Προς το περιεχόμενο

iMac 24 early 2009

carpe_diem_rj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, προπαθω να φταιξω ενα bootable usb ωστε να κανω καθαρη εγκατασαση απο την αρχη του El Capitan που φοραει ο imac.

Δοκιμασα και τις εντολες απο terminal αλλα και το diskmaker .Στο terminal μου βγαζει οτι η εντολη δεν υπαρχει και στο diskmaker  ειτε μου λεει οτι δεν υπαρχει το app ειτε μου βγαζει ενα παραθυρο και λεει where is ASObjC Runner app....παω να βρω το dmg αλλα δεν αγηνει να το επιλεξω... μετα το download το εβαλα στο application .

Μπορει να βοηθησει καποιος>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, carpe_diem_rj είπε

Φυσικα

Βρίσκεται σαν app μέσα στο applications folder?Απο που το κατέβασες και ποσά Gb είναι?

Επεξ/σία από atheatos

Το κατεβασα . Τελικα καταφερα να το γραψω σε στικακι αλλα οταν παω να το βαλω στο imac και ξεκιναει η διαδικασια μετα απο λιγη ωρα σταματαει και λεει οτι δε μπορει να  γινει η εγκατασταση σ αυτο τον υπολογιστη. Και πριν τον κανω erase φορουσε παλι το el capitan. Τωρα δοκιμαζω να γραψω το πιο παλιο ακομα yosemite αλλα το macboook pro μου λεει οτι δε μπορει να γραφει γιατι ειναι παλιο.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει πρόβλημα ο σκληρός του iMac? Δεν μπορει να σταματαει η εγκατασταση ετσι. Το El Capitan μια χαρά εγκαθιστατε στο συγκεκριμενο iMac.Μηπως κατεβασες καμια εκδοση για hackintosh? Απο που το κατεβασες δεν μας είπες.

Επεξ/σία από atheatos

Απο το site της apple το κατεβασα. Δεν εδειχνε να εχει θεμα ο σκληρος ..αλλα και παλι πως μπορω να το δω αυτο? Ελεγα να του βαλω ενα ssd απο που θα δω ποιος ειναι συμβατος ? Ο ιμακ ειναι ο 24 early 2009.

Το ιδι μου κάνει και για το el capitan και yosemite... Τι μπορεί να φταίει? Σκληρός? Ποιος ssd μπορεί να είναι συμβατός γιατί με ένα ψάξιμο που έκανα δε βρίσκω να υπάρχει στην αγορά κάποιος διαθεσιμος

IMG_20200526_100658_compress18.jpg

6 ώρες πριν, carpe_diem_rj είπε

Ναι κανονικα.

Ψαχνω να βρω συμβατο ssd δισκο και ο μονος που βρισκω δεν υπαρχει στην παραγωγη και γιατι ειναι παλιος...

Τι εννοείς συμβατός ssd? Sata σκληρό έχει μέσα και ένας οποιοσδήποτε sata ssd θα δουλέψει. Τουλάχιστον από αυτά που έχω δει σε iMac late 2009 .

30 λεπτά πριν, carpe_diem_rj είπε

Δεν δουλευουν ολοι οι ssd....Τωρα εχει 3,5 σκληρο αυτον που ειχε οταν τον πηρα και θελω να του βαλω ssd.

Ποιοι ssd δεν δουλεύουν? Αν εννοείς αυτούς που έχουν controller που ο mac τους διαβάζει σαν sata 1 και αυτοί δουλεύουν αλλά με μικρότερες ταχύτητες. Τέλος πάντων , δοκίμασε να κανείς nvram και smc reset και ξαναπροσπαθήσε να περάσεις το El Capitan.

1 ώρα πριν, atheatos είπε

Ποιοι ssd δεν δουλεύουν? Αν εννοείς αυτούς που έχουν controller που ο mac τους διαβάζει σαν sata 1 και αυτοί δουλεύουν αλλά με μικρότερες ταχύτητες. Τέλος πάντων , δοκίμασε να κανείς nvram και smc reset και ξαναπροσπαθήσε να περάσεις το El Capitan.

Πως το κανω αυτο? δεν εχω λειτουργικο τωρα με το option μπαινω στην αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...