Προς το περιεχόμενο

Χαμηλές ταχύτητες Vodafone σε server στο εξωτερικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω 2 συνδέσεις.Μία adsl στη vodafone (πρωην cyta πελάτης) και μία vdsl στoν ΟΤΕ. Λόγω της κατάστασης είμαι αναγκασμένος να είμαι κυρίως στο πατρικό μου με vodafone και έχω θέμα με ότι βγαίνει στο εξωτερικο (twitch , online μαθηματα , κατέβασμα απο οποιαδηποτε σελιδα δεν εχει server ελλάδα) σε σημείο που άμα μπουν 2 ατομα και ο ενας να θελει να δει ενα stream ας πουμε και ο αλλος να θελει να είναι σε βιντεοκλήση θα σερνονται και οι 2 (πιανω 16.7 mbps σε speedtest σε ελληνικο σερβερ). Απο την αλλη στον οτε πριν 1μισι μηνα οταν είχα ακόμη adsl και 3-4 ατομα να εμπαιναν δεν υπήρχε θέμα ακόμα και αν κλείδωνε λιγο χαμηλότερα (τωρα με το vdsl ειναι ολα ακομα καλυτερα προφανως). Ετσι λέω ας κάνω ενα speedtest σε σερβερ στο εξωτερικο και με τους 2 να δω τι παιζει... Με vf πάει στα 10-11 mbps για ένα δευτερόλεπτο και με τη μια πέφτει και μένει στα 7-7.5 σε όλους τους σερβερ πoυ δοκιμασα (Βερολινο,πραγα,λονδινο,παρισι) ενω στον οτε δεv υπάρχει καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Τι μπορώ να κάνω;Αλήθεια μετα απο ολο αυτό θέλω να φυγω τοσο πολύ απο αυτους.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...