huey43 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλονται τα πάρα πολλά crc errors και fec errors που ''μαζεύει'' η γραμμή μου; Έχω vodafone 50mbps με το ΖΤΕ ZXHN H267A router. Παρατηρώ επίσης κατά διαστήματα κάποιες αποσυνδέσεις ενώ κάποιες φορές η ταχύτητα πέφτει σε τραγικά επίπεδα και πρέπει να γίνει reboot του router για να επανέλθει. Μπορώ εγώ να τσεκάρω κάτι μόνος μου μήπως διορθώσω την κατάσταση; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Έλενξε την εσωτερική σου καλωδίωση Έχεις voip η tdm ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
huey43 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Έλενξε την εσωτερική σου καλωδίωση Έχεις voip η tdm ?? Δεν έχω voip. Και γω την εσωτερική καλωδίωση υποψιάζομαι. Είναι θέμα ηλεκτρολόγου, σωστά; Όλα νομίζω άρχισαν όταν αναβάθμισα από adsl σε vdsl. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες σχετικά με την συνδεσμολογία των τηλεφωνικών πριζών του σπιτιού, αν πρέπει να αλλάξω κάτι κτλ.γιατί διαβάζω ότι είναι άλλη η κατάσταση όταν είσαι σε adsl και άλλη σε vdsl. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από huey43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω και εγω πολλα λαθη, τι εννοουμε να ελεγξω την εσωτερικη καλωδιωση? CRC Errors(Up/Down) 0/34626 FEC Errors(Up/Down) 2/32401 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Exoskeletor είπε Εχω και εγω πολλα λαθη, τι εννοουμε να ελεγξω την εσωτερικη καλωδιωση? CRC Errors(Up/Down) 0/34626 FEC Errors(Up/Down) 2/32401 Ότι το καλώδιο από το κουτί της μονο/πολυκατοικίας μέχρι την πρίζα που συνδέεται το ρουτερ έχει κάποιο πρόβλημα. Παίρνεις τηλέφωνο τον παροχο και δηλώνεις βλάβη. Έρχεται τεχνικός, μετράει ότι η ταχύτητα που πάει στο κουτί είναι οκ και επομένως συμπεραίνει ότι χρειάζεται να αλλάξεις το καλώδιο από το κουτί της μονο/πολυκατοικίας μέχρι την πρίζα που συνδέεται το ρουτερ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Realakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω κι εγω πολλα CRC και FEC errors αλλα κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις. Τι φαση; Edit: Νταξει μαγκες, ειμαι απλα ηλιθιος, τα errors εχουν μαζευτει σε διαστημα 336 ωρων, αρα δεν παιζει θεμα απ' οτι καταλαβαινω. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Necrogenisis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα