Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εσύ έλεγες συνέχεια ότι όταν πας να πάρεις επεξεργαστή διαλέγεις τον καλύτερο κ ακριβότερο για να σου κρατήσει.κ έρχεσαι τώρα κ μου ψάχνεις vfm? Φασκειςνκαι αντιφασκεις.μ αρέσει που το παιζες και αντικειμενικός...

Τι σχέση έχει το τι προτιμώ εγώ να αγορασω με τεχνολογικές συγκρίσεις.ειπα πουθενα ότι ψάχνω parts με χαμηλή κατανάλωση?

Η 2η παράγραφος σου απαντάει στην 1η. Το ότι εγω δεν αγοράζω με βάση το vfm τι σχέση έχει με το αν ο 5600 έχει καλό vfm? 

Δεν νομίζω να είπα ποτέ ότι αγοράζω κάτι να κου κρατήσει, εδώ και χρόνια κάθε χρόνο αλλάζω cpu. 

Επεξ/σία από Herald
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Η 2η παράγραφος σου απαντάει στην 1η. Το ότι εγω δεν αγοράζω με βάση το vfm τι σχέση έχει με το αν ο 5600 έχει καλό vfm? 

Η ιντελ έφαγε άπειρο ξύλο.μονονεσυ δεν το βλέπεις η τρολαρεις.δε γίνεται αλλιώς

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε καλά χθες είπες ότι ο 10900 είναι κ vfm.αποφασισε τελοσπαντων.καπου εδώ σταματάω.δε βγάζει άκρη μαζί σου κάνεις.σταματα το control damage όμως κάποια στιγμή.και οι τυφλοί βλέπουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η ιντελ έφαγε άπειρο ξύλο.μονονεσυ δεν το βλέπεις η τρολαρεις.δε γίνεται αλλιώς

Τα μόνα cpu που δίνουν ξύλο είναι 5900 και 5950x. Για τα υπόλοιπα υπάρχει απάντηση που έχει εξίσου καλό ή και καλύτερο vfm η Intel. Εγώ αυτό βλέπω.

Ναι damage control κανω εγω για την intel. Η αγαπημένη μου εταιρεία 😂 

Χτες το βράδυ τσίμπησα έναν 3700x, και δεν τον φτιάχνει η Intel... 

Επεξ/σία από Herald

To άγιο δισκοπότηρο σου,ήτοι η απόδοσή τους σε  gaming τρώει ξύλο από amd με λιγότερα χρήματα.Αυτο το είδες?καλό απόγευμα .πάω για καφέ .μπαλκόνι δλδ γιατί με την καραντινα δεν υπάρχουν επιλογες

Α και pirmen .κάπου πήρε το μάτι μου σε site να πουλάνε και στα 420 5600x.Με κεινου την τιμη σύγκρινε την τιμή των ιντελ .άσχετα με το ότι κυκλοφορούν καμία 4 μηνες

Μην κάνεις τσιγκουνιες

9 λεπτά πριν, Herald είπε

Τα μόνα cpu που δίνουν ξύλο είναι 5900 και 5950x. Για τα υπόλοιπα υπάρχει απάντηση που έχει εξίσου καλό ή και καλύτερο vfm η Intel. Εγώ αυτό βλέπω.

Ναι damage control κανω εγω για την intel. Η αγαπημένη μου εταιρεία 😂 

Χτες το βράδυ τσίμπησα έναν 3700x, και δεν τον φτιάχνει η Intel... 

Κάκιστη επιλογή ο 3700 αν θες τη γνώμη μου.

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Γιατί με λίγο ψάξιμο παίρνεις 5600x στα 300 που τον πλησιάζει στο μουλτι ενώ single τουριχνει στ αυτιά.

Eτοιμοπαράδοτο μόνο στα 370€ τον βρίσκω, 100€ πάνω από όσο πήρα τον 3700. Έτσι και αλλιώς δεν είναι για games, παιχνίδια θελώ απλά να παίζει στα 60 fps (πχ. cyberpunk). 

Μόλις τώρα, Herald είπε

Eτοιμοπαράδοτο μόνο στα 370€ τον βρίσκω, 100€ πάνω από όσο πήρα τον 3700. Έτσι και αλλιώς δεν είναι για games, παιχνίδια θελώ απλά να παίζει στα 60 fps (πχ. cyberpunk). 

Καλύτερα 10700 σ' αυτά τα χρήματα.αφου σε ενδιαφέρει το gaming

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Καλύτερα 10700 σ' αυτά τα χρήματα.αφου σε ενδιαφέρει το gaming

To σκέφτηκα και αυτό αλλά η κοπελιά ήθελε PCIe4, έσταξε 350€ για NVME, κατάντια να τρέχει σε pcie 3 :P 

11 λεπτά πριν, Herald είπε

To σκέφτηκα και αυτό αλλά η κοπελιά ήθελε PCIe4, έσταξε 350€ για NVME, κατάντια να τρέχει σε pcie 3 :P 

Ας έπαιρνες τον 5600 μπας κ έβαζες μελλοντικά κ rdna2 τότε .να κερδίζες κ από κει.στα 300 πούλησα τον δικό μου 3900.δεν πας σε προηγούμενη γενια όταν έχει βγει η νέα με τοσα πλεονεκτήματα.τι να τους κάνει τους έξτρα πυρήνες η κοπελιά...αφού με το βελτιωμένο ipc ο 5600 πλησιάζει.τεσπα εσύ ξέρεις

4 ώρες πριν, Herald είπε

Τι να πω, σαν επεξεργαστές ο 10700,ακομα και ο κλειδωμένος είναι ανώτερος του 5600x. Μπαίνει βέβαια στη μέση και η πλατφόρμα, όπου προφανώς τα ρυζια έχουν το πάνω χέρι. Αλλά σκέτους επεξεργαστές άμα συγκρίνουμε δεν ξέρω ποιος θα προτιμήσει 5600 από 10700. 

Ο ίδιος που προτίμησε 10600k από 3700x.😁

3 ώρες πριν, Herald είπε

Που ακριβώς σπαμμαρω? Ίσα ίσα δεν ξεκίνησα εγώ εδώ καμία σύγκριση, ο ilos εγραψε για τον 5600x σε αυτό εδώ το νήμα και απάντησα.

giphy.gif

• Like 1

20 λεπτά πριν, ilos είπε

Ο ίδιος που προτίμησε 10600k από 3700x.😁

Την θεωρώ εξίσου θεσπέσια κίνηση :P 

Βεβαία υπάρχει και το argument του gaming performance στα παράξενα παιχνίδια που δεν γουστάρουν τους zen 3000. 

• Confused 1

Προσωπικά για gaming σήμερα, από τα 100 Ευρώ μέχρι τα 300 καλύτερα CPU είναι της Intel. Ο μόνος AMD που θα πρότεινα τώρα είναι ο 3600 και αυτός με την προοπτική για να γίνει upgrade σε ZEN 3 όταν πέσουν σε τιμές.

Στα λεφτά του 5600Χ θα πήγαινα χαλαρά σε 10700 απλό μαζί με μια Β460.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...