mypagio Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας, Αγόρασα πριν 5 χρόνια περίπου αυτή την οθόνη για το αυτοκίνητό μου http://www.autoradiogps.it/nissan-6,2-.html στην απλή της έκδοση (Χωρίς TV) Από όσο έχω καταλάβει έχει μέσα Windows CE 6.0. Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισα προβλήματα μέχρι πριν κανένα χρόνο όπου ξαφνικά άρχισε να πετάει μόλις την ανάβεις την συγκεκριμένη ένδειξη στην σκοτεινή φωτογραφία. Από τότε αναβοσβήνει συνέχεια μόνη της σαν να κάνει restart. Εάν ποτέ αποφασίσει να ανοίξει δεν λειτουργούν τα κουμπιά πάρα μόνο η οθόνη. Επίσης μετά από κάποια στιγμή πάλι δουλεύει κομπλέ και γενικά έχει μια παράξενη συμπεριφορά (πότε δουλεύει το touch πότε όχι, πότε δουλεύουν τα κουμπιά πότε όχι κλπ). Εάν κλείσεις και ανοίξεις τη μηχανή, αρχίζει πάλι από την αρχή το κόλημμα. Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Κατέληξα ότι μάλλον είναι software αλλά δεν έχω ιδεά τι να κάνω και πως μπορώ να το επαναφέρω ή να ξαναπεράσω λειτουργικό και δεν βρήκα και κάποια λύση στο Internet. Οι περισσότεροι ασχολούνται με προβήματα GPS όπου εγώ δεν έχω ακόμα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Έχει ασχοληθεί κάποιος; Γνωρίζει τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ εν των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα