Προς το περιεχόμενο

Επισκευές PSU(Darkpower Pro 10)

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω ένα Dark Power Pro 10 850w και εδώ και αρκετό καιρό παρουσιάζει την εξής "ιδιοτροπία". Όταν κάνω shut down και ηρεμήσει το pc, ακούγεται ένας σφυριχτός ήχος(θα πω coil whine με επιφύλαξη) και το pc δεν ξαναπαίρνει αν πατήσω το power button(έχω δοκιμάσει κουτί, μητρική και βραχυκύκλωμα στα pins της μητρικής). Αν τραβήξω το ρεύμα και το αφήσω για απροσδιόριστο διάστημα(από 30-180 λεπτά το οποίο συμβαίνει τυχαία) μετά θα ξαναπάρει μια χαρά.

Κατά τα άλλα το μηχάνημα δουλεύει άψογα σε idle/full load καταστάσεις(τρέχω excel simulations και λίγο gaming). 

Το σύστημα είναι της υπογραφής μου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος να διαγνώσει το PSU γιατί μυρίζομαι πυκνωτή ή κάτι ανάλογο. Τα παλιά τα χρόνια τα πηγαίναμε στο γιατρό hipro5 αλλά είμαι πάνω απο 10ετία εκτός σκηνής κι έχω χάσει όλες τις εξελίξεις.

Εννοείται πως οποιαδήποτε ιδέα ή παράθεση σχετικής εμπειρίας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα πριν κανα διχρονο που μου εμεινε ενα corsair στα χερια μετα απο 7 χρονια πηρα ενα αλλο και απο περιεργεια το παλιο το πηγα στο καταστημα του link καπου στο κερατσινι. Το εφτιαξαν με 20 ευρο και το εβαλα σε ενα pc των γωνιων μου. Μεγαλοι ανθρωποι χωρις καρτα γραφικων το pc  ακομη δουλευει αλλα και το τροφοδοτικο δεν ζοριζεται για να σου εγγυηθω για τη δουλεια τους. Αν θες ριξε διευρηνητικο τηλ να δεις.. https://www.dualshop.gr/e-shop/service-trofodotikou.html

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...