Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, billeiros είπε

Περάστε και από το benchmarking νήμα μια βόλτα.Ειδαμε σύστημα με 9900k και 2080τι να υπολείπεται κατά διψήφιο αριθμό fps από αυτό με amd.Αναλογα το σύστημα είναι.Καποιοι έχετε επιλεκτική οραση

Πέρασαμε. Είδα τον 3900x σου στα 24/7 oced settings να ρίχνει μπουκάλι σε 1440p. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Πέρασαμε. Είδα τον 3900x σου στα 24/7 oced settings να ρίχνει μπουκάλι σε 1440p. 

😁😛😅😆

IMG_20200820_221657.jpg

Kαλα εδώ εσύ και τα βίντεο αμφισβητείς.δεν στρεχεις.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billeiros είπε

😁😛😅😆

IMG_20200820_221657.jpg

Ναι αυτο όμως δεν είναι με τα 24/7 settings. Το ότι μπορεί να κλοκαρεις per ccx και να μην είσαι stable η να είσαι με unsafe ρευματα δεν κου λέει κάτι. Και ο άλλος μπορεί να κλοκαρει τον Intel στα 5.4 GHz με 1.45 ρεύμα ας πούμε. 

Στα 24/7 settings 92% gpu usage δεν είχες? Άρα τι συζητάμε... Να ανεβάσουμε και cinebench στα 6ghz άμα είναι και να λέμε ότι είναι μπροστά ο 10900k. Δεν έχει νόημα, με 24/7 settings bencharoume. 

Επεξ/σία από CometRyzen

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Ναι αυτο όμως δεν είναι με τα 24/7 settings. Το ότι μπορεί να κλοκαρεις per ccx και να μην είσαι stable η να είσαι με unsafe ρευματα δεν κου λέει κάτι. Και ο άλλος μπορεί να κλοκαρει τον Intel στα 5.4 GHz με 1.45 ρεύμα ας πούμε. 

Στα 24/7 settings 92% gpu usage δεν είχες? Άρα τι συζητάμε... 

Τα χεις μπερδέψει...πάνω λες 24/7 oced settings ότι ημουν.εδω λες αλλα.121-122 βγάζω uvolted 24/7 με hw acceleration off.Και το αν είναι σταθερό η όχι εσύ που το ξερεις?ήρθες και τσεκαρες το μηχάνημα? Δεν είδα κανέναν σοβαρό user εδώ μέσα να τρέχει intel ακλοκαριστο.εκει πηγες και τσεκαρες stability? Ε ρε καημό που έχουν ορισμένοι να πείσουν με τα ψεμματα τους....

Εσύ θα ποσταρεις κάνα νούμερο ποτέ? Να δούμε τι κάνει ο 10900? Ντρέπεσαι?μόνο για άλλους μιλάς και τρώγεσαι να συγκρίνεις.

• Like 1

Ρε μαν το πρώτο run που ανέβασες με τα 24/7 settings σου δείχνει 92% gpu usage. Άρα μπουκάλι. Στο επίσημανα και μετά πηγές και κλοκαρες πάνω από τα 24/7 settings. 

Δεν σου είπα να μην τρέχεις κλοκαρισμενος, σου είπα να τρέχεις με settings που τα έχεις με 24/7 σε όλα τα workloads και χωρίς να πάρεις στα χέρια το cpu. Στο είχε επισημάνει και ο malakudis παλιότερα ότι αυτό που κάνεις δεν έχει νοημα. Άμα σου τρέξω κάνα cinebench στα 6ghz και μετά μου μείνει ο 10900k στα χέρια τι θα πεις, ότι είναι πιο γρήγορος στο cb από 3900x? Φαντάζομαι όχι. Ε το αντίστοιχο κάνεις εσύ. 

Δεν ξερω αν είσαι stable, αυτό ακριβώς είναι το point μου. Για να μην τρέχεις με αυτά τα settings 24/7 ε φαντάζομαι είτε stable δεν θα είσαι είτε θα δίνεις unsafe ρευματα. Αλλιώς θα είχες αυτά τα settings και στο πρώτο run που έτρεξες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Αντε να ερθουν και οι καινουργιες gpus με +50-60% ...... Με τις 2080ti τις είδαμε τις διαφορές...... 

Εσύ,εγώ και μερικοί ακόμη ναι και το ξέρεις Μπαμπη..αλλοι δεν είδαν τίποτα όμως παρά μόνο βιντεάκια στο yt και βγάλανε τα συμπεράσματα που θέλανε να βγαλουν

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Ρε μαν το πρώτο run που ανέβασες με τα 24/7 settings σου δείχνει 92% gpu usage. Άρα μπουκάλι. Στο επίσημανα και μετά πηγές και κλοκαρες πάνω από τα 24/7 settings. 

Δεν σου είπα να μην τρέχεις κλοκαρισμενος, σου είπα να τρέχεις με settings που τα έχεις με 24/7 σε όλα τα workloads και χωρίς να πάρεις στα χέρια το cpu. Στο είχε επισημάνει και ο malakudis παλιότερα ότι αυτό που κάνεις δεν έχει νοημα. Άμα σου τρέξω κάνα cinebench στα 6ghz και μετά μου μείνει ο 10900k στα χέρια τι θα πεις, ότι είναι πιο γρήγορος στο cb από 3900x? Φαντάζομαι όχι. Ε το αντίστοιχο κάνεις εσύ. 

Δεν ξερω αν είσαι stable, αυτό ακριβώς είναι το point μου. Για να μην τρέχεις με αυτά τα settings 24/7 ε φαντάζομαι είτε stable δεν θα είσαι είτε θα δίνεις unsafe ρευματα. Αλλιώς θα είχες αυτά τα settings και στο πρώτο run που έτρεξες. 

Έβγαλα και 66 fps σε 4κ και έδειχνε 79 gpu usage.εκεινο το πρόσεξες? Άστο.δεν το κατέχεις

IMG_20200820_223537.jpg

Επεξ/σία από billeiros

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Έβγαλα και 66 fps σε 4κ και έδειχνε 74 gpu usage.εκεινο το πρόσεξες? Άστο.δεν το κατέχεις

Εντάξει, δεν το κατέχω. 4k του πάτερ παισιου με temporal filtering αλλά εγώ δεν το κατέχω. Άστο σταματάω εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Είπαμε 3900Χ ειναι all around για όλα και σε ωμή δυναμη δεν παιζεται. Απόλυτα νουμερα σε bench και games πας σε ιντελ ακόμα..... 

Μα αφού τον περνάω ήδη .δεν βλέπεις?😅

Και με μπουκάλι κιολας.και απόλυτα νούμερα μόνο σε games.Για cpu bench ξέχασε το

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

6 λεπτά πριν, billeiros είπε

😅Για cpu bench ξέχασε το

Νομίζω μίλησα ξεκάθαρα για ωμή δυναμη υπέρ του 3900Χ....εκτος αν αναφέρεσαι σε αλλά cpu bench και δεν καταλαβαίνω ποια? 

• Like 1

Mικρη φαπα παντως βλεπω σε 4κ απο τον 3950x . Και για τα competitive games που αναφερθηκε 200+ βγαζει παντου ο 3700x . Aν θελετε παραπανω παρτε ιντελ απλα αν συνεχισετε να εχετε κατω του 1 k/d ratio δεν φταιει ο cpu. 

3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Νομίζω μίλησα ξεκάθαρα για ωμή δυναμη υπέρ του 3900Χ....εκτος αν αναφέρεσαι σε αλλά cpu bench και δεν καταλαβαίνω ποια? 

Αυτό κατάλαβα ότι ειπες.παρδον

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Mικρη φαπα παντως βλεπω σε 4κ απο τον 3950x . Και για τα competitive games που αναφερθηκε 200+ βγαζει παντου ο 3700x . Aν θελετε παραπανω παρτε ιντελ απλα αν συνεχισετε να εχετε κατω του 1 k/d ratio δεν φταιει ο cpu. 

Εγώ πάντως που παίζω dota 2 δεν βγάζει ούτε καν κοντά στα 200+ ο 3700x. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...