Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα εγκαταστησω cpu D945 σε κατι optiplex GX620. Θα ηθελα δυνατο και φτηνο θερμοαγωγιμο απο ebay bangood ή Ελλαδα να ριξω την θερμοκρασια οσο γινεται γιατι ο επεξεργαστης ειναι ψησταρια.

Και για ποσες cpu ειναι το καθε σωληναριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2020 στις 11:30 ΜΜ, CometRyzen είπε

Υπαρχει καποιο που να κραταει 5 χρονια ; βαριεμαι να το αλλαζω γιατι εχω πολλους υπολογιστες που θελω να κανω

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Υπαρχει καποιο που να κραταει 5 χρονια ; βαριεμαι να το αλλαζω γιατι εχω πολλους υπολογιστες που θελω να κανω

Τι εννοεις <που να κραταει 5 χρονια>? 😄 Στο κουτι - σωληναριο της να μη χαλαει οση μενει, η αφου
την τοποθετησεις σε επεξεργαστη@πισι που δουλευει? 5ετια εχω σιγουρα, Arctic MX-2 (απλως εκει
βαζω εκ προιμιου παντα λιγη παραπανω -> οταν προκειται να τη ξεχασω -οχι δηλαδη μονο...1 κοκκο!)
https://www.skroutz.gr/s/17362129/Arctic-MX-2-2019-Edition-8gr.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Τι εννοεις <που να κραταει 5 χρονια>? 😄 Στο κουτι - σωληναριο της να μη χαλαει οση μενει, η αφου
την τοποθετησεις σε επεξεργαστη@πισι που δουλευει? 5ετια εχω σιγουρα, Arctic MX-2 (απλως εκει
βαζω εκ προιμιου παντα λιγη παραπανω -> οταν προκειται να τη ξεχασω -οχι δηλαδη μονο...1 κοκκο!)
https://www.skroutz.gr/s/17362129/Arctic-MX-2-2019-Edition-8gr.html

Πανω στον επεξεργαστη, και αναμεσα στνν ψυκτρα. Δεν θελω να το βγαζω και να το ξαναβαζω. Διαρκεια ζωης θελω.

το GD900 και το Powertech PT-490 ειναι οι πιο φτηνες. Φυσικα το GD900 ακομα πιο φτηνο.

Δημοσ.

Δεν θα βρεις απο Ελλαδα φθηνοτερη και καλυτερη πλην της Ceramique -παλι της...Arctic!
αλλα ετουτη αν παραμεινει πολλα χρονια στο σωληναριο τουλαχιστον θα..."νερουλιασει" 😄
Εγω θα επαιρνα μια συσκευασια MX-2 8γρ η 30γρ αν ειναι πολλα πισια &τελος 😎 Αυτακια

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Δεν θα βρεις απο Ελλαδα φθηνοτερη και καλυτερη πλην της Ceramique -παλι της...Arctic!
αλλα ετουτη αν παραμεινει πολλα χρονια στο σωληναριο τουλαχιστον θα..."νερουλιασει" 😄
Εγω θα επαιρνα μια συσκευασια MX-2 8γρ η 30γρ αν ειναι πολλα πισια &τελος 😎 Αυτακια

Για το GD900 τι γνωμη εχεις; Αυτο ελεγα να παρω και να μπει σε παλιο D945 σε αρκετα

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω καν αν εχει νοημα τελικα: να περιμενεις απο Κινα...? Θελω να πω αυτο το
(ελαχιστο) κοστος δεν το μετακυλιεις καπου αλλου ? Θα σου αρνηθουν 5-6 ευρω: για αγωγιμη σε 25 πχ πισια?
💥
Αν ναι θα ηταν αστειο...μην ασχοληθεις μετα καν να τα κανεις!

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα εβγαλα ψυκτρα απο pc που ειχε να αλλαχτει παστα 6 χρονια mx-2 και ηταν μια χαρα. H GD900 κραταει και στο σωληναριο αλλα και τοποθετημενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...