panatha1369 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Αυτη τη στιγμη εχω νοβα με τηλεοραση μεσω πιατου,,ομως σκεφτομναι να την κανω με το που ληξη το συμβολαιο..οταν φυγω απο νοβα και επειδη η τηλεοραση που εχω εχει ηδη υποδοχη για δορυφορο μπορω να βγαλω τον αποκωδικοποιητή της νοβα και να συνδεσω κατευθειαν το πιατο με τη τηλεοραση ωστε να πιανω μονο τα ελευθερα καναλια..??ειναι πιθανο να πιασει αυτο??αλλιως τη χρειαζεται να αλλαξω στο πιατο?
adsl2+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Η NOVA εκπέμπει από τον Hotbird 13B/13C/13E at 13.0°E οποίος έχει ελεύθερα κανάλια και αφοί η τηλεόρασή σου έχει δορυφορικό δέκτη θα μπορείς να τα βλέπεις χωρίς να προσθέσεις κάτι , αρκεί να ρυθμίσεις και να σκανάρεις τον δορυφόρο
kostasbm Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, panatha1369 είπε Αυτη τη στιγμη εχω νοβα με τηλεοραση μεσω πιατου,,ομως σκεφτομναι να την κανω με το που ληξη το συμβολαιο..οταν φυγω απο νοβα και επειδη η τηλεοραση που εχω εχει ηδη υποδοχη για δορυφορο μπορω να βγαλω τον αποκωδικοποιητή της νοβα και να συνδεσω κατευθειαν το πιατο με τη τηλεοραση ωστε να πιανω μονο τα ελευθερα καναλια..??ειναι πιθανο να πιασει αυτο??αλλιως τη χρειαζεται να αλλαξω στο πιατο? αν δε μπορείς ζητά βοήθεια από κάποιον να σκοπεύσεις Άστρα 19.2Ε...τουλάχιστον έχει κάποια αξιόλογα κανάλια ελευθερα όμως ποδόσφαιρα Ευρωπαικα ελεύθερα μόνο από τον Τurkasat 42E θα δεις
panatha1369 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Θα πιανει ομως τα επιγεια;;πχ αντ1 σταρ..
adsl2+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, panatha1369 είπε Θα πιανει ομως τα επιγεια;;πχ αντ1 σταρ.. Όχι , τα επίγεια, εννοώντας τα κανάλια της digea που εκπέμπουν από τον ''Eutelsat 3B & Rascom QAF 1R at 3.0°E'' είναι κωδικοποιημένα και η τηλεόρασή σου δεν μπορεί να τα αποκωδικοποιήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα