Προς το περιεχόμενο

[headset] CoolerMaster CH321 36.15€ @mgmanager

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε καταστημα που δεν υποστηριζει αντικαβολη/παραλαβη και κατοπιν παραγγελιας. :D

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Στα 66 πάλι απο το MG το καταπληκτικό MH751. Το καλύτερο μικρόφωνο σε headset και ηχος κοντράρει ακουστικά των 150 ευρο.

https://www.skroutz.gr/s/16253283/CoolerMaster-MH751.html?from=account_notifications_price_drop

Λέγε.. Καλύτερα από Cloud overal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, questionmark είπε

Σε καταστημα που δεν υποστηριζει αντικαβολη/παραλαβη και κατοπιν παραγγελιας. :D

Συμφωνώ. Απλά σε όλα τα θέματα μου λένε ότι έχει σημασία η αξία του προϊόντος. Για αυτό το έγραψα. 😁 

ΥΓ. Πάντως στο mustshop όλα τα προϊόντα είναι κατόπιν παραγγελίας επειδή δεν διατηρούν αποθήκες για να μειωθεί το κόστος. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, petran91 said:

Λέγε.. Καλύτερα από Cloud overal?

Ναι. Αν και δεν εχουν τοσο μπασο. Αν σου αρεσει το μπασο παρε τα cloud.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

Ναι. Αν και δεν εχουν τοσο μπασο. Αν σου αρεσει το μπασο παρε τα cloud.

Έχω τα cloud από το 2015 και επειδή έχει ρημαχτεί η δερματίνη στη στέκα (headband) κοιτάω για αλλαγή. Από τον ήχο τους είμαι πολύ ικανοποιημένος αν και δεν έχω δοκιμάσει και τίποτα άλλο πέρα από kraken που βρήκα το μπάσο τους υπερβολικά ενοχλητικό.
Με ενδιαφέρει όμως και το μικρόφωνο και σε αυτό τα cloud υστερούν.

Δημοσ.

Tο συγκεκριμένο κατάστημα έχει ακυρώσει αρκετές παραγγελίες στο παρελθόν και καλά λόγω λάθους τιμής....είναι και Παρασκευή όπου το συνήθιζε παλιότερα να κάνει τέτοιες μαγκιτσες...να το λάβετε υπόψιν γιατί μπορεί να σας ρίξει άκυρο.....

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, petran91 said:

Έχω τα cloud από το 2015 και επειδή έχει ρημαχτεί η δερματίνη στη στέκα (headband) κοιτάω για αλλαγή. Από τον ήχο τους είμαι πολύ ικανοποιημένος αν και δεν έχω δοκιμάσει και τίποτα άλλο πέρα από kraken που βρήκα το μπάσο τους υπερβολικά ενοχλητικό.
Με ενδιαφέρει όμως και το μικρόφωνο και σε αυτό τα cloud υστερούν.

μπορεις να αλλάξεις την δερμάτινη. Υπάρχουν αρκετα στο aliexpress.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Στα 66 πάλι απο το MG το καταπληκτικό MH751. Το καλύτερο μικρόφωνο σε headset και ηχος κοντράρει ακουστικά των 150 ευρο.

https://www.skroutz.gr/s/16253283/CoolerMaster-MH751.html?from=account_notifications_price_drop

με τα bayerdynamics 770 κοντραρονται? η ειναι σε αλλη κατηγορια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, CCCR said:

με τα bayerdynamics 770 κοντραρονται? η ειναι σε αλλη κατηγορια?

120 euro ακουστικα +50 euro dac + 40 euro για modmic. Ξαναέλα οταν κανεις τις πράξεις.

Headset ειπα.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

τιμιο headset αλλα ουτε το καλυτερο μικροφωνο σε headset εχει, ουτε καλυτερο ηχο απο ακουστικα των 150 υπερβολικη η κριτικη σου. δεν ειναι sennheiser cool, η coolermaster η χθεσινη στον ηχο. τιμιο για τα λεφτα του ναι ειναι καλη επιλογη.

Επεξ/σία από Paganisk
Δημοσ.
7 minutes ago, Paganisk said:

τιμιο headset αλλα ουτε το καλυτερο μικροφωνο σε headset εχει, ουτε καλυτερο ηχο απο ακουστικα των 150 υπερβολικη η κριτικη σου. δεν ειναι sennheiser cool, η coolermaster η χθεσινη στον ηχο. τιμιο για τα λεφτα του ναι ειναι καλη επιλογη.

Headset θα δυσκολευτείς να βρεις καλύτερά. Ακουστικα μπορει αλλα θες και εξτρα μικρόφωνο και σε μερικά και ενισχυτή.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Paganisk είπε

Ετοιμα τα παιρνουν και βαζουν το logo τους.. τα Takstar Pro 82 ειναι και στα HyperX Cloud ειναι τα Takstar Pro 80

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...