Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δινε ένδειξη κάθε δευτερο δίμηνο  όπως γραφει ο λογαριασμός 

Το πρόβλημα είναι πως δεν καταλαβαίνει όσα βλέπει στους λογαριασμούς, και αυτό δεν θα αλλάξει με το να βγαίνει εκκαθαριστικός κάθε δίμηνο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρετε, έχω την εξής ερώτηση:

Είμαι σε αναζήτηση προγράμματος στη ΔΕΗ και κοιτάζοντας τους τιμοκαταλόγους βλέπω ότι η τιμή της kWh στα προγράμματα online και enter που βλέπω ότι προωθούνται είναι 0.17€ και 0.18€ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα "οικιακό τιμολόγιο" Γ1 κοστίζει περίπου 0.11€ κάτω από 2000 kWh και περίπου 0,12€ πάνω από τις 2000.

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα Γ1 προσφέρει φτηνότερη τιμή στην kWh. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια "παγίδα" κάπου; Γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνετια ότι συμφέρει αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kastrato88 είπε

Χαίρετε, έχω την εξής ερώτηση:

Είμαι σε αναζήτηση προγράμματος στη ΔΕΗ και κοιτάζοντας τους τιμοκαταλόγους βλέπω ότι η τιμή της kWh στα προγράμματα online και enter που βλέπω ότι προωθούνται είναι 0.17€ και 0.18€ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα "οικιακό τιμολόγιο" Γ1 κοστίζει περίπου 0.11€ κάτω από 2000 kWh και περίπου 0,12€ πάνω από τις 2000.

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα Γ1 προσφέρει φτηνότερη τιμή στην kWh. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια "παγίδα" κάπου; Γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνετια ότι συμφέρει αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μπες καλύτερα και ρώτα εδώ. Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν. Λογικά το Γ1 ανεβαίνει από τα 0.11€ λόγο ρήτρας αναπροσαρμογής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...