Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Προτινεται καμια αλλαγη στο λαπτοπ μου;

Εχω δει το ιδιο μοντελο να πιανει 45ns πραγμα που δεν εχω πετυχει.τα sub timming τα αλλαζω στην τυχη haha

20200616_190742.jpg

20200616_190905.jpg

Είναι μπέρδεμα φίλε μου....μην τα πολυσκαλίζεις ειδικά σε laptop γιατί αν χρειαστεί κανένα cmos την έκατσες.....τράβα βγάλε μπαταρία μετά .....

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

3200 νομίζω. Δεν ασχολήθηκα πολύ, πάντως 3600 και πάνω σίγουρα όχι. 

στάνταρ?πολύ λίγο μου φαίνεται......τα 3800 τα έβλεπε ο 9900Κ με 1Τ.....

• Like 2
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Προτινεται καμια αλλαγη στο λαπτοπ μου;

Εχω δει το ιδιο μοντελο να πιανει 45ns πραγμα που δεν εχω πετυχει.τα sub timming τα αλλαζω στην τυχη haha

20200616_190742.jpg

20200616_190905.jpg

Ρε συ είναι στα 1.2 volts οι μνήμες, δεν τραβάνε παραπάνω με αυτά τα ρεύματα. Εμείς παίζουμε 1.4 και πάνω 

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Είναι μπέρδεμα φίλε μου....μην τα πολυσκαλίζεις ειδικά σε laptop γιατί αν χρειαστεί κανένα cmos την έκατσες.....τράβα βγάλε μπαταρία μετά .....

στάνταρ?πολύ λίγο μου φαίνεται......τα 3800 τα έβλεπε ο 9900Κ με 1Τ.....

Yeap, ουτε με όλα auto δεν έκανε training 😋

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Yeap, ουτε με όλα auto δεν έκανε training 😋

Στον 10600 μέχρι 4133 με normal ρεύματα έχω δεί με 1Τ........

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Παίζει να είναι θέμα μνημών? Τι να σου πώ δεν ξέρω. Πάντως θυμάμαι στη gigabyte σήκωνε μέχρι 3800

Δημοσ.

Παιδια στα games τι μετραει πιο πολυ; το latency?

Πχ εχω την δυνατοτητα να δουλεψω τις μνημες cl18 3200  η cl16 kai 2667-2933 και δεν ξερω τι να επιλέξω 

Ωστοσο για να μπουταρει 3200mhz θελει uncore offset +125 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Παίζει να είναι θέμα μνημών? Τι να σου πώ δεν ξέρω. Πάντως θυμάμαι στη gigabyte σήκωνε μέχρι 3800

Eδώ παίζω daily.

902844183_38_3nss.jpg.60314fe90b6a8497b55f09543cace957.jpg

9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια στα games τι μετραει πιο πολυ; το latency?

Η κάρτα γραφικών 😛 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Παίζει να είναι θέμα μνημών?

μνήμες αποκλείεται

7 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Eδώ παίζω daily.

πολύ δυνατός

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

μνήμες αποκλείεται

πολύ δυνατός

Δεν ξέρω, λές αμα κλοκάρω Cache να κατέβει το latency? Είμαι stock τώρα 4300. 

Βασικά αυτό το καρκίνωμα το icue....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δεν ξέρω, λές αμα κλοκάρω Cache να κατέβει το latency? Είμαι stock τώρα 4300.

εννοείται ότι θα βελτιωθεί αρκετά.....απλά να τσεκάρεις μετά σταθερότητα και cpu....μπορεί να ζητήσει περισσότερο ρεύμα

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Eδώ παίζω daily.

902844183_38_3nss.jpg.60314fe90b6a8497b55f09543cace957.jpg

Η κάρτα γραφικών 😛 

Έδωσε ο θεός!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έδωσε ο θεός!!!

E είμαι στο φίλο μου που έχει 10900k :P 

Πλάκα κάνω, αφού ζήτησες ευγενικά. Τώρα κατεβάζω και το tm5. Τι να τρέξω το test που έχει μόνο του ή να κατεβάσω custom config? Εγώ με HCI τεστάρα όλο το ΣΚ, μέχρι 400-500%, μετά ήθελα να ρίξω κανά headshot και το έκοβα. Ντάξει διάβασα θες 800% για να είσαι 99.9% σίγουρος οτι εισαι stable αλλά αμα δεν έφαγε πιστολιά το cod μάλλον stable είμαι. 

ΥΓ1. Το cod σου ρίχνει error ΠΡΙΝ κάνει launch καν το game αν δεν είσαι σταθερός σε μνήμες..

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Πλάκα κάνω, αφού ζήτησες ευγενικά. Τώρα κατεβάζω και το tm5. Τι να τρέξω το test που έχει μόνο του ή να κατεβάσω custom config? Εγώ με HCI τεστάρα όλο το ΣΚ, μέχρι 400-500%, μετά ήθελα να ρίξω κανά headshot και το έκοβα. Ντάξει διάβασα θες 800% για να είσαι 99.9% σίγουρος οτι εισαι stable αλλά αμα δεν έφαγε πιστολιά το cod μάλλον stable είμαι. 

ΥΓ1. Το cod σου ρίχνει error ΠΡΙΝ κάνει launch καν το game αν δεν είσαι σταθερός σε μνήμες..

Κομπλέ είσαι !

Μην τρέξεις τώρα. Εάν φας κρας από μνήμες τότε θα σου πω να τρέξεις και πως (τμ5)😆

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Τέλος του 21; ο_Ο Εγώ γιατί κατάλαβα ότι οι XT είναι για τώρα και από Σεπτ+ είναι οι 4xxx;

Πήραν αναβολή οι 4000

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Να κοιτάξεις να έχει όλα τεστ μέσα (0-15) το tm5 και να τελειώσεις 10 run ....όπως εδω....

1.png

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κομπλέ είσαι !

Μην τρέξεις τώρα. Εάν φας κρας από μνήμες τότε θα σου πω να τρέξεις και πως (τμ5)😆

Δεν παίζει να φάω crash ρε συ, δεν τρέχω τίποτα θεόβαρο, οτι ήταν να βγεί από 24/7 θα είχε βγεί ήδη. 

Παίζω με oc τo cpu τώρ ακαι δεν βλέπω διαφορά στο latency μεγάλη, 0.5-1ns. Βέβαια κάθε φορά βγάζει και άλλα νούμερα το AIDA οπότε τρέχα γύρευε. Μέχρι 37.5 πάει με cache @ 4.7

Πάντως και το bios της ACE πρέπει να έχει μπόλικα θέματα. Οι μισές επιλογές δεν δουλεύουν. Αναγκαστικά τώρα παίζω με turbo offset το CPU γιατί το per clock OC δεν κάνει τίποτα. Οτι και να  βάλεις δεν δουλεύει

Επεξ/σία από CometRyzen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...