Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη οποτε ξεκιναω κατευθειαν την περιγραφη.

1) Κατα την περιοδο της καραντινας χρησιμοποιησα skype για καποιες ομιλιες. Καθε μερα, 10 λεπτα μετα την εναρξη της πρωτης κλησης το skype φριζαρε και εκλεινε αποτομα, χωρις errors, χωρις τιποτα. Το ξανανοιγα, ξαναμπαινα και δουλευε αψογα για οσες ωρες και αν ακολουθουσαν.  

Δεν ηταν σημαντικα τα "meetings" μου, δεν εδωσα βαση.

2) Η γυναικα μου κανει μαθηματα αγγλικων μεσω ζουμ. Τα εκανε απο το λαπτοπ της, ενα χρεπι, και δεν ειχε θεμα. Την επεισα να τα κανει απο το σταθερο μου. Και ξαναξεκιναει το ιδιο τροπαριο. Δηλαδη καθε μερα, ξεκιναει τα μαθηματα και το zoom κλεινει αποτομα χωρις μυνηματα χωρις ερορς χωρις τιποτα. Το ξανανοιγει, μπαινει στο meeting και μετα για οσες ωρες και αν συνεχισει δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Συνοψιζοντας δηλαδη. Εχουμε 2 διαφορετικες εφαρμογες meeting και οι δυο κανουν ακριβως το ιδιο. Ενα αποτομο κλεισιμο ΜΟΝΟ μια φορα τη μερα και μετα απροσκοπτη λειτουργια.

Τι φταιει; 

Δημοσ.

Χρησιμοποιειτε μηπως την ιδια web camera; Πιθανον να ειναι καποιον περιεργος driver που θελει update... Εχεις τις τελευταιες ενημερωσεις για Zoom,Skype,Windows,drivers κλπ?

Οταν κρασαρει η εφαρμογη στον Event Viewer τι error καταγραφεται;

• Like 1
Δημοσ.

Μια ειναι η web camera, και ενα ειναι το pc με την προβληματικη συμπεριφορα. Ναι, ολα ενημερωμενα,και στον event viewer δε βγαζει κατι. Το εψαξα χθες το βραδυ και δεν υπαρχει πουθενα καποια αναφορα για σφαλμα την ωρα του κρασαρισματος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...