ioannis112 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους!!Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Επειδή ήμουν ηλίθιος στο σχολείο και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με την ζωή μου είχα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση.Αώου έδωσα πανελλήνιες και η σχολή στην οποία πέρασα δεν μου άρεσε καθόλου,άρχισα λοιπόν να ασχολούμαι με τον προγραμματισμού τον οποίο και τελικά λατρεύω.Αποφασισα λοιπόν μετά από πάρα πολύ σκέψη και ψάξιμο και πλέον 21 ετών να γραφτω σε ένα κολλέγιο για πληροφορική. Το πρόβλημα τώρα: Ακριβής επειδή ήμουν θεωρητική κατεύθυνση στο σχολείο έχω άπειρα κενά στα μαθηματικά,έχω δέκα φόρες όσα κενά μπορώ να φανταστώ και τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβρη.Το συγκεκριμένο κολλέγιο έχει ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα σπουδών με Calculus και διακριτά μαθηματικά στο πρώτο έτος (μεταξύ άλλων). Τι κάνω;10 ώρες διάβασμα την ήμερα για να καλύψω κενά κατεύθυνσης 2 τάξεων;Όλες οι απόψεις εκτός του "Δέσε πέτρες στα ποδιά σου και βουτά στην θάλασσα είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ οποίον κάτσει να το διαβάσει και ασχοληθεί!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από ioannis112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μια χαρα θα πας. Προσωπικα ξεκινωντας ΕΑΠ μετα 25 χρονια απο την αποφοιτηση, φαντασου στσ χρονια μου δεν ειχαμε διδαχθει καθολου πιθανοτητες στο λυκειο και οχι μονο τα καταφερα αλλα τα μαθηματικα εγιναν το αγαπημενο μου μαθημα. Καλες σπουδες να εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garna Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ φυσιολογικό κολέγιο. Η επίλυση προβλημάτων είναι ο σκοπός της ύπαρξης του προγραμματισμού. Οπότε σου αρέσουν τα μαθηματικά και απλά δεν το ήξερες. Τωρα που το έμαθες, παρακολούθησε πολύ προσεκτικά τις παραδόσεις, λύσε πολλές πολλές ασκήσεις και ολα θα είναι ευκολότερα κάθε μέρα. Θετική σκέψη, αν και δεν πήρες θετική κατεύθυνση. ☺️ Και ότι χρειαστείς εδώ σε μένα, και μαθηματικός και προγραμματιστής, παλιά καραβάνα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από garna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης το ότι θα ασχοληθείς με προγραμματισμό δεν σημαίνει αντίστοιχα ότι χρειάζεται και τρελλές γνώσεις μαθηματικών , ανάλογα με.το project που θα σου κάτσει. Εγώ π.χ. κοντά 15 χρόνια προγραμματιστής δεν έπεσα ποτέ σε πρόβλημα που να χρειαζομουν κάτι περισσότερο από μαθηματικά γυμνασίου Μόνο στην πτυχιακή μου που ασχολήθηκα με κρυπτογράφηση και εκεί είχε αρκετά. Είπα πρίν κανά χρόνο βέβαια να ασχοληθώ με machine learning και εκεί είδα ότι έπρεπε να ξεσκονισω τις γνώσεις μου και να ξαναδιαβάσω αρκετά, αλλά πάλι λόγω χόμπι ( το οποίο και δεν το συνέχισα γιατί δεν μου μένει και πολύς χρόνος) Οπότε μην ανησυχείς, όταν βρεθεί κάτι μπροστά σου το μαθαίνεις τότε , εκτός αν έχει κάποιο συγκεκριμένο μάθημα το κολέγιο και δυσκολευτείς εκεί Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αdmin Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Κι εγώ δεν γνώριζα μαθηματικά πριν μπώ, όμως έκανα μαθήματα απο khanacademy και πέρασα όλα τα μαθήματα σχετικά εύκολα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 διακριτά και πιθανότητες δεν είναι δυσκολα ουτε θέλουν προηγούμενο καλό επίπεδο, με λίγη προσοχη και λίγο διάβασμα θα τα καταφέρεις. στη σχολή που είμαι τα ξεκιναν απο την αρχή. εμενα με δυσκολευουν οι διαφορικές εξισωσεις και ο λογισμός. αν και το πέρασα το μαθημα 1ου εξαμηνου με τις κατατακτήριες, τα εχουμε μεσα σε άλλα μαθήματα κυρίως αυτα που αφορουν τηλεπικοινωνιες κ σηματα. τωρα παρακολουθω ονλαιν μαθηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 μια χαρα θα τα πας απλα κατσε διαβασε. Κατεβασε σε pdf μαθηματικα γυμνασιου. λυκειου κλπ και παρτα απο αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα