Προς το περιεχόμενο

Intel 10th Gen Core, Comet-Lake & Z490 (2020) v2.0

Thresh
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To είχα αναφέρει και παλαιότερα, υπάρχει παρόμοια συμπεριφορά (όχι τόσο ακραία βέβαια) και σε άλλα παιχνίδια μεταξύ 9700k και 8700k, σύμφωνα με το gamersnexus. Πάντα θεωρούσα ανώτερο τον 8700k. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Γιατί νομίζεις ότι ξαναγύρισε σε 6c/12t η ίντελ στους κομήτες?Δεν είναι τυχαίο.....

Είναι και θέμα ανταγωνισμού, ο προηγούμενος i5 ως 6/6 ήτανε για κλάματα στην εποχή των 3600(Χ).

Σας παρακολουθώ btw, απλά προέκυψαν κάποια έκτακτα έξοδα οπότε πάει για Σεπτέμβρη/Οκτώβρη η μετάβαση, προς το παρόν πνίγω τον πόνο μου αναμένοντας κουτί (ανέβασα τον καφέ μετά λοιπών εδώ πάνω, πλην κουτιού γιατί δεν χώραγε στη βαλίτσα :P, οπότε θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση τουλάχιστον).

• Like 5

7 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Είναι και θέμα ανταγωνισμού, ο προηγούμενος i5 ως 6/6 ήτανε για κλάματα στην εποχή των 3600(Χ).

Σας παρακολουθώ btw, απλά προέκυψαν κάποια έκτακτα έξοδα οπότε πάει για Σεπτέμβρη/Οκτώβρη η μετάβαση, προς το παρόν πνίγω τον πόνο μου αναμένοντας κουτί (ανέβασα τον καφέ μετά λοιπών εδώ πάνω, πλην κουτιού γιατί δεν χώραγε στη βαλίτσα :P, οπότε θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση τουλάχιστον).

Για apex ή ace πας bro τελικά?

4 ώρες πριν, BabisTs είπε

Για apex ή ace πας bro τελικά?

Ακόμα δεν έχω καταλήξει, κυρίως γιατί δεν έχω αποφασίσει αν θα κρατήσω το υπάρχον κιτ ή αν θα πάω για κάτι καλύτερο (πχ tridentZ neo 3800 CL14). Προφανώς στη 2η περίπτωση πάω για Apex, ενώ στην πρώτη παίζω μεταξύ Ace & Vision D.

5 hours ago, Zaknafein said:

Ακόμα δεν έχω καταλήξει, κυρίως γιατί δεν έχω αποφασίσει αν θα κρατήσω το υπάρχον κιτ ή αν θα πάω για κάτι καλύτερο (πχ tridentZ neo 3800 CL14). Προφανώς στη 2η περίπτωση πάω για Apex, ενώ στην πρώτη παίζω μεταξύ Ace & Vision D.

Υπάρχει καλύτερο κιτ από 3800c14? 😋

• Like 1

22 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Γνώμη μου πάντα......πρώτα θα σε κόψουν τα vccio και τα vcssa και μετά το όποιο κιτ έχεις....έχουν φανταστικό imc οι 10th gen με όποια και από τις δύο mobo κινηθείς.....Για μένα μην επενδύσεις σε καινούργιο κιτ.....ε στην χειρότερη άντε να σου ζητήσει λίγο παραπάνω vdimm από ότι το 3800/c14 kit .....

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, ilos είπε

Ε κάπως πρέπει να γίνουν marketed και τα downbins.😁

Αν οι ΚΑ δεν τους βγάζουν σαν συνολική πλατφόρμα, μπλέ οθόνες,  ας βγάλουν και επετειακές ΚSM (=Super Mario)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...