Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει τότε μαζευτειτε όσοι είστε 5 χρόνων και κάτω (κι εγώ μέσα) και πάτε δίπλα στο τοπικ με τα benchmarks. 

Εδώ είναι για μεγάλα παιδιά, χωρίς ss και τέτοια πράματα 

• Like 3
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες οποίος πάρει πραγματικά ας ποσταρει να δούμε κανένα νούμερο δεν είναι κακό ούτε κρυφό.

Δεν το κάνουμε να δούμε εάν έχει κάποιος η όχι άλλα να δούμε απλά τι σκατα κάνουν τα cpu

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Κοίτα για να το ληξουμε, δεν ανεβάζω γιατί δεν μου αρέσουν αύρα τα "ανέβασε αυτό εκείνο και το άλλο αλλιώς είσαι ψεύτης". Αυτό το κάνουν τα 5χρονα και δεν έχω όρεξη να ανεβάσω κάτι απλά για να πείσω κάποιον πιτσιρίκο ότι δεν λέω ψέμματα. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί να λέω ψέμματα δηλαδή... Φαντάσου μυαλό που κουβαλάει καποιος για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι λες ψέμματα αλλά να ξέρεις ότι το φυσιολογικό είναι να ανεβάζεις screenshot, δες το αντίστοιχο θέμα στους Ryzen, αν δεν έχει screenshot το post γιατί αυτός που κάνει scroll να ασχοληθεί.

Πέρα από αυτό στο διάστημα που είμαι στο forum όσοι δεν έβαζαν screenshot αποδείχτηκε ότι πείραζαν λίγο τα νούμερα και γενικά δεν ήταν αξιόπιστοι. Τελευταία φορά αυτό μου έτυχε πριν από 2 μέρες σε άλλο thread, αφού τον παρακάλεσα και ανέβασε τα screenshot είδαμε ότι τα νούμερα που είχε γράψει ήταν 40% μικρότερα, δεν λέω ότι έχεις κάνει κάτι τέτοιο αλλά τους λόγους που όλοι "μιλάμε" με screenshots.Εξού και η ατάκα "screenshot ή δεν έγινε...".

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κρατά το 50ρικο και αγόρασε κανά software και άσε τα trial

Και εάν δεν έχεις σκοπό σε ένα θέμα να ποσταρεις και να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο που θέλει να προβεί σε αγορά ενός 10900 ,μην το ξεκινάς λέγοντας ότι έχεις και βγάζεις τοσο(χ.ψ νουμερο)και χοροπηδάς σαν τσαρλατάνος με νούμερα του λωκου

Που με είδες να χοροπηδαω. Είπα ότι τρέχω 4400c17, τώρα οποίος θέλει πιστεύει, όποιος δε θέλει δε πειράζει. Ανέβασα aots, ανέβασα timespy, ανέβασα corona. Α, δεν ανέβασα aida, άρα δεν έχω 10900k 😋

Άμα σου φαίνεται σοβαρό επιχείρημα πασο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CometRyzen είπε

Που με είδες να χοροπηδαω. Είπα ότι τρέχω 4400c17, τώρα οποίος θέλει πιστεύει, όποιος δε θέλει δε πειράζει. Ανέβασα aots, ανέβασα timespy, ανέβασα corona. Α, δεν ανέβασα aida, άρα δεν έχω 10900k 😋

Άμα σου φαίνεται σοβαρό επιχείρημα πασο

Μα ρε έλεος είσαι ο πρώτος εδώ μέσα με 10900 και σε παρακαλάμε.

Σου λέω τρέξε ένα ΤΜ5 για σένα πρώτα να δεις και μετά για το φόρουμ και πάλι άκυρο.

Μετά μου λες για παιδάκια.

Δεν το συνεχίζω.

Θα τα δω τα νούμερα σε μένα η σε όποιον άλλον αγοράσει 10χχχ

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Μα ρε έλεος είσαι ο πρώτος εδώ μέσα με 10900 και σε παρακαλάμε.

Σου λέω τρέξε ένα ΤΜ5 για σένα πρώτα να δεις και μετά για το φόρουμ και πάλι άκυρο.

Μετά μου λες για παιδάκια.

Δεν το συνεχίζω.

Θα τα δω τα νούμερα σε μένα η σε όποιον άλλον αγοράσει 10χχχ

Man δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή. Το απόγευμα θα σου ανεβάσω ότι θες, you just have to ask. Ευγενικά αν γίνεται, όχι σαν άλλους 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απιστευτα χαμηλο latency ο 10600 με το τουνινγκ του @BabisTs . Με 10900κ καλο τσιπακι μπορει να φτασει και κατω απο 35. 

Οτι και να λεμε τα τσιπακια της μπλε είναι τουμπανο για memory oc.

Επεξ/σία από Dragonitelvl100
  • Like 6
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

Απιστευτα χαμηλο latency ο 10600 με το τουνινγκ του @BabisTs . Με 10900κ καλο τσιπακι μπορει να φτασει και κατω απο 35. 

Έχουν τρελή βελτίωση σε imc.

Με τον 9900 δεν κατάφερα ποτέ να σφίξω τόσο.Ακομα και με apex z390 ήθελε ρεύματα δυνατά

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έχουν τρελή βελτίωση σε imc.

Με τον 9900 δεν κατάφερα ποτέ να σφίξω τόσο.Ακομα και με apex z390 ήθελε ρεύματα δυνατά

Tο latency πάντως είναι θέμα bios της μητρικης. Μπορεί η gaming 7 που είχα να ήταν σάπια από memory oc αλλά με xmp είχε 3- 4 ms λιγότερα από την ace που έχω τώρα, πάλι με xmp. Εκτός και αν έκανε καλύτερο training

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Tο latency πάντως είναι θέμα bios της μητρικης. Μπορεί η gaming 7 που είχα να ήταν σάπια από memory oc αλλά με xmp είχε 3- 4 ms λιγότερα από την ace που έχω τώρα, πάλι με xmp. Εκτός και αν έκανε καλύτερο training

Όλα παίζουν ακόμα φρέσκα είναι θα δεις και σε bios update ,μπορεί να στρώσει μπορεί να γίνει χειρότερο.Καποια στιγμή θα έρθει στα ίσα του.

Βάλε και το λειτουργικό μετά το update μαϊου είναι για κλωτσιές.

Αν δεν σφίξεις secondary subs δεν θα πέσει το λατενσι όπως και να έχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όλα παίζουν ακόμα φρέσκα είναι θα δεις και σε bios update ,μπορεί να στρώσει μπορεί να γίνει χειρότερο.Καποια στιγμή θα έρθει στα ίσα του.

Βάλε και το λειτουργικό μετά το update μαϊου είναι για κλωτσιές.

Αν δεν σφίξεις secondary subs δεν θα πέσει το λατενσι όπως και να έχει

Κοίτα με όλα σφιγμένα δεν πάω 35 με τίποτα με timings που να είναι stable. Ειδικά στα 4300 θέλει rtl 70 οπότε το latency πάει 38+. Αλλά πιστεύω είτε ευθύνεται το BIOS της msi, έχει βγάλει σχετικό video o buildzoid για την unify που έχει ίδιο memory layout με την ace, είτε το icue της corsair. 

Το οποίο icue πέρα από όλα τα άλλα δεν αφήνει το cpu να τουρμπισει σε 5.3 σε Stock! Μέχρι 5.1 βλέπω με icue ανοιχτό. Δίνει load σε όλα τα cores για κάποιο λόγο... 

Επεξ/σία από CometRyzen
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dragonitelvl100 είπε

Συγκριτικά της AMD πόσο πάνε; Ουσιαστικά αυτό δεν βελτιώνουν στην επόμενη φουρνιά από Σεπτ+

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Πέρα από αυτό στο διάστημα που είμαι στο forum όσοι δεν έβαζαν screenshot αποδείχτηκε ότι πείραζαν λίγο τα νούμερα και γενικά δεν ήταν αξιόπιστοι.

Τι θες να πεις ότι αυτός εδώ είναι φιδέμπορας?😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Συγκριτικά της AMD πόσο πάνε; Ουσιαστικά αυτό δεν βελτιώνουν στην επόμενη φουρνιά από Σεπτ+

Δεν πάνε κάτω από 60-61 σε αμδ 

Πολύ δύσκολα

Και οι 4χχχ θα αργήσουν πάνε από τέλος του 21" νομίζω.

Τώρα θα βγάλει τους ΧΤ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...