Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2020 στις 12:58 ΜΜ, CometRyzen είπε

Kαλα και στη g7 που εχω εχει vrm fan αλλα δεν το βλεπεις νοιωθεις ακους. Δεν ξερω αν εχει ανοιξει και ποτε, νομιζω μετα τους 80 αρχιζει. Βεβαια ο 10900k ρουφααει και τα διπλασια watt αλλα νταξει. 

Ναι αλλά στη G7 έλουσαν και το έβαλαν just in case. Όσο την είχα δε θυμάμαι να δούλεψε ποτέ . Σορρυ έπιασα το τοπικ από το μηδεν :D

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

36 λεπτά πριν, greg4 είπε

Βλέπω πάρα πολλές μητρικές skroutz, στο range 160-200 ευρώ.

Αν θες να βάλεις απλά ένα 10700k με ένα mce, θα έχεις θέμα με κάποια από αυτές;

Με το mce μπορει γιατι ενας θεος ξερει τι ρευματα θα δινει. Με απλο all core oc εκτος και αν ειναι καμια τραγικη μητρικη θα εισαι ενταξει. 

38 λεπτά πριν, greg4 είπε

Βλέπω πάρα πολλές μητρικές skroutz, στο range 160-200 ευρώ.

Υπάρχει εδώ Info απο το Overclock.net. Υπολόγισε τώρα πόσα Α θέλει η CPU σε PL2 και μετά σε φάση OC'ed.

• Like 2

1 ώρα πριν, greg4 είπε

MCE συνήθως τσιμπάει αρκετά σε τάση όπως σου είπε και ο strawman,  με χειροκίνητο OC θα έχεις σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Απέφυγε τα Μ μοντέλα (mATX), σε full ATX από μια γρήγορη ματιά είδα τα περισσότερα να έχουν αρκετές φάσεις για τον 10700Κ, υποθέτοντας ότι δεν πας για 24/7 blender πχ.

Χωρίς να έχω δει review, από specs κ μόνο θα έλεγα Tomahawk > Prime-P / Gaming X > Extreme 4 σε αυτό το price bracket.

• Like 1

8 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

MCE συνήθως τσιμπάει αρκετά σε τάση όπως σου είπε και ο strawman,  με χειροκίνητο OC θα έχεις σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Απέφυγε τα Μ μοντέλα (mATX), σε full ATX από μια γρήγορη ματιά είδα τα περισσότερα να έχουν αρκετές φάσεις για τον 10700Κ, υποθέτοντας ότι δεν πας για 24/7 blender πχ.

Χωρίς να έχω δει review, από specs κ μόνο θα έλεγα Tomahawk > Prime-P / Gaming X > Extreme 4 σε αυτό το price bracket.

H unfiy παντως οσο πιο πολυ τη βλεπω τοσο πιο πολυ τα σπαει. Για την τιμή της είναι απίστευτη, ίδια vrms με την godlike! Θα την τσίμπαγα αλλά κοιτάω σε πιο ψηλό budget έτσι και αλλιώς, αλλα κατα τα άλλα είναι εξαιρετική

26 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

H unfiy παντως οσο πιο πολυ τη βλεπω τοσο πιο πολυ τα σπαει. Για την τιμή της είναι απίστευτη, ίδια vrms με την godlike! Θα την τσίμπαγα αλλά κοιτάω σε πιο ψηλό budget έτσι και αλλιώς, αλλα κατα τα άλλα είναι εξαιρετική

Είμαι μεταξύ ACE & Unify μάλλον, γενικότερα περιμένω μερικά reviews πριν αποφασίσω.

Τρέχει και ένα MSI promotion btw μέχρι 15/6 για steam $.

https://www.msi.com/Promotion/comet-upgrade-for-Z490

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Είμαι μεταξύ ACE & Unify μάλλον, γενικότερα περιμένω μερικά reviews πριν αποφασίσω.

Aπτο caseking δίνουν μετρητά. Τρέχει και η ASUS αντίστοιχα απτο caseking και δίνυον το ποντίκι gladius II η ακουστικά cetra rog (κάνουν 100+ ευρά). 

https://www.caseking.de/asus-rog-maximus-xii-hero-wi-fi-intel-z490-mainboard-sockel-1200-mbas-473.html

Επεξ/σία από CometRyzen

39 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ότι είναι η ace ειναι και η unify χωρίς τα κοκοκοψαρα  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ότι είναι η ace ειναι και η unify χωρίς τα κοκοκοψαρα  ;)

Ναι αλλά για τα κοκοψαρα ζούμε 😜 

Δεν είχα ποτέ MSI, την φοβάμαι λίγο! Και φοβάμαι μη δώ τoν babi με την apex στα 6k ram speeds :P 

Aπό το support πάντως βλέπω στην apex έχουν γίνει validate 5k ram σε stock xmp. Από όσο το έψαξα για memory oc έχουμε apex = evga dark = extreme = godlike και και η unify itx σαν top, και σε 2η φάση ace / unify. H hero μαλλον είναι κάτω από όλες αυτές, με validation έως τα 4700. 

ΥΓ. Εσύ MSI δεν είχες? ΩΧ, βλεπω ασους στην υπογραφή και ιδρώνω

Επεξ/σία από CometRyzen

4 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Ναι αλλά για τα κοκοψαρα ζούμε 😜 

Δεν είχα ποτέ MSI, την φοβάμαι λίγο! Και φοβάμαι μη δώ τoν babi με την apex στα 6k ram speeds :P 

Aπό το support πάντως βλέπω στην apex έχουν γίνει validate 5k ram σε stock xmp. Από όσο το έψαξα για memory oc έχουμε apex = evga dark = extreme = godlike και και η unify itx σαν top, και σε 2η φάση ace / unify. H hero μαλλον είναι κάτω από όλες αυτές, με validation έως τα 4700. 

ΥΓ. Εσύ MSI δεν είχες? ΩΧ, βλεπω ασους στην υπογραφή και ιδρώνω

Είχα ace ,τώρα εχω τη δυστυχία 😛

πάντως για να παίζουν σε Ρύζια 5k οι μνήμες στην ace x570 που βγήκε ένα χρόνο πριν δεν νομίζω  να μην παίζουν στο z490.

5 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Babis από msystems περιμένεις την apex? Θα την έχουν όντως 2/6 που λένε? Έχω ψηθεί τώρα για την Ace, πόση διαφορά πιστεύεις θα έχει απο θέμα memory oc? Ρωτάω εσένα γιατί είσαι πανεπιστήμονας 😋

Δεν υπάρχει διαθέσιμος ο boxed. Αν εννοείς mindfactory και caseking

Νόμιζα ότι ήταν διαθέσιμο αλλά από ότι κατάλαβα μετά από 6/6 or so.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...