Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δινε ένδειξη κάθε δευτερο δίμηνο όπως γραφει ο λογαριασμός Το πρόβλημα είναι πως δεν καταλαβαίνει όσα βλέπει στους λογαριασμούς, και αυτό δεν θα αλλάξει με το να βγαίνει εκκαθαριστικός κάθε δίμηνο.
Kastrato88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Χαίρετε, έχω την εξής ερώτηση: Είμαι σε αναζήτηση προγράμματος στη ΔΕΗ και κοιτάζοντας τους τιμοκαταλόγους βλέπω ότι η τιμή της kWh στα προγράμματα online και enter που βλέπω ότι προωθούνται είναι 0.17€ και 0.18€ αντίστοιχα. Το πρόγραμμα "οικιακό τιμολόγιο" Γ1 κοστίζει περίπου 0.11€ κάτω από 2000 kWh και περίπου 0,12€ πάνω από τις 2000. Φαίνεται ότι το πρόγραμμα Γ1 προσφέρει φτηνότερη τιμή στην kWh. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια "παγίδα" κάπου; Γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνετια ότι συμφέρει αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kastrato88 είπε Χαίρετε, έχω την εξής ερώτηση: Είμαι σε αναζήτηση προγράμματος στη ΔΕΗ και κοιτάζοντας τους τιμοκαταλόγους βλέπω ότι η τιμή της kWh στα προγράμματα online και enter που βλέπω ότι προωθούνται είναι 0.17€ και 0.18€ αντίστοιχα. Το πρόγραμμα "οικιακό τιμολόγιο" Γ1 κοστίζει περίπου 0.11€ κάτω από 2000 kWh και περίπου 0,12€ πάνω από τις 2000. Φαίνεται ότι το πρόγραμμα Γ1 προσφέρει φτηνότερη τιμή στην kWh. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια "παγίδα" κάπου; Γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνετια ότι συμφέρει αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπες καλύτερα και ρώτα εδώ. Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν. Λογικά το Γ1 ανεβαίνει από τα 0.11€ λόγο ρήτρας αναπροσαρμογής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα