχουν μια χαρά - είναι φορτωμένα σε hdd) είναι ότι ψιλοσέρνεται στον chrome (λόγω ram, θα παραθέσω στην συνέχεια τα χαρακτηριστικά) και ενίοτε κατά το άνοιγμα φωτογραφιών, αρχείων word και τα σχετικά. Αναμενόμενο θα πει κανείς : CPU: Intel Pentium G3260 GPU: Nvidia GeForce 9600 GT HDD: Hitachi HDS721050CLA662 500GB (υγεία 100%) RAM: Kingston 99U5584-005.A00LF 1x4GB MBD: Asus H81M-C Γραφικά δε χρειάζονται, η μητρική είναι απλή για τον σκοπό μου δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή. Σίγουρα θα αγοράσω έναν ssd, ram και ίσως επεξεργαστή. Τι προσθήκες - αλλαγές θα προτείνατε ; Budget 200€+- . Υπόψιν, προορίζεται για ένα απλό desktop όπως είπα αλλά εκπτώσεις σε ταχύτητα για τα βασικά δε θα ήθελα.. Κανείς νομίζω. Στο σύστημα μάλλον θα έχω αυτή την οθόνη : Dell SE2219H Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Bulls66
Mr_Terror Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 δικη μου ταπεινη αποψη, αν τον θες για βασικη χρηση ιντερνετ σερφαρισμα ταινιες, εναν ssd θες και τιποτα αλλο. Εχω συστηματακι με pentium πιο παλιο απο τον δικο σου, τον g2130 και με ram 8gb και ακομα και σημερα για καθημερινη χρηση αντεχει μια χαρα. ssd αντε και ram να φτασεις τα 8 gb και θα εισαι αρχοντας. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 SSD! Κι εφοσον ο Pentium 2/4 δεν ειναι καν i3 2/4, εχε το νου σου μετα κατα καιρους σε αγγελιες: για να τσιμπησεις και τον φθηνοτερο i5 που θα βρεις 😎 (για παραδειγμα μπορει να ειναι i5-4570) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα