killer76 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Σε ένα blog που έχω, μία ξένη εταιρεία μου ζήτησε το google analytics του site για να βάλει διαφήμιση. Τι ακριβώς τους στέλνω? screenshot έτσι χύμα στα Ελληνικά κλπ? δεν νομίζω. Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος? Ευχαριστώ
paim Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Στην σελίδα των analytics, αν πας στην επισκόπηση του κοινού (Κοινό->Επισκόπηση) που σου δείχνει μία επισκόπηση των πραγμάτων (βλ. χρήστες, διάρκεια παραμονής, προβολές, νέοι χρήστες κτλπ), πάνω δεξιά έχει επιλογή εξαγωγή. Όπου μπορείς να το βγάλεις είτε σε pdf είτε excel είτε κάποιες άλλες επιλογές. Καλό θα ήταν να τους ρωτήσεις τι ακριβώς θέλουν, αλλά το συγκεκριμένο ίσως σου φανεί χρήσιμο, και ίσως να είναι και αυτό που ζητάνε.
killer76 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Η εξαγωγή σε pdf μου βγάζει αυτό Και η εξαγωγή σε excel μου βγάζει κάτι τέτοιο Δεν νομίζω οτί είναι σωστό έτσι. Δηλαδή εκτός οτί δεν φαίνεται τίποτα, μπορώ εγώ πανέυκολα να πάω και να βάλω 258500 για παράδειγμα
paim Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, killer76 είπε Η εξαγωγή σε pdf μου βγάζει αυτό Και η εξαγωγή σε excel μου βγάζει κάτι τέτοιο Δεν νομίζω οτί είναι σωστό έτσι. Δηλαδή εκτός οτί δεν φαίνεται τίποτα, μπορώ εγώ πανέυκολα να πάω και να βάλω 258500 για παράδειγμα Πριν μερικούς μήνες που είχα δοκιμάσει ανάλογη διαδικασία το pdf τα έβγαζε σχεδόν όπως ακριβώς τα βλέπεις στην επισκόπηση. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο σου βγάζει σφάλμα, αλλά σίγουρα το excel δεν αποτελεί λύση. Ίσως αν επικοινωνήσεις με το support να σε βοηθήσουν (?)
killer76 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δοκιμασα 100 φορες χωρις αποτελεσμα. Τελικα τους εστειλα μηνυμα να μου δωσουν ενα gmail να τους προσθεσω να δουν τα στατιστικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα