Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GRat είπε

Βλέπεις  κάποια διαφορά απο τον 8700k σε χρήση ?

Aρκετή θα έλεγα. Το air condition βαράει υπερωρίες πλέον 😛 

Δημοσ.

Εννοούσα σε χρήση στον υπολογιστή. Αν σε βάζανε να κάτσεις και στα δύο χωρίς να ξέρεις πιο είναι πιο θα καταλάβαινες κάποια διαφορά ή ουτε καν?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GRat είπε

Εννοούσα σε χρήση στον υπολογιστή. Αν σε βάζανε να κάτσεις και στα δύο χωρίς να ξέρεις πιο είναι πιο θα καταλάβαινες κάποια διαφορά ή ουτε καν?

Oύτε καν εννοείται. Ακόμα τέρας είναι ο 8700k τι να λέμε τώρα. 

Δημοσ.

Όνε μόαρ κουέστιον γιατί με καίει να στήσω ένα itx μετά το καλοκαίρι, αλλά αν είναι να θέλει 360rad για να τον κρατάει δεν λέει. Με 280άρι τον έχεις τώρα, σε κουτί ή είναι στο γραφείο με το AC να βαράει απο πάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GRat είπε

Όνε μόαρ κουέστιον γιατί με καίει να στήσω ένα itx μετά το καλοκαίρι, αλλά αν είναι να θέλει 360rad για να τον κρατάει δεν λέει. Με 280άρι τον έχεις τώρα, σε κουτί ή είναι στο γραφείο με το AC να βαράει απο πάνω?

Με h115i platinum τον έχω. Κοίτα οι θερμοκρασίες του CPU είναι κομπλέ, δεν έχω παράπονο, ειδικά αμα κάνεις underclock / undervolt (ας πούμε παίζει 4.9 all core με ~1.15-1.17 volts), είναι κομπλέ. Τι δουλειές θες να κάνεις? Δεν ειναι οτι θα εχεις θέμα με τα temps αλλά δεν βλέπω το νόημα να στήσεις ITX με 10900k. Όταν λές ITX πάντως φαντάζομαι θα παίρνει μεγάλο rad, γιατί αν μιλάμε για 120/140 ξέχνα το. 

Ειναι στο O11 dynamic πάνω στο γραφείο με το AC στον απέναντι τοίχο, στα 4 μέτρα περίπου.

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.

Για 10λιτρο κουτί κοιτάζω που να παίρνει 280rad. Games/internet χρήση. Πάνω απο 1.2V λες να ξεπερνάει τα 150W ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GRat είπε

Για 10λιτρο κουτί κοιτάζω που να παίρνει 280rad. Games/internet χρήση. Πάνω απο 1.2V λες να ξεπερνάει τα 150W ?

Eξάρταται και το game εννοείται, αλλά γενικά όχι. Αυτή τη στιγμή παίζω COD σε stock με plimits off, περίπου 1.25 δίνει, εχω 85-90watt κατανάλωση. Τώρα αμά βάλεις κανα ACO 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GRat είπε

Comple ακούγεται βασικά, thank you! 

Να σου πώ ακριβώς νούμερα, average package power 90.546w, maximum 102.63 στα 1.25volts 120 fps. Θα τρέξω και ενα ACO να δώ 😜 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

1.png

Ρε συ ,

1ον γιατι δεν βγάζεις screenshot? και

2ον γιατι δεν βγάζεις το watermark απο το κινητο? ΕΛΕΟΣ η μανα μου και ο πατερας μου που ναι 70 χρονων μονο το χουν !

sorry για το offtopic και το rant αλλα κάποια πράγματα με τσιγκλίζουν 😅😅😅

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GRat είπε

Comple ακούγεται βασικά, thank you! 

Kάπου 110 με 130 είναι στο ACO τέρμα CPU bound. Απλά να ξέρεις σε ITX πρέπει να σκεφτείς οτι και η κάρτα θα αυξάνει τα temps μέσα στο κουτί και άρα και του liquid. 

Δημοσ.

Περιμένω να δω τι θα βγεί και απο κάρτες Σεπτέμβρη και ίσως και κανα νέο κουτάκι για να μπούνε όλα μέσα, αλλά ναι το θέμα με τις θερμοκρασίες το ξέρω, εξού και οι ερωτήσεις μου :D

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Kάπου 110 με 130 είναι στο ACO τέρμα CPU bound. Απλά να ξέρεις σε ITX πρέπει να σκεφτείς οτι και η κάρτα θα αυξάνει τα temps μέσα στο κουτί και άρα και του liquid. 

Θερμοσίφων δηλαδή 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...