Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Τουλαχιστον εγραψες το λιθαρακι σου στο bdie 24/7  safe voltage  :lol:

Δεν νομίζω να είναι οι μνήμες πάντως, πιο πιθανή αιτία ο IMC. Θα δώ το ΣΚ πιο αναλυτικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν νομίζω να είναι οι μνήμες πάντως, πιο πιθανή αιτία ο IMC. Θα δώ το ΣΚ πιο αναλυτικά

Κατέβασε λίγο mhz σε cpu / cache ή απλά ανέβασε vcore έτσι όπως είσαι σε cpu....δύσκολο μου κάνει για imc ή 

για το κιτακι......

Τόσο εύκολα τρώει degrade η 10η γενιά; Την 1η γενιά την είχα από 2.66 ghz στα 3.96 με 1.4 volts κάτι χρόνια πριν πέσω στα 3.6 :P.

Πάντως μπορεί να μην είναι degradation, απλά να είχες ένα unstable OC που φάνηκε το instability κάτι μήνες μετά :P

3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Κατέβασε λίγο mhz σε cpu / cache ή απλά ανέβασε vcore έτσι όπως είσαι σε cpu....δύσκολο μου κάνει για imc ή 

για το κιτακι......

4.7 / 1.15v είναι το CPU :P 

9 ώρες πριν, Herald είπε

Εχτές το βράδυ μας επισκέφτηκε ο Άγιος Ντιγκρέτιος. Μετά από 3 μηνες 24/7 load σε 1.36 / 1.32 SA / IO αρχίσαν τα bsods και τα mem errors. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν φταίει ο IMC ή οι μνήμες (αυτές τρέχανε στο 1.6) αλλά το πιθανότερο είναι το πρώτο. Θα δοκιμάσω το ΣΚ εκτενέστερα όταν έχω χρόνο. Είναι το 2ο degrade, το 1ο το είχε φάει στο 1.55 για να τρέξουν ταλιράκι οι μνήμες. Τώρα τρέχει στα 4200c17 με 1.25 / 1.2, δεν έχω κάνει εκτενέστατα memcheck αλλά φαίνεται σταθερό

Οπότε προσοχή για 24/7 loads κάτω από 1.30. Ευλόγησον

Βγαίνουν και οι ρουκέτες, το upsidegrade γαρ εγγύς.😁

7 ώρες πριν, Herald είπε

4.7 / 1.15v είναι το CPU :P 

δεν μου λέει κάτι το 1,15 στα 4,7ghz...πρώτα απέκλεισε instability core cpu /cache  και μετά πήγαινε στα υπόλοιπα......

• Like 1

3 ώρες πριν, BabisTs είπε

δεν μου λέει κάτι το 1,15 στα 4,7ghz...πρώτα απέκλεισε instability core cpu /cache  και μετά πήγαινε στα υπόλοιπα......

Θελω να παω οτι ειναι ηδη χαμηλα πυρηνας και cache. Ειχα περασει ολα τα stress με αυτα τα settings. Απλα 24/7 mining καταπονει ram και imc αρκετα. Τεσπα θα τα δω το σκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Herald είπε

Θελω να παω οτι ειναι ηδη χαμηλα πυρηνας και cache. Ειχα περασει ολα τα stress με αυτα τα settings. Απλα 24/7 mining καταπονει ram και imc αρκετα. Τεσπα θα τα δω το σκ

Η καταπόνηση είναι επειδή το PC είναι ανοικτό εννοείς.

Ε αφου κάνεις mining 24/7 γιατί δεν έχεις βάλει 3200 XMP τόσο καιρό τώρα; Ή καλύτερα ακόμα 2933 που είναι και native;

Εκτός και αν κάνεις mining και με τη CPU 😲

Επεξ/σία από kkatzos

9 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Η καταπόνηση είναι επειδή το PC είναι ανοικτό εννοείς.

Ε αφου κάνεις mining 24/7 γιατί δεν έχεις βάλει 3200 XMP τόσο καιρό τώρα; Ή καλύτερα ακόμα 2933 που είναι και native;

Εκτός και αν κάνεις mining και με τη CPU 😲

CPU mining εννοω ναι, αλλιως τι καταπονηση σιγα. 

28 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Στο NiceHash; Τι απόδοση έχει ο 10900Κ και οι τεντωμένες μνήμες; Κάνα 1€/μέρα;

Δεν ξερω δεν κοιταω τα ευρω αφου δεν τα εξαργυρωνω. Εκτος nicehash. Εχεις monero, electroneum quarza κλπα

• Like 1

7 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν ξερω δεν κοιταω τα ευρω αφου δεν τα εξαργυρωνω. Εκτος nicehash. Εχεις monero, electroneum quarza κλπα

Ωραία, σε Monero (αυτό χρησιμοποιεί και το NH) πόσα KH/s βγάζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/3/2021 στις 9:57 ΜΜ, BabisTs είπε

για το κιτακι......

Tελικά δίκιο είχε ο babis, αλλά πως εξηγείται δεν καταλαβαίνω. Πήγα 1.17 από 1.15 το vcore και όλα κομπλέ. Degrade o πυρήνας? Να μην ήμουν stable πριν δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1. Εδώ κρασάρω ανά 15 λεπτά gameplay σε όλα τα παιχνίδια, δεν παίζει να μη μου είχε τύχει έστω και 1 φόρα στον 1 χρόνο που τρέχω.

Μemtesting ακόμα δεν έκανα εκτενές, πάντως η βροχή error στο 5λέπτο εξαφανίστηκε.

Επεξ/σία από Herald

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...