monotis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, η ερώτηση που θέλω να κάνω αφορα την αντικαταβολή,και συγκεκριμένα κατά τη παραλαβή της παραγγελιας. Όταν σου ερχετε ένα δέμα ,πριν το πληρώσεις δεν έχεις το δικαίωμα να το ξεπακεταρεις να το δεις πριν το πληρώσεις? Μπορεί πχ από την καλύτερη να έχει γινει κάποιο λάθος στο προιον ,μεχρι την χειρότερη να σου χουν βάλει μεσα πετρες ...(πολλά γίνονται). ΕΙΔΙΚΑ όταν αυτό που έχεις να παραλάβεις είναι κάποιας αξιας... ,εε το χτυποκάρδι/ρισκο είναι σημαντικό. Το λέω γιατί πρόσφατα παρέλαβα κάτι -φθηνό σχετικά-και κατά την παραλαβή θέλοντας να το ανοίξω πριν, μου αρνήθηκε το παλικαρι. Τώρα όμως που έχω να λαβαίνω κάτι κάποιας αξια...κάπως με ανησυχεί . Λέω μήπως έχεις το δικαίωμα αυτό κανονικά ,καθως είναι λογικό,και ο υπάλληλος απλα ήταν για.... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από monotis
bromiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, monotis είπε Όταν σου ερχετε ένα δέμα ,πριν το πληρώσεις δεν έχεις το δικαίωμα να το ξεπακεταρεις να το δεις πριν το πληρώσεις? ΟΧΙ Και για να μην έχεις κανένα καρδιοχτύπι, να ψωνίζεις μόνο από κοντά σε κατάστημα και ποτέ από μακριά… Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από bromiaris
Baator Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δηλαδή θα ήταν λογικό ο υπάλληλος για κάθε δέμα που μεταφέρει, να έχει και την υποχρέωση να σε περιμένει να το ανοίξεις και να τσεκάρεις αν όλα είναι οκ; Και πού ξέρει αυτός τι πάει να πει "οκ" και τι όχι; Πού ξέρει 1. τι ακριβώς παρήγγειλες και 2. αν δουλεύει σωστά; Αν εγώ πάρω μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών (ή και καινούργια) να του πω "μισό λεπτό να το στήσω να δω μήπως με εξαπάτησαν"; Ή κανά έπιπλο, "μισό λίγο να το μοντάρω να δω αν είναι χτυπημένο πουθενά ή λείπει καμιά βίδα"; Ή έστω και το ανοίγεις και του λες "όλα οκ" και μετά διαπιστώσεις πως κάτι λείπει ή είναι χαλασμένο, μετά με αυτή την λογική θα μπορούσανε να σου πούνε "ααα, μπροστά στο παιδί το άνοιξες και είπες όλα καλά, εσύ το χάλασες μετά". Πώς θα μπορούσε καν να λειτουργήσει ένα τέτοιο σύστημα; 1
talibanakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, monotis είπε Όταν σου ερχετε ένα δέμα ,πριν το πληρώσεις δεν έχεις το δικαίωμα να το ξεπακεταρεις να το δεις πριν το πληρώσεις? Οχι,κανενα δικαιωμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δεν γίνονται πολλά φίλε μου αν παραγγέλνεις από φερέγγυα καταστήματα.
monotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Με καλύψατε 100% Υ.Γ. @Βaator εντάξει το κανες λυσσα !Είπαμε απλα να σκίσεις στο δευτερόλεπτο το πακέτο, να τσεκάρεις ότι όντως είναι αυτό το προιον που παρήγγειλες ,ή δεν είναι κάτι άλλο,κτλ...στην τελική γίνονται και λάθη καμιά φορά. Δεν είπαμε να κάτσεις να κανεις χημική κ, βιομετρική ανάλυση dna του προϊόντος επιτόπου επιτόπιος !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα