Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Δεν ξέρω αν επιτρέπονται τέτοιου είδους θέματα εδώ αλλά έπεσε στην αντίληψη μου μία στοιχηματική την οποία δεν την είχα ξαναδεί

Λέει κατάθεση 30 ευρώ μινιμουμ και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έπαιξα κάποια ματσ και κέρδισα κάποια χρήματα

Πήγα να κάτω ανάληψη από το σαιτ και να τα στείλω σε δικό μου τραπεζικό λογαριασμό και μου λένε ότι πρώτα πρέπει να πληρώσω ανάλογα με τα έσοδα μου ένα χρηματικό ποσό σαν φόρο ανάλογα με το πόσα κέρδισα.

Τους λέω να μου τα τραβήξουν μέσα από τον στοιχηματικό λογαριασμό από αυτά που κέρδισα και μου λένε δεν γίνεται αυτό και ότι πρέπει να τους στείλω πρώτα τα χρήματα για τον φόρο και μετά θα μου στείλουν τα χρήματα μου .

Μυρίζεστε τίποτα και εσείς ;

Δεν γνωρίζω αν πρέπει να το κάνω διότι δεν ξέρω αν είναι σκαμ

Το ποσό που κέρδισα είναι 2500 ευρώ επειδή έδιναν και ένα μπόνους στην εγγραφή και έπαιξα κάτι ακριβές σκορ που έκατσε και το ποσό που μου ζητάνε είναι 300 ευρώ για τον φόρο και μετά θα μου τα στείλουν μέσω skrill όλα μου τα έσοδα

Συμβουλέψτε με αν μπορείτε για το τί μπορώ να κάνω

Η ιστοσελίδα είναι : https://online-bet365.com/

Δημοσ.

Το πιο απλό είναι να ξεχάσεις τα 30 ευρώ και να μην ασχοληθείς ξανά, μη χάνεις και το χρόνο σου.

Καλό είναι πάντα να πηγαίνεις στο about να δεις τις πληροφορίες τις επιχείρησης. Στη συγκεκριμένη βλέπεις αυτό

Αναφορά σε κείμενο

(και φεύγεις τρέχοντας)

Αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, καταρχήν έλεγξες αν όντως κέρδισες? Επιβεβαίωσες δηλαδή τα σκορ απο άλλη αξιόπιστη πηγή, ή απλά είδες στο site ότι κέρδισες? Όχι ότι θα πάρεις κάτι και να κέρδισες, απλά αν δεν κέρδισες δε θα σου μείνει ο καημός ότι δεν τα έπαιξες αλλού.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mezger είπε

Το πιο απλό είναι να ξεχάσεις τα 30 ευρώ και να μην ασχοληθείς ξανά, μη χάνεις και το χρόνο σου.

Καλό είναι πάντα να πηγαίνεις στο about να δεις τις πληροφορίες τις επιχείρησης. Στη συγκεκριμένη βλέπεις αυτό

(και φεύγεις τρέχοντας)

Αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, καταρχήν έλεγξες αν όντως κέρδισες? Επιβεβαίωσες δηλαδή τα σκορ απο άλλη αξιόπιστη πηγή, ή απλά είδες στο site ότι κέρδισες? Όχι ότι θα πάρεις κάτι και να κέρδισες, απλά αν δεν κέρδισες δε θα σου μείνει ο καημός ότι δεν τα έπαιξες αλλού.

Τα 30 ευρώ τα πήρα πίσω , 'εκανα κάνσελ τα 30 ευρώ και αυτός λογικά νομίζει ότι τα έλαβε χααχαχαχαχαχαχ , άρα ήταν απλά μια αποτυχημένη προσπάθεια που το μόνο που χάθηκε ήταν χρόνος

Τα ματς τα κέρδισα όντως , το τσέκαρα

Αλλά το έπαιξα σε αυτό διότι ήταν το μόνο που είχε τις ακαδημίες u21 που ήθελα ΄:)

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως διάβασες κάπου και έπαιξες αυτό το "στημένο" παιχνίδι στο ακριβές σκορ;

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2020 στις 3:47 ΜΜ, TXKDev είπε

Το ποσό που κέρδισα είναι 2500 ευρώ επειδή έδιναν και ένα μπόνους στην εγγραφή και έπαιξα κάτι ακριβές σκορ που έκατσε και το ποσό που μου ζητάνε είναι 300 ευρώ για τον φόρο και μετά θα μου τα στείλουν μέσω skrill όλα μου τα έσοδα

Συμβουλέψτε με αν μπορείτε για το τί μπορώ να κάνω

Η ιστοσελίδα είναι : https://online-bet365.com/

Που πατε και τα βρισκετε ρε παιδια ;;;!!!

Σε δουλευουν ψιλο γαζι. προσεχε.

υ.γ. επειδη φανταζομαι δεν ηθελες να παιξεις ακαδημιες u21 επειδη σου αρεσει το συγκεκριμενο πρωταθλημα, αλλα επειδη ηξερες καποια πληροφορια για στημενο, αλλη φορα να πας προς μαλαισια μερια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegrowww.onlinebettww.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegwww.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegroro24.com is regulated and licensed by the government of Montenegro

www.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegro

Μονο αυτο αρκει για να τρεξεις μακρια απο μια τετοια εταιρια

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2020 στις 7:37 ΜΜ, G.TH. είπε

Μήπως διάβασες κάπου και έπαιξες αυτό το "στημένο" παιχνίδι στο ακριβές σκορ;

όχι όχι

Απλά μου πετάχτηκε σαν διαφήμιση επειδή τώρα πρόσφατα έφτιαξα στοιχηματικό λογαριασμό στην bet365 και μου πέταξε διαφήμιση το Youtube για αυτό

Στις 26/5/2020 στις 11:20 ΠΜ, ManFromEarth είπε

Που πατε και τα βρισκετε ρε παιδια ;;;!!!

Σε δουλευουν ψιλο γαζι. προσεχε.

υ.γ. επειδη φανταζομαι δεν ηθελες να παιξεις ακαδημιες u21 επειδη σου αρεσει το συγκεκριμενο πρωταθλημα, αλλα επειδη ηξερες καποια πληροφορια για στημενο, αλλη φορα να πας προς μαλαισια μερια.

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧ όχι

Γενικά παίζω U21 επειδή έχω βγάλει περισσότερα χρήματα ακόμα και από Νότιο Αφρική

Αχχαχαχαχα

Στις 26/5/2020 στις 11:56 ΠΜ, archer100 είπε

www.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegrowww.onlinebettww.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegwww.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegroro24.com is regulated and licensed by the government of Montenegro

www.onlinebetting724.com is regulated and licensed by the government of Montenegro

Μονο αυτο αρκει για να τρεξεις μακρια απο μια τετοια εταιρια

ΑΧΑΧΧΑΧΑ πιο πιθανό είναι να φτάσω μέσα σε 10 μέρες εκεί με τα πόδια παρά να μου στείλουν τα χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...