qwertyuiop2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, georgepppo είπε ποια βιομηχανία έχει 25 χρονών συστήματα ? Οι στρατοί παγκοσμίως, και ο Ελληνικός, χρησιμοποιούν συστήματα επικοινωνίας ανεπτυγμένα το αργότερο για windows xp, ενώ υπάρχουν κάποια με DOS. Σε Θεσμούς και Γραφειοκρατίες τα πράγματα αλλάζουν πολύ δύσκολα, κι αυτό είναι που τους εξασφαλίζει ένα μεγάλο θετικό (μακροβιότητα) και ένα μεγάλο αρνητικό (βραδυπορία). 7
jerry banana Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 αρα λογικά θα δούμε και επιτέλους πρόοδο σε emulators του xbox original με αυτό που έγινε. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Θυμάμαι που το συζητούσαν ξανά αυτό το θέμα με τα παλαιά συστήματα, ήταν κάποιο thread για τους προγραμματιστες cobol στις ΗΠΑ και τα ΑΤΜ των τραπεζών. 1 1
nepomuk Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ο πηγαιος κωδικας προστατευεται εσαει; Δεν υπαρχει ημερομηνια ληξεως ; πχ τα 25 χρονια ; Προφανως οι δημιουργοι δεν υποχρεουνται να δημοσιευουν "ληγμενο " κωδικα ,αλλα εαν αυτος διαρρευσει ,ο αντιγραφων εν ολω η εστω εν μερει ,φερει αστικες και ποινικες ευθυνες ; Ας απαντησει καποιος επαιων. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από nepomuk
mijalis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Οι στρατοί παγκοσμίως, και ο Ελληνικός, χρησιμοποιούν συστήματα επικοινωνίας ανεπτυγμένα το αργότερο για windows xp, ενώ υπάρχουν κάποια με DOS. Σε Θεσμούς και Γραφειοκρατίες τα πράγματα αλλάζουν πολύ δύσκολα, κι αυτό είναι που τους εξασφαλίζει ένα μεγάλο θετικό (μακροβιότητα) και ένα μεγάλο αρνητικό (βραδυπορία). + Νοσοκομεία, Δημόσιο κλπ (παγκοσμίως) Δείτε και εδώ: https://www.telegraph.co.uk/technology/2020/05/22/coronavirus-has-exposed-world-still-runs-ancient-computer-code/ 3
mader Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μουφα το XboX, παιζει με win NT οταν το PS5 παιζει με Linuxoid.
zaratustra Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Οι στρατοί παγκοσμίως, και ο Ελληνικός, χρησιμοποιούν συστήματα επικοινωνίας ανεπτυγμένα το αργότερο για windows xp, ενώ υπάρχουν κάποια με DOS. Σε Θεσμούς και Γραφειοκρατίες τα πράγματα αλλάζουν πολύ δύσκολα, κι αυτό είναι που τους εξασφαλίζει ένα μεγάλο θετικό (μακροβιότητα) και ένα μεγάλο αρνητικό (βραδυπορία). US military will no longer use floppy disks to coordinate nuke launches. 2019. 2
masteripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Διέρρευσε..διέρρευσε αλλά κανα Link δεν βλέπω.. Κάποιος μου είπε....που άκουσε απο καποιον...που του το είπε ο μπατζανάκηςτης 2ης ξαδέρφης που το έμαθε απο τον κολλητό της φίλης του κουνιάδου του Χ.... Δεν ξέρω αλλά έχω μερικές αμφιβολίες όταν ακούω τόσο "τρανταχτά" νέα....ειδικά για την πληρότητα του Leak... 1 1
Le Perv Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σβηστε το. Εκαμα λαθος Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από Le Perv
afantos Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Εγώ αν ήμουνα boss της MS θα έβγαζα τον emulator για pc και 5 ευρώ το κομμάτι το game... μέσω Steam αν είναι κιόλας. 1
asmilon Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, mader είπε Μουφα το XboX, παιζει με win NT οταν το PS5 παιζει με Linuxoid. Κυριολεκτικα στην πρωτη παραγραφο: Αναφορά σε κείμενο Ο κώδικας του Xbox περιλαμβάνει τον πυρήνα (kernel) του λειτουργικού συστήματος της κονσόλας, μία ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση των Windows 2000. Ο κώδικας διέρρευσε νωρίτερα αυτό το μήνα και έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι γνήσιος. αλλα και παλι δε καταλαβαινω την συγκριση κονσολων που εχουν 2 δεκαετιες διαφορα...
Predatorkill Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Ωραιες εποχες τοτε ρε μαγκες με fake addresses για το live που δεν υπηρχε Ελλαδα, καπως ετσι εφτιαξα το myxbox.gr
aypnia Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, masteripper είπε Διέρρευσε..διέρρευσε αλλά κανα Link δεν βλέπω.. Κάποιος μου είπε....που άκουσε απο καποιον...που του το είπε ο μπατζανάκηςτης 2ης ξαδέρφης που το έμαθε απο τον κολλητό της φίλης του κουνιάδου του Χ.... Δεν ξέρω αλλά έχω μερικές αμφιβολίες όταν ακούω τόσο "τρανταχτά" νέα....ειδικά για την πληρότητα του Leak... Τι link περιμένεις να δεις; Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για παράνομο υλικό; Περιμένεις να σου βάλουν link στο insomnia;;; Αν θες σου στέλνω pm με link, το έχω σώσει στο onedrive 😂 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από aypnia
fsbmaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, manval είπε Καλά... ποιος τρέχει ακόμα ΝΤ 3.5? Ραντάρ, e1 signaling servers και διαφορα αλλα πραγματάκια...όπως και win2000
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, aypnia είπε Αν θες σου στέλνω pm με link, το έχω σώσει στο onedrive Δεν θα με χάλασε....:) Πιο πολύ η δυσπιστία μου πηγάζει από το γεγονός ότι τόσο χρόνια ακούω για τέτοιες διαρροές.. αλλά κάτι επουσιώδες δεν έχουμε δει...δεν ξέρω αλλά η ιδέα να έχεις τον πηγαίο κώδικα 1 λειτουργικού είναι πολύ σημαντικό...και σίγουρα δεν αναλώνεται σε emulators για παιχνίδια του παρελθόντος και vulnerabilities
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα