Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Πολλοί έχουν ταιριάξει 3600 με 2080ti.ξερεις γιατί? 

Γιατί δεν είχαν λεφτά για καλύτερο επεξεργαστή. Το θεωρώ εντελώς άκυρο build, είναι σαν το iPhone χωρίς λεφτά για κάρτα. Άμα είσαι on a budget δεν κανεις τον πισινο σου παξιμάδι να αγοράσεις μια παράνοικα overpriced καρτα. Άποψη μου βέβαια,μπορει να κάνω και λάθος. 

Πάντως αυτό το πολλοί, θα ήθελα να το δω σε νούμερα. Πόσοι είναι, 1? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Γιατί δεν είχαν λεφτά για καλύτερο επεξεργαστή. Το θεωρώ εντελώς άκυρο build, είναι σαν το iPhone χωρίς λεφτά για κάρτα. Άμα είσαι on a budget δεν κανεις τον πισινο σου παξιμάδι να αγοράσεις μια παράνοικα overpriced καρτα. Άποψη μου βέβαια,μπορει να κάνω και λάθος. 

@mcrae13 μου ρθε στο μυαλό.υπαρχουν κι άλλοι.αφου μονο για gaming αναφέρεσαι συνεχώς.θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσες δεκάδες fps είσαι πίσω από το low πισι του 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Aν παιζεις σε 4k γιατι να δωσεις παραπανω χρηματα ; 

Πολλες φορες δεν σημαινει οτι δεν εχεις χρηματα για κατι πιο ακριβο αλλα αν δεν σου προσφερει κατι παραπανω γιατι να τα δωσεις ;

Η επομενη καρτα που θα παρω μολις τις βγαλουν nvidia/amd θελω να πιστευω οτι θα εχει επιδοσεις γυρω σε 2080ti , ε πανω σε 3600 θα μπει για 1440p144hz/4κ  60hz gaming. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 4

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

@mcrae13 μου ρθε στο μυαλό.υπαρχουν κι άλλοι.αφου μονο για gaming αναφέρεσαι συνεχώς.θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσες δεκάδες fps είσαι πίσω από το low πισι του 

Δεν αναφέρομαι μόνο για gaming. Έχω αναφέρει 800 φορές το review του phoronix με 380 workloads. Οδοστρωτήρας ο 10900k, πρώτος στα περισσότερα. Απλά τα αγνοείτε γιατί δεν ταιριάζει στο narrative. 

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Aν παιζεις σε 4k γιατι να δωσεις παραπανω χρηματα ; 

Πολλες φορες δεν σημαινει οτι δεν εχεις χρηματα για κατι πιο ακριβο αλλα αν δεν σου προσφερει κατι παραπανω γιατι να τα δωσεις ;

Η επομενη καρτα που θα παρω μολις τις βγαλουν nvidia/amd θελω να πιστευω οτι θα εχει επιδοσεις γυρω σε 2080ti , ε πανω σε 3600 θα μπει για 1440p144hz/4κ 60 gaming. 

Αν παίζεις 4k δεν διαφωνώ, και εγώ 3600 θα έπαιρνα. Αν έπαιζα σε 1440p όμως ας πούμε αλλάζει το θέμα. 

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Άμα είσαι on a budget δεν κανεις τον πισινο σου παξιμάδι να αγοράσεις μια παράνοικα overpriced καρτα.

Κάτσε βρε συ, όταν κάνουν τον πισινο τους παξιμάδι να αγοράσουν ένα παρανοικο cpu για gaming με 1060 είναι ΟΚ ? 

Προσωπικά ξέρω αρκετούς με 8700k , nvidia 1060 και 1080 60hz monitor που δεν παίζει να αλλάξουν τίποτα..... 

Αυτή η ανισοροποία με τρελαίνει.... 

Και δεν λέω για σένα, γιατί και οθονάρα έχεις, και cpu τοπ,  αλλά και ξέρω ότι και στη κάρτα γραφικών θα διορθώσεις την όλη παραφωνία που είναι προσβολη δημοσιας αιδους, με τετοια οθόνη και cpu :P 

• Like 3

Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Κάτσε βρε συ, όταν κάνουν τον πισινο τους παξιμάδι να αγοράσουν ένα παρανοικο cpu για gaming με 1060 είναι ΟΚ ? 

Προσωπικά ξέρω αρκετούς με 8700k , nvidia 1060 και 1080 60hz monitor που δεν παίζει να αλλάξουν τίποτα..... 

Αυτή η ανισοροποία με τρελαίνει.... 

Και δεν λέω για σένα, γιατί και οθονάρα έχεις, και cpu τοπ,  αλλά και ξέρω ότι και στη κάρτα γραφικών θα διορθώσεις την όλη παραφωνία που είναι προσβολη δημοσιας αιδους, με τετοια οθόνη και cpu :P 

Οχι το ίδιο πράμα είναι, δε διαφωνώ. Καρτα θα αγόραζα Turing αλλά ήταν απογοήτευση. Τώρα αφού τον έφαγα τον γάιδαρο περιμένω ampere. 

Προσωπικά επειδή δεν παίζω και πολύ aaa games δεν με καίει και τόσο η καρτα tbf. Στα competitive τα πάει άψογα, στα AAA ρίχνω settings, οπότε έκανα υπομονή να βγουν οι ampere. Και μη νομίζεις, άμα δε δω 100% πάνω από αυτήν που έχω παίζει να προσπεράσω. 

21 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Ναι οι άλλοι δεν έχουν λεφτά κι εσύ έχεις.κι εσύ ένας είσαι μόνο με 10900k και 1080ti με οθόνη 5120 1440. Αλλον δεν ξέρω.καμια διαφορά σε gaming ο επεξεργαστής σου από έναν 8700k καλά ρυθμισμένο.αλλα εσύ ξέρεις.οι άλλοι όλοι δεν έχουν λεφτα

Το σύστημα πάντα ξεκινάει από τη χρήση για την οποία προορίζεται.gaming-φωτογραφια-productivity. αν είναι gaming αμέσως επόμενο κριτήριο είναι τι οθόνη θα μπει.μετα βλέπουμε το μπάτζετ και ανάλογα φορτώνουμε σε gpu αν προορίζεται σε υψηλή ανάλυση.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Οχι το ίδιο πράμα είναι, δε διαφωνώ. Καρτα θα αγόραζα Turing αλλά ήταν απογοήτευση. Τώρα αφού τον έφαγα τον γάιδαρο περιμένω ampere. 

Προσωπικά επειδή δεν παίζω και πολύ aaa games δεν με καίει και τόσο η καρτα tbf. Στα competitive τα πάει άψογα, στα AAA ρίχνω settings, οπότε έκανα υπομονή να βγουν οι ampere. Και μη νομίζεις, άμα δε δω 100% πάνω από αυτήν που έχω παίζει να προσπεράσω. 

Τι ήταν η turing απογοήτευση?(μετάφραση κράζω γιατί δεν είχα να πάρω την 2080ti η γιατί περίμενα κάτι παραπάνω σε αποδοση αφού θα έκανα το σκατό μου παξιμάδι και εάν κατάφερνα να την αγορασω)

Πάμε παρακάτω μιας και δεν με νοιάζουν τα οικονομικά του καθενός αλλά δεν μπορώ να ακούω και ηλιθιότητες του στιλ "απογοήτευση"

Ναι ήταν ακριβή αρκετά για την απόδοση που προσέφερε αλλά όχι και απογοήτευση.

Στα των cpu:

Μιας και είμαστε σε φάση 3900 vs 10900 

Ο 3900 είναι πολύ δυνατός για all around χρήση και ένας καλά στημένος-σεταρισμενος 3900 πλησιάζει η είναι στα ίδια με έναν 9900κ ανάλογα το game.Σε ωμή δύναμη cpu εννοείται ότι είναι μπροστά.Δυνατα σεταρισμενος 9900 είναι μπροστά σε όλα τα σενάρια gaming ,εκ πείρας το λεω.

Ο 10900 είναι το τοπ αυτή την στιγμή για gaming και σεταρισμενος καλά δεν πιάνεται σε όλες τις αναλύσεις και σε όλα τα games

Είναι επίσης δυνατός σε διεργασίες cpu αλλά στα ωμά cpu bench μένει πίσω από 3900χ

Α και κομετ ετοιμάσου για προσπέραση σε αμπέρ γιατί δεν θα δεις το 100% που θες  και στις τιμές που περιμένετε αρκετοί από εδώ.

Κάνε κρατεί για τις επόμενες.

Εκεί θα δεις αυτό που θες

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 4

7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ναι οι άλλοι δεν έχουν λεφτά κι εσύ έχεις.κι εσύ ένας είσαι μόνο με 10900k και 1080ti με οθόνη 5120 1440. Αλλον δεν ξέρω.καμια διαφορά σε gaming ο επεξεργαστής σου από έναν 8700k καλά ρυθμισμένο.αλλα εσύ ξέρεις.οι άλλοι όλοι δεν έχουν λεφτα

Ουτε εγώ έχω μαν, να είναι καλά το συσιτιο

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Ουτε εγώ έχω μαν, να είναι καλά το συσιτιο

Δεν ξέρω τι λεφτά έχεις και ούτε με ενδιαφέρει βασικά αλλά δε σου τρέχουν κι απο τα μπατζακια υποθέτω γιατί δε θα χες μείνει με την 1080ti.αρα είσαι στην ίδια κατηγορία με αυτούς που χλευασες.παντως σίγουρα κανεις λάθος επιλογές.

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Τι ήταν η turing απογοήτευση?(μετάφραση κράζω γιατί δεν είχα να πάρω την 2080ti η γιατί περίμενα κάτι παραπάνω σε αποδοση αφού θα έκανα το σκατό μου παξιμάδι και εάν κατάφερνα να την αγορασω)

Πάμε παρακάτω μιας και δεν με νοιάζουν τα οικονομικά του καθενός αλλά δεν μπορώ να ακούω και ηλιθιότητες του στιλ "απογοήτευση"

Ναι ήταν ακριβή αρκετά για την απόδοση που προσέφερε αλλά όχι και απογοήτευση.

Στα των cpu:

Μιας και είμαστε σε φάση 3900 vs 10900 

Ο 3900 είναι πολύ δυνατός για all around χρήση και ένας καλά στημένος-σεταρισμενος 3900 πλησιάζει η είναι στα ίδια με έναν 9900κ ανάλογα το game.Σε ωμή δύναμη cpu εννοείται ότι είναι μπροστά.Δυνατα σεταρισμενος 9900 είναι μπροστά σε όλα τα σενάρια gaming ,εκ πείρας το λεω.

Ο 10900 είναι το τοπ αυτή την στιγμή για gaming και σεταρισμενος καλά δεν πιάνεται σε όλες τις αναλύσεις και σε όλα τα games

Είναι επίσης δυνατός σε διεργασίες cpu αλλά στα ωμά cpu bench μένει πίσω από 3900χ

Ρε μαν το αν είναι απογοήτευση είναι άποψη. Ο κάθενας έχει την δικιά του. Εσένα μπορεί να σαρεσουν οι φράουλες εμένα οι μπανάνες. Θα με πείσεις ότι οι φράουλες είναι πιο ωραίες? Δεν παίζει. Εγώ το είδα το θέμα ορθολογικά. Θα έπρεπε να πληρώσω 50% παραπανω απο όσο έκανε η 1080ti (δηλαδή 150% της τιμης της) για να πάρω το 30% μιας κάρτας (εννοώ την αύξηση σε απόδοση σε σχέση με αυτή που έχω). Άρα πληρώνεις 150, παίρνεις 30. Ε για μένα δεν αξίζει αυτό το trade. 

Τώρα το αν κάνω το σκατο μου παξιμάδι τι να σου πω, απόψεις. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική από ένα ζευγάρι ψείρες που κάνουν όσο μια 2080ti. 

Διδακτική ταινία (κατά την προσωπική μου άποψη, στις top 5 όλων των εποχών).

Εδώ και 10 σελίδες διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια και ενώ κανείς δεν πείθει κανέναν (ούτε πρόκειται), συνεχίζεται αυτή η infinity loop κουβέντα.

Χαρείτε τα πισιά σας (ελάχιστοι έχουν τέτοια συστήματα) και αφήστε και 2-3 φουπουές να πέσουν κάτω. 

• Like 2
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Δεν ξέρω τι λεφτά έχεις και ούτε με ενδιαφέρει βασικά αλλά δε σου τρέχουν κι απο τα μπατζακια υποθέτω γιατί δε θα χες μείνει με την 1080ti.αρα είσαι στην ίδια κατηγορία με αυτούς που χλευασες.παντως σίγουρα κανεις λάθος επιλογές.

Δεν χλευασα κανέναν μαν. Το αν έχω λεφτά δεν νομίζω να αγορά το παρών θέμα του Forum, αλλά άμα σε ενδιαφέρει να σου στείλω σε pm τραπεζικούς λογαριασμούς, τι να σου πω

Απτά μπατζακια όντως δεν μου τρέχουν. Δεν έχω να πάρω μια Ferrari f40. Πάντως 2080ti έχω να αγοράσω, μην αγχώνεσαι. 

Επεξ/σία από CometRyzen

Μόλις τώρα, CometRyzen είπε

Ρε μαν το αν είναι απογοήτευση είναι άποψη. Ο κάθενας έχει την δικιά του. Εσένα μπορεί να σαρεσουν οι φράουλες εμένα οι μπανάνες. Θα με πείσεις ότι οι φράουλες είναι πιο ωραίες? Δεν παίζει. Εγώ το είδα το θέμα ορθολογικά. Θα έπρεπε να πληρώσω 50% παραπανω απο όσο έκανε η 1080ti (δηλαδή 150% της τιμης της) για να πάρω το 30% μιας κάρτας (εννοώ την αύξηση σε απόδοση σε σχέση με αυτή που έχω). Άρα πληρώνεις 150, παίρνεις 30. Ε για μένα δεν αξίζει αυτό το trade. 

Τώρα το αν κάνω το σκατο μου παξιμάδι τι να σου πω, απόψεις. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική από ένα ζευγάρι ψείρες που κάνουν όσο μια 2080ti. 

Τρόπος του λέγειν η φράση "το σκατό παξιμάδι."

Αλήθεια από ποιες ψείρες ακούς και με τι πηγή ,μιας και πιάνουμε τα του ηχου οφ τοπικ αλλά έτσι μιας και το φέρε η συζήτηση

• Like 2

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Τρόπος του λέγειν η φράση "το σκατό παξιμάδι."

Αλήθεια από ποιες ψείρες ακούς και με τι πηγή ,μιας και πιάνουμε τα του ηχου οφ τοπικ αλλά έτσι μιας και το φέρε η συζήτηση

Se 846 και fiio m11 μέσω tidal premium. Το 2ο με απογοήτευσε λίγο αλλά τώρα τα σκασα, άμα τολμήσω να πάρω άλλο θα φάω χοντρή παντοφλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...