Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

και στην amd κανα χρονο πριν κυκλοφορήσουν οι ryzen έφυγε, οταν δλδ ειχε ήδη ολοκληρωθει ο  βασικος σχεδιασμος τους

ο charlie (semiaccurate)  εχει πει οτι τα πρώτα προιοντα του θα κυκλοφορήσουν το 2022 (λογικα 7nm)

Το αυτό. Ίσα ίσα καλά νέα είναι, σημαίνει προχωράνε as intended και σε 1-2 χρόνια θα κυκλοφορήσουν νέα uarch.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ή έκανε τη δουλειά του και κάνει διάλειμμα ο άνθρωπος δεν είναι η πρώτη φορά. ( εκτός κ εμφανίστηκε σοβαρός προσωπικός λόγος )

και σκάει μύτη σε καμιά Nvidia λέει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ilos είπε

Το αυτό. Ίσα ίσα καλά νέα είναι, σημαίνει προχωράνε as intended και σε 1-2 χρόνια θα κυκλοφορήσουν νέα uarch.

Το άρθρο αναφέρει  πως αποχώρησε για προσωπικούς λογους ;)

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Παίζοντας λίγο με έναν 10600 απλό μέχρι να έρθει ο 10900Κ....άτιμη διαθεσιμότητα....ram oc με apex rules....35,7s latency.......B)

1.jpg

• Like 16
Δημοσ.
13 ώρες πριν, BabisTs είπε

Παίζοντας λίγο με έναν 10600 απλό μέχρι να έρθει ο 10900Κ....άτιμη διαθεσιμότητα....ram oc με apex rules....35,7s latency.......B)

1.jpg

Φιλε δωσε μας τα φωτα σου.Σκεφτομαι να παρω αυτον η τον K.Απο την μια λεω δεν θα παιξω με το oc  αλλα απο την αλλη παντα θες να εχεις πραπανω δυναμη μπορει να την χρειαστεις.50 ευρω ειναι η διαφορα.Θελω και να ρωτησω εαν γινονται οι Ραμ oc εαν παρω τον απλο και οχι τον Κ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bestsellerinsomnia είπε

Φιλε δωσε μας τα φωτα σου.Σκεφτομαι να παρω αυτον η τον K.Απο την μια λεω δεν θα παιξω με το oc  αλλα απο την αλλη παντα θες να εχεις πραπανω δυναμη μπορει να την χρειαστεις.50 ευρω ειναι η διαφορα.Θελω και να ρωτησω εαν γινονται οι Ραμ oc εαν παρω τον απλο και οχι τον Κ.

Μα και ο BabisTs έχει τον απλό και έχει κάνει τέτοιο oc στις μνήμες 

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μα και ο BabisTs έχει τον απλό και έχει κάνει τέτοιο oc στις μνήμες 

ναι αλλα εχει την Apex και δεν παιζει να παω σε τοσο ακριβη mobo.Εγω μαλλον ειμαι για την Asus ROG STRIX Z490-H GAMING και θελω να μαθω αν θα εχω προβλημα με το XMP 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, bestsellerinsomnia είπε

ναι αλλα εχει την Apex και δεν παιζει να παω σε τοσο ακριβη mobo.Εγω μαλλον ειμαι για την Asus ROG STRIX Z490-H GAMING και θελω να μαθω αν θα εχω προβλημα με το XMP 

Σε όλες τις Ζ490 μια χαρά ram oc κανεις..... Και κάτι ψίχουλα σε bclk oc αν ενδιαφέρεσαι σε κλειδωμένους cpus (αν δεν παρεις Κ cpu) ..... Πάντως δεν νομίζω ότι θα έχεις δυσκολία να δεις τα 3800-4000 στις ραμ με οποιοδήποτε Z490 mobo.... Έχουν φανταστικό imc οι 10th gen...... 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/6/2020 στις 4:52 ΜΜ, BabisTs είπε

Πανω απο 1.25 σε io/sa δεν έδωσα ουτε στον 8700Κ/9900Κ... Τώρα αν με ρωτάς στον 10900Κ μέχρι 1.28-1.3 θα δώσω σε αυτα....Και παλι ίσως να είναι πολυ για daily.... Πάντως οτιδήποτε πανω απο 1.3 δεν είναι για daily..... Εκτος αν θες να κανεις χρήση της εγγύησης... 

4000/c14 με τι vdimm? 

Έλα μαν, 4000c14-15-15-28-280 με 1.5vdim. 

Γενικα δοκίμαζα μνήμες αυτές τις μέρες, και για κάποιο λόγο 4400 c17 πάνε καλύτερα στα games από 4000c14. Sa το έχω αφήσει 1.25. 

Οπότε προς το παρόν παίζω 4400c17,θα δω αν μπορώ να σφιξω κι άλλο. Παραπάνω συχνότητα δεν πάει με τίποτα αν δεν ανεβαίνω σε sa οπότε μάλλον θα μείνω στα 4400.

Το cpu πάντως διψάει για 360 aio. Ουσιαστικά στα 5.1 μετα από 3ωρο gaming session το liquid εκανε equilibrium στους 48 βαθμούς!! Η 280αρα δεν πρόλαβαινει να διώξει τόση θερμότητα. Τα cpu temps ήταν στους 72,οποτε κομπλέ. 

Παντως το all core oc δεν εχει κανένα νόημα έτσι όπως το βλέπω για 24/7. Άμα παίξεις με offset στο turbo η με per core oc μπορείς να φτάσεις 5.4ghz σε Light load με χαμηλές καταναλωσεις. Το all core στα 5.1 ταβανιαζει, τουλάχιστον για καλοκαιράκι. Για 5.2 θα βαράς πάνω από 80 βαθμούς σίγουρα. 

Αυτή τη στιγμή εγώ παίζω με  +1 turbo offset οποτε παει 5.4 2 πυρηνες, 5.2 τους 4 πυρήνες κλπα. 

80 fps στο ashes cpu bench με τα 24/7 settings πάντως. Ο 3900x πόσα βγάζει? 😋

1 ώρα πριν, bestsellerinsomnia είπε

Unify itx παίζει να κλοκαρει μνήμες όσο και η apex πάντως 😋

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει ξεφύγει το OC στις DDR4 Ram και θα πάρει καιρό να βγουν καλύτερες DDR5.

Είναι και οι ram binned αλλά και ο imc πλέον τραβάει στους Comet-Lake. Σε 8700 δεν βλέπεις τέτοια νούμερα με 1.25 sa με τπτ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...