kostaslio Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν καλησπέρα σας! Θα τα πάρω απ την αρχή! έχω μία ψύκτρα της Coolermaster συγκεκριμένα την CoolerMaster Hyper TX3i και πρόσφατα άλλαξα επεξεργαστή από i5 6400 σε i7 6700k μέσα σε game μου ανεβάζει θερμοκρασίες πάνω από 90 κάποιες φορές.. Τώρα δε γνωρίζω κατά πόσο ισχύει τι μου λέει το CPUID HWMonitor. σκεφτόμουν να πάω σε μία οικονομική υδρόψυξη συγκεκριμένα την CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB. Αξίζει να προβώ σε αγορά να μείνω στην ίδια η να πάω σε μία άλλη αερόψυξη?? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από kostaslio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, kostaslio είπε Λοιπόν καλησπέρα σας! Θα τα πάρω απ την αρχή! έχω μία ψύκτρα της Coolermaster συγκεκριμένα την CoolerMaster Hyper TX3i και πρόσφατα άλλαξα επεξεργαστή από i5 6400 σε i7 6700k μέσα σε game μου ανεβάζει θερμοκρασίες πάνω από 90 κάποιες φορές.. Τώρα δε γνωρίζω κατά πόσο ισχύει τι μου λέει το CPUID HWMonitor. σκεφτόμουν να πάω σε μία οικονομική υδρόψυξη συγκεκριμένα την CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB. Αξίζει να προβώ σε αγορά να μείνω στην ίδια η να πάω σε μία άλλη αερόψυξη?? Καλύτερα να πάρεις μια αεροψυξη Μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις να δούμε αν υπάρχει κάτι καλό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaslio Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλύτερα να πάρεις μια αεροψυξη Μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις να δούμε αν υπάρχει κάτι καλό;; παρήγγειλα χθες τελικά αερόψυξη dark rock 4! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα