Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μητρική GA-G33M-S2 socket 775 επεξεργαστής Intel® Core™2 Duo  Ε8400 Το προβλημα  (CompareExchahge128) Δεν ξεκινά καν την καθαρη εγκατάσταση win 10 64bit  και στην  αναβάθμιση έβγαλε το θέμα . Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα win 7 64 bit είτε και με τα 32 bit win 10 Aπο λίγο ψάξιμο που έκανα  CompareExchange128 windows 10 μιλάνε για  ασυμβατότητα του επεξεργαστή με win10 64  η bios update Τα φωτα σας καθ όσον προς το παρόν δεν θέλω να πειράξω το bios και κάποιοι που το έκαναν δεν έβγαλαν άκρη Εαν κάποιος έχει Intel® Core™2 Duo με win 10 64 ας γράψει ποιον έχει για μα μην βάζω-βγάζω επεξεργαστές. Με linux mint 64bit δεν υπάρχει θέμα

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με C2D E8400 και Win10 64bit δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Τα Win10 είχαν περαστεί σαν αναβάθμιση πάνω στα Win7 όταν τα έβγαλε EOL η Microsoft.
Η μητρική είναι GA-X38-DS5 και έχει κουμπωμένα πάνω της 4GB DDR2.
(Είναι το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου σαν εν αποστρατεία)

Επεξ/σία από Trelloneritis
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε
Spoiler
Spoiler

Με C2D E8400 και Win10 64bit δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Τα Win10 είχαν περαστεί σαν αναβάθμιση πάνω στα Win7 όταν τα έβγαλε EOL η Microsoft.
Η μητρική είναι GA-X38-DS5 και έχει κουμπωμένα πάνω της 4GB DDR2.
(Είναι το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου σαν εν αποστρατεία)

πιο bios έχεις Εγώ τρέχω το F5  αν είναι εύκολο τσέκαρε στο post και βάλε και version 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΤΑ ίδια και εδώ με e8400 και μητρική ASUS p5Q. Καμιά λύση? Τα Windows 10 x32 δουλεύουν κομπλέ. Μόλις περάσω τα 64αρια κολλάνε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...