Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mjmtvman είπε

Να ανεβάσω και εγω ή Εδώ ποστάρετε μόνο με safe ρεύματα? 

Μόνο safe ρεύματα. Πάνω από 1.65 σε io απαγορεύεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Μόνο safe ρεύματα. Πάνω από 1.65 σε io απαγορεύεται. 

Είναι safe για εμενα αυτο 😉

Επεξ/σία από mjmtvman
Δημοσ.

Kατέβηκα 2 κλικ απτό bios (1 κλικ = 0.5v) , μεταξύ 1.272-1.274 το hwinfo. Το βγάλαμε το ibt vh. Κατεβαίνω 0.5 volt ακόμα, αμα δεν κρασάρι λυπάμε @BabisTs βαριέμαι να τρέξω και 4η φορά. Αύριο πάλι :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Θες να κατέβω και άλλο μέχρι να κρασάρω? 

Ναι

12 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Kατέβηκα 2 κλικ απτό bios (1 κλικ = 0.5v) , μεταξύ 1.272-1.274 το hwinfo. Το βγάλαμε το ibt vh. Κατεβαίνω 0.5 volt ακόμα, αμα δεν κρασάρι λυπάμε @BabisTs βαριέμαι να τρέξω και 4η φορά. Αύριο πάλι :P 

αντε ρε που βαριέσαι

27 λεπτά πριν, mjmtvman είπε

Να ανεβάσω και εγω ή Εδώ ποστάρετε μόνο με safe ρεύματα? 

Εσύ είσαι master......από άλλο πλανήτη...δεν σε πιάνουμε bro......B)

Δώσε πόνο να πέσουν σαγονιές!

ένα latency φτάνει......ξέρεις εσύ :shock: !

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ναι

αντε ρε που βαριέσαι

Εσύ είσαι master......από άλλο πλανήτη...δεν σε πιάνουμε bro......B)

Δώσε πόνο να πέσουν σαγονιές!

ένα latency φτάνει......ξέρεις εσύ :shock: !

1.265-1.267, μαν συγνώμη, δεν κράσαρι η *******....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

1.265-1.267, μαν συγνώμη, δεν κράσαρι η *******....

Δώσε κατεβαίνεις όπως περίμενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δώσε κατεβαίνεις όπως περίμενα

Δεν παίζει να είμαι stable γενικά. Corona  θα φάω πιστολιά είμαι σίγουρος

ΥΓ1. Όσο κατεβαίνω volts ανεβαίνουν τα score στο speed.....Από 142 στο 1.28 έφτασα 146 στα 1.262 😮 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.

άλλο ότι βγάζεις ibt και άλλο αν είσαι stable......απλά θα δεις ανοχή του τσιπ στα διάφορα stress.......για αυτό σου λέω αν βάλεις ποτέ bf v τριωράκι θα τα δείς όλα!

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

άλλο ότι βγάζεις ibt και άλλο αν είσαι stable......απλά θα δεις ανοχή του τσιπ στα διάφορα stress.......για αυτό σου λέω αν βάλεις ποτέ bf v τριωράκι θα τα δείς όλα!

Eπιτέλους. Στο 1.257-.1258 (1.25 από bios) έφαγε BSOD. Τζιτζι.

Άμα παίξω λίγο με το LLC παίζει να το βγάλει σε 1.260 αλλά βαριέμαι τώρα. Έχει και κυριοκεκτικά 80 επιλογές για το LLC η MSI. Πάντως μέχρι 1.262 είναι stable σε ibt.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Eπιτέλους. Στο 1.257-.1258 (1.25 από bios) έφαγε BSOD. Τζιτζι.

Άμα παίξω λίγο με το LLC παίζει να το βγάλει σε 1.260 αλλά βαριέμαι τώρα. Έχει και κυριοκεκτικά 80 επιλογές για το LLC η MSI. Πάντως μέχρι 1.262 είναι stable σε ibt.

Μιας και πέρασε αρκετός χρόνος: σε σχέση με τη giga που είχες, πως την βλέπεις την MSI ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μιας και πέρασε αρκετός χρόνος: σε σχέση με τη giga που είχες, πως την βλέπεις την MSI ?

Aπό μνήμες ❤️ 

Kατά τα άλλα...σκουπίδι. Θέμα bios φαντάζομαι ακόμα, αλλά οι μισές επιλογές δεν δουλεύουν. CSM βάλανε τώρα, per core OC δεν δουλεύει, με fixed mode OC στο CPU δεν μπορώ να πειράξω LLC, και το καλύτερο, δεν μπορώ να κάνω bios update στo τελευταίο beta bios. Μου λέει οτι δεν είναι bios της MSI !?!?

YΓ1. Όλα αυτά τα είπε ο φίλος μου, εγώ δεν έχω 10900k :P 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Aπό μνήμες ❤️ 

Kατά τα άλλα...σκουπίδι. Θέμα bios φαντάζομαι ακόμα, αλλά οι μισές επιλογές δεν δουλεύουν. CSM βάλανε τώρα, per core OC δεν δουλεύει, με fixed mode OC στο CPU δεν μπορώ να πειράξω LLC, και το καλύτερο, δεν μπορώ να κάνω bios update στo τελευταίο beta bios. Μου λέει οτι δεν είναι bios της MSI !?!?

YΓ1. Όλα αυτά τα είπε ο φίλος μου, εγώ δεν έχω 10900k :P 

Αν κρίνω από τη πορεία του bios στην amd πλατφόρμα, θα την βρουν την άκρη. Κάπως έτσι ήταν η κατάσταση στην αρχή , χωρίς καν offset voltage κτλ κτλ. Λογικά στην Intel πλατφόρμα θα την βρουν και ποιο γρήγορα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...