Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Babis που τις βρηκες τετιες δυνατοτητες;😜

Να σου στειλω τα bios απο το λαπτοπ να μου κατεβασεις το latency?😁

Οταν κατεβαζω cl απο 18 18 43 σε 17 17 39  κρασαρει του πιτσιρικα το fortnite μετα απο καμια ωρα

έχει κάνει καλή δουλίτσα το μπλέ team απλά......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Γιατι c17-16-16? Υποτίθεται το TRP είναι βαρύ για τον IMC, το TCL το πάει νερό. Παίζει να σε κόβουν οι μνήμες και οχι ο IMC 😮 Σου έκατσε καλός 10600

Δεν θέλω να ανέβω σε ρεύμα ...για αυτό....σιγά 10600 έχω.....με τον 10900Κ θα σπρώξουμε παντού.....

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Δεν θέλω να ανέβω σε ρεύμα ...για αυτό....σιγά 10600 έχω.....με τον 10900Κ θα σπρώξουμε παντού.....

Nαι αλλά για να bootaris με 16 trp στα 4400 ο IMC τραβάει. Binariseno πήρες ή έτσι σου κάτσε? Με τι io / sa είσαι? 

Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε

Παιδια μιας και το φερε η κουβεντα υπαρχει κανα calculator ειδικα για τα sub timmings για intel;

Trial and error δυστηχώς 😛 

Eπί του πρακτέου δεν έχει νόημα, χαβαλέ κάνουμε. Στα 40-45ns θα πάρεις το 99.99% απο ότι είναι να πάρεις ακόμα και αν είσαι σε 1080p με 2080ti. Τα 40-45 ns τα πιάνεις για πλάκα με οποιοδήποτε bdie. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια μιας και το φερε η κουβεντα υπαρχει κανα calculator ειδικα για τα sub timmings για intel;

Δοκιμές μόνο......

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Nαι αλλά για να bootaris με 16 trp στα 4400 ο IMC τραβάει. Binariseno πήρες ή έτσι σου κάτσε? Με τι io / sa είσαι?

Binnarismeno κλειδωμένο cpu δεν έχω ξαναδεί...

• Like 2

2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Trial and error δυστηχώς 😛 

Eπί του πρακτέου δεν έχει νόημα, χαβαλέ κάνουμε. Στα 40-45ns θα πάρεις το 99.99% απο ότι είναι να πάρεις ακόμα και αν είσαι σε 1080p με 2080ti. Τα 40-45 ns τα πιάνεις για πλάκα με οποιοδήποτε bdie. 

Bdie εχω αλλα μιλας για συγκεκριμενο επεξεργαστη η οποιο να ειναι;

7 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Binnarismeno κλειδωμένο cpu δεν έχω ξαναδεί...

Πρακτικα ομως ισχύει. Εκει πάνε τα καλύτερα 6 core die. Oλοι οι ξεκλειδωτοι 10600k/10700k/10900k ειναι απο το 10core die και το latency θα ναι μεγαλυτερο

• Like 1

3 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε

Πρακτικα ομως ισχύει. Εκει πάνε τα καλύτερα 6 core die. Oλοι οι ξεκλειδωτοι 10600k/10700k/10900k ειναι απο το 10core die και το latency θα ναι μεγαλυτερο

Μην ξεχνάς ότι οι ξεκλείδωτοι με ένα ανεβασμα σε cache και πυρήνα την όποια χασούρα έχουν σε latency την κερδίζουν διπλή και τριπλή.....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτινεται καμια αλλαγη στο λαπτοπ μου;

Εχω δει το ιδιο μοντελο να πιανει 45ns πραγμα που δεν εχω πετυχει.τα sub timming τα αλλαζω στην τυχη haha

20200616_190742.jpg

20200616_190905.jpg

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...