Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ηχο σε win10

Ferox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εδω και αρκετο καιρο εχω θεμα με τον ηχο στο Toshiba L755D λαπτοπ μου. Οταν ανοιγω το λαπτοπ και βαζω μουσική απο mp3 ή youtube οι ήχοι απο τα ηχεία ακουγονται κανονικά μετα απο 1 λεπτο περίπου όμως σταματάν τα παντα. Ουτε ήχοι συστήματος ουτε απο browsers τπτ. Αμα συνδεσω ακουστικά όλα δουλευουν ρολόι. Αμα κανω επανεκκίνηση επανέρχονται οι ηχοι αλλα για λιγοτερο διάστημα αυτη τη φορα. Ξερετε τι μπορεινα είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως ειναι θεμα του driver για την καρτα ηχου, εχεις ψαξει να βρεις καποιον νεωτερο ή και παλαιοτερο και να δεις συμπεριφορα;

Προσωπικα πιο πολυ driver related μου φαινεται παρα hardware - σιγουρα το boot σε αλλο λειτουργικο οπως προτεινει ο alexnt θα σε βοηθησει να διακρινεις τι θα μπορουσε να φταιει.

θα το κοιταξω ετσι τοτε... απλα τωρα που δοκιμασα διαφορα, οταν κανω παλι εγκατασταση τον driver με τον τροπο που εχω στην εικόνα παιζει παλι για κανα λεπτο και μετα παπαλα.

Screenshot_2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ήχος->Πίνακας ελέγχου ήχου. Μετά Ηχεία->Ιδιότητες. Στην καρτέλα Encancements τσεκάρισε το Disable και πάτα OK.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000

• 5 μήνες μετά...
Στις 22/5/2020 στις 12:42 ΜΜ, Ferox είπε

Το οτι αμα βαζω ακουστικά ακουω κανονικά? πως το εξηγεις αυτο?

Δεν ξέρω αν βρήκες την λύση, το δικό μου λάπτοπ έχει το ίδιο πρόβλημα, είμαι σίγουρος ότι εχει να κάνει με το sound chip το οποίο ζεσταίνεται πάρα πολύ στο συγκεκριμένο μοντέλο. 

Δοκιμασε και αυτό μπας και γίνει κατι.

Απο διαχείριση συσκευών κανε καταργηση του sound driver.Μετα το restart ασε τα win10 να βρουν τον οδηγό και να τον εγκαταστησουν.Τελος πας παλι διαχ.εργασιων  και κάνεις rollback (επαναφορά στον προηγούμενο) τον οδηγο ηχου,δηλώνοντας οτι αυτος που εγκατεστησαν τα windows δεν λειτουργεί.Ετσι σου επαναφερει τον generic sound driver των windows που πιθανως να δουλευει σωστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...