Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μην τα πιστευεις όλα στο ocnet.....Τσεκαρε με ibt very high / occt 30 λεπτά με μια ώρα φτάνει για αυτό και τέλος βάλε bf v ( 3 ωρες φτάνουν )..... Πες μου ποσο vcore  για να τα περάσει όλα αυτά θα σου ζητήσει στο τελος...... 

Eχώ τρέξει 15 λεπτο prime 95 small ffts, realbench κλπα. 1.29 στο bios 1.28 σε load για 5.1 / 4.8. Καλά δεν με πειράζει να έιναι το χειρότερο bin, αφού πιάνει 5.1 με κάτω από 1.3 εγώ είμαι ευχαριστημένος. 

Αυτο που με "προβληματίζει" είναι πως γράφουν για 1.35-1.40 volts και τα ψύχουν με απλό AIO, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Ακόαμ και σε 20 ambient πάνω από 1.35 θα βαράς thermal throttle σε οτιδήποτε stressari τη CPU. Η έχω κάτσει σε μπανάνα. Έχεις δοκιμάσει 1.35v σε OCCT ας πούμε η corona? Τι θερμοκρασία έχεις?

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Corona δώσε στο λαό. Το έχεις το 1:05?

ΥΓ1. Σύμφωνα με το oc.net μου έκατσε ο χειρότερος 10900k :P Το  5.1 στα ~1.28-1.29 παίζει να είναι το χειρότερο bin. 

Ε Tray πασά μου :P 
Ασε που σιγά σιγά αρχίζει και το degrade αυτό που το πας :P

Mήπως να το βάλεις αγγελία σιγά σιγά :P

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Eχώ τρέξει 15 λεπτο prime 95 small ffts, realbench κλπα. 1.29 στο bios 1.28 σε load για 5.1 / 4.8. Καλά δεν με πειράζει να έιναι το χειρότερο bin, αφού πιάνει 5.1 με κάτω από 1.3 εγώ είμαι ευχαριστημένος. 

Αυτο που με "προβληματίζει" είναι πως γράφουν για 1.35-1.40 volts και τα ψύχουν με απλό AIO, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Ακόαμ και σε 20 ambient πάνω από 1.35 θα βαράς thermal throttle σε οτιδήποτε stressari τη CPU. Η έχω κάτσει σε μπανάνα. Έχεις δοκιμάσει 1.35v σε OCCT ας πούμε η corona? Τι θερμοκρασία έχεις?

Ριξε τρίωρο bf v και πες μου αν εισαι σταθερός...... Έχει σημασία το bf v.... Για αυτό στο λέω.... Δεν λεω οτι εχεις μπανάνα.... Αλλά δεν έχουν αυτοί τόσο golden όσο λένε...... Απορώ αν κοιτάνε και τα l3 cache errors.... Ή αν ξέρουν τι είναι.... Δεν λέω για όλους  στο ocnet...Υπαρχουν και γνωστές εκει φυσικά ... 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Δεν έχει να κάνει το tray ρε, όλοι οι overclockers που κάνουν bin CPU's tray αγοράζουν. 

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Ριξε τρίωρο bf v και πες μου αν εισαι σταθερός...... Έχει σημασία το bf v.... Για αυτό στο λέω.... Δεν λεω οτι εχεις μπανάνα.... Αλλά δεν έχουν αυτοί τόσο golden όσο λένε...... Απορώ αν κοιτάνε και τα l3 cache errors.... Ή αν ξέρουν τι είναι.... Δεν λέω για όλους... Αλλά για τους περισσοτερους. 

Τα whea λες που σου βγάζει και το hwinfo? Δεν έχω πετύχει τέτοιο ακόμα και όατν είμαι unstable :P 

Το μόνο game που κρασάρω είνια το GTA V, αλλά δεν ξέρω γιατί. Έχω δοκιμάσει και με όλα stock και πάλι θα φάω crash, και κάποιες φορές και restart το PC! 

CORONA δώσε μαν, διψάει ο λαός :P 

4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

To degrade τι  εννοείς? Εμένα παίζει να έφαγε ο IMC λιγουλάκι....έχω αποθηκευμένο profile που bootare κανονικά και με το νόμο στα 4800, τώρα δεν. Ίσως έφταιγε το 1.65 που έδωσα για τα 5000 ram :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δεν έχει να κάνει το tray ρε, όλοι οι overclockers που κάνουν bin CPU's tray αγοράζουν. 

Τα whea λες που σου βγάζει και το hwinfo? Δεν έχω πετύχει τέτοιο ακόμα και όατν είμαι unstable :P 

Το μόνο game που κρασάρω είνια το GTA V, αλλά δεν ξέρω γιατί. Έχω δοκιμάσει και με όλα stock και πάλι θα φάω crash, και κάποιες φορές και restart το PC! 

CORONA δώσε μαν, διψάει ο λαός :P 

To degrade τι  εννοείς? Εμένα παίζει να έφαγε ο IMC λιγουλάκι....έχω αποθηκευμένο profile που bootare κανονικά και με το νόμο στα 4800, τώρα δεν. Ίσως έφταιγε το 1.65 που έδωσα για τα 5000 ram :P 

1.65 που ? Σε io/sa? 

Μπορείς έστω να μου πεις σε ibt very high όμως ποσο μπορείς να κατεβείς σε vcore? Το ελάχιστο που θες για τα 5.1/4.8

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

1.65 που ? Σε io/sa? 

Μπορείς έστω να μου πεις σε ibt very high όμως ποσο μπορείς να κατεβείς σε vcore? Το ελάχιστο που θες για τα 5.1/4.8

Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι. Από όσο θυμάμαι πάντως 1.28 ήταν, θα δοκιμάσω το απογευμα παλι

Ναι έδωσα 1.65 io 1.5 sa 😋

Υγ1. Άκυρο δεν ξέρω αν είναι το απολύτως ελάχιστο. Θα δοκιμάζω να κατέβω μέχρι να φάω πόρτα 

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι. Από όσο θυμάμαι πάντως 1.28 ήταν, θα δοκιμάσω το απογευμα παλι

Ναι έδωσα 1.65 io 1.5 sa 😋

Υγ1. Άκυρο δεν ξέρω αν είναι το απολύτως ελάχιστο. Θα δοκιμάζω να κατέβω μέχρι να φάω πόρτα 

Να είναι very high όμως και με τις μνήμες όπως είσαι στα 4400mhz......το ελάχιστο vcore που το βγάζεις.... 

Έδωσες 1.65 σε αυτά ρε? Είσαι απιστευτος......Εντάξει για μια φορά δεν νομίζω να εφαγες degrade στον imc

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι προσωπικά μου φαίνεται ότι του γμσε τα πέταλα αν έτρεξε κάτι memory heavy.

Έχει τεράστια διαφορά στην «ζημιά» το 1.25 που είναι «οριακά ασφαλές» το 1.4 που είναι «οκ με μια φορά δεν θα πάθει κάτι» και το 1.65 που είναι «what is wrong with you mate»... 

Αλλα, πάω πάσο, τα ξέρεις σίγουρα καλύτερα τα Ιντελ. Απλώς μου φαίνεται πολύ, μπρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εμένα πάλι προσωπικά μου φαίνεται ότι του γμσε τα πέταλα αν έτρεξε κάτι memory heavy.

Έχει τεράστια διαφορά στην «ζημιά» το 1.25 που είναι «οριακά ασφαλές» το 1.4 που είναι «οκ με μια φορά δεν θα πάθει κάτι» και το 1.65 που είναι «what is wrong with you mate»... 

Αλλα, πάω πάσο, τα ξέρεις σίγουρα καλύτερα τα Ιντελ. Απλώς μου φαίνεται πολύ, μπρο.

Νταξει μεχρι να πάθει κάτι θα έχουν βγει τα ροκετ λεικ 😋

Σκέψου έχει ετοιμα preset η μητρική με προφίλ μνημών που βάζει χερατα 1.6 io. Όχι auto, χερατα περασμένο. 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ειναι πολυ, δεν είπα το αντίθετο... Απλά το είπα ότι έδωσε 1.65 για να δει αν μπουταρε στα 5000mhz..... Μάλλον είδε ότι δεν μπουταρε και οκ το ξαναγυρισε στο φυσιολογικό.... Αν έτρεξε memory intensive με 1.65  και μάλιστα για αρκετή ώρα, ο imc θα αρχίζει να φτυνει τα cores ένα  ένα.... Βέβαια warranty υπάρχει οποτε δεν έγινε και τίποτα...

38 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Σκεψου έχει ετοιμα preset η μητρική με προφίλ μνημών που βάζει χερατα 1.6 io. Όχι auto, χερατα περασμένο. 

Ωστόσο αυτά τα έτοιμα presets που δίνουν οι εταιρείες είναι για γελια.... Δεν νομίζω να τα προτιμαει κάποιος με γνώσεις..... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Ειναι πολυ, δεν είπα το αντίθετο... Απλά το είπα ότι έδωσε 1.65 για να δει αν μπουταρε στα 5000mhz..... Μάλλον είδε ότι δεν μπουταρε και οκ το ξαναγυρισε στο φυσιολογικό.... Αν έτρεξε memory intensive με 1.65  και μάλιστα για αρκετή ώρα, ο imc θα αρχίζει να φτυνει τα cores ένα  ένα.... Βέβαια warranty υπάρχει οποτε δεν έγινε και τίποτα...

Ωστόσο αυτά τα έτοιμα presets που δίνουν οι εταιρείες είναι για γελια.... Δεν νομίζω να τα προτιμαει κάποιος με γνώσεις..... 

Όχι όχι, bootare κανονικά. 

Σκεφτόμουν να τρέξω κάνα cb αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Μάλλον ευτυχώς. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Όχι όχι, bootare κανονικά. 

Κρατάνε screenshot από αυτά..... Είναι ιστορικές στιγμές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Κρατάνε screenshot από αυτά..... Είναι ιστορικές στιγμές

Καλά το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα σου βγάλω 😋 

Το ξανατρεχω no problem. Μια προσευχή όλοι μαζί παιδες. 

Αυτό που δε bootari πλέον είναι το profile που είχα στα 4800 με πιο normal ρεύματα. Ένα ελαφρύ degrade μάλλον το φάγε. 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι ρε..... Χεστο... Σιγά για το screen..... 

1.65 είναι τρελό ρευματακι

Απλά επειδή έδωσες μια κρατάνε το screen σε μια γωνιά του pc να βλέπεις ότι έφτασες στα 5000

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Οχι ρε..... Χεστο... Σιγά για το screen..... 

1.65 είναι τρελό ρευματακι

Απλά επειδή έδωσες μια κρατάνε το screen σε μια γωνιά του pc να βλέπεις ότι έφτασες στα 5000

Μεταξύ 1.282 και 1.284 έγραψε το hw info, IBT very high, 5.1 / 4.8,   65C average και 77 maximum (βάρεσε κάπου peak). Δεν δοκίμασα πιο κάτω, μόλις μπήκα σπίτι (στου φίλου μου που έχει 10900k :P ). Θες να κατέβω και άλλο μέχρι να κρασάρω? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...