Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σου έχει χαρτάκι που έλεγα διακοπή λογω χρεόυς;Ειχε ένδειξη μετρητή επάνω;

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.

Δεν βαζουν χαρτακια . Ο ΔΕΔΔΗΕ απλα παιρνει εντολη διακοπης. Δεν ξερει για χρεη .

1 ώρα πριν, nikos33340 είπε

Ποια παρέμβαση στον μετρητή;Μια ασφάλεια είναι σε εμφανή σημείο που μπορεί να την σηκώσει ακόμα και ένα παιδάκι.

Κανονικα περεπε να ανοιξουν το κουτι και να αφαιρεσουν τη βιδωτη ασφαλεια που δεν υπαρχει στο εμποριο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν βαζουν χαρτακια . Ο ΔΕΔΔΗΕ απλα παιρνει εντολη διακοπης. Δεν ξερει για χρεη .

Κανονικα περεπε να ανοιξουν το κουτι και να αφαιρεσουν τη βιδωτη ασφαλεια που δεν υπαρχει στο εμποριο .

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω θυμάμαι να βάζουν χαρτάκι που λέει λόγω χρέους/ λόγω διακοπης.Δεν το κάνουν πια;

Υπάρχουν και ρολόγια με αυτόματη ασφάλεια αλλά μάλλον είναι εκτός πόλεων ,αυτά με το κοκκινο κουμπί στο πλάι του καπακιού.Ωστε να μην τρέχει συνεργείο με το παραμικρό ,το σηκώνει ο πελάτης αν πέσει η ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Οι καθυστερήσεις λογαριασμών από ΔΕΗ στο διάστημα Φεβρουαρίου - Απριλίου έγιναν σε πάρα πολλούς, τον λόγο δεν τον ξέρω. 

Όσο για την περίπτωση του ts, ο ΔΕΔΔΗΕ όταν είναι να κόψει την παροχή ανοίγει την σφραγίδα και αφαιρεί το φυσιγγιο. Δεν το κλείνουν από τον μοχλό. Η παραβίαση της σφραγίδας και το άνοιγμα του μετρητή μόνο προβλήματα θα σου φέρει. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos33340 είπε

Δεν το έκαναν όμως οπότε ο καθένας μπορεί να σηκώσει την ασφάλεια.Όπως και έγινε δηλαδή.

να ελπίζεις ο ΔΕΔΔΗΕ να μην θεωρήσει την ενέργεια της παράνομης επανασύνδεσης του ρεύματος ως ρευματοκλοπή

γιατί τότε θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ikorolis είπε

να ελπίζεις ο ΔΕΔΔΗΕ να μην θεωρήσει την ενέργεια της παράνομης επανασύνδεσης του ρεύματος ως ρευματοκλοπή

γιατί τότε θα έχεις πρόβλημα

17 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Οι καθυστερήσεις λογαριασμών από ΔΕΗ στο διάστημα Φεβρουαρίου - Απριλίου έγιναν σε πάρα πολλούς, τον λόγο δεν τον ξέρω. 

Όσο για την περίπτωση του ts, ο ΔΕΔΔΗΕ όταν είναι να κόψει την παροχή ανοίγει την σφραγίδα και αφαιρεί το φυσιγγιο. Δεν το κλείνουν από τον μοχλό. Η παραβίαση της σφραγίδας και το άνοιγμα του μετρητή μόνο προβλήματα θα σου φέρει. 

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikos33340 είπε

Μα δεν το έκανα εγώ.Ο ΔΕΔΔΗΕ πως με κάλυψε όταν υπάρχει μια ασφάλεια που είναι εκτεθειμένη και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση;

Σε εμένα το έκοψαν χωρίς να ανοίξουν την σφραγίδα.Κατεβασαν την ασφάλεια και μου έβαλαν χαρτάκι ότι έγινε διακοπή λόγω χρέους.

Sorry δεν πρόσεξα που έγραψες ότι σου έβαλαν χαρτάκι από ΔΕΔΔΗΕ λόγω χρέους. Άρα σου κατέβασαν την ασφάλεια από ΔΕΔΔΗΕ. Εφόσον πληρωσες το χρέος δεν νομίζω να έχεις θέμα. Ελπίζω και εγώ αυτό που σου έγραψε ο ikorolis, να μην θεωρήσουν το ανέβασμα της ασφάλειας ως ρευματοκλοπη και παραβίαση μετρητή, αλλιώς θα έχεις προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Sorry δεν πρόσεξα που έγραψες ότι σου έβαλαν χαρτάκι από ΔΕΔΔΗΕ λόγω χρέους. Άρα σου κατέβασαν την ασφάλεια από ΔΕΔΔΗΕ. Εφόσον πληρωσες το χρέος δεν νομίζω να έχεις θέμα. Ελπίζω και εγώ αυτό που σου έγραψε ο ikorolis, να μην θεωρήσουν το ανέβασμα της ασφάλειας ως ρευματοκλοπη και παραβίαση μετρητή, αλλιώς θα έχεις προβλήματα.

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς πιο πολύ.Απλά πάρε τηλ στο 11700 στη ΔΕΗ να δεις αν έχουν δώσει εντολή στον ΔΕΔΗΕ να σου το συνδέσει .Θελει 48 εργάσιμες ώρες για να στο συνδέσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν αξίζει να ασχοληθείς πιο πολύ.Απλά πάρε τηλ στο 11700 στη ΔΕΗ να δεις αν έχουν δώσει εντολή στον ΔΕΔΗΕ να σου το συνδέσει .Θελει 48 εργάσιμες ώρες για να στο συνδέσουν.

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikos33340 είπε

Ρευματοκλοπή γιατί να θεωρηθεί;Δεν έκλεψα ρεύμα.Οι 12 κιλοβατώρες που έγραψε το ρολόι φαίνονται και θα τις χρεωθώ κανονικά.Για το ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ήρθε απλά και κατέβασε έναν διακόπτη στον οποίο έχει πρόσβαση ο καθένας ευθύνομαι εγώ;Πήγε η κυρία προσπαθώντας να βρει το ρολόι της και ανέβασε και την δική μου ασφάλεια.Σαφως είναι λάθος της αλλά εγώ πως μπορούσα να καλυφθώ;Και τι έκανε ο ΔΕΔΔΗΕ για να με καλύψει;

Δεν σε κατηγόρησα ότι έκλεψες ρεύμα. Επειδή όμως ορισμένοι υπάλληλοι εκεί μπορεί να ειναι τρελοί, να είσαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχόμενο. Έχω ακούσει πολλά περιστατικά με κόσμο που μπλέκει χωρίς λόγο και προσπαθεί να βγάλει άκρη μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν σε κατηγόρησα ότι έκλεψες ρεύμα. Επειδή όμως ορισμένοι υπάλληλοι εκεί μπορεί να ειναι τρελοί, να είσαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχόμενο. Έχω ακούσει πολλά περιστατικά με κόσμο που μπλέκει χωρίς λόγο και προσπαθεί να βγάλει άκρη μετα.

16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε και στον ΔΕΔΗΕ γιατί μπορεί να κανουν το απόγευμα τις επανασυνδέσεις.Να ρωτήσεις με την παροχή σου πότε θα συνδεθείς .

https://www.deddie.gr/

16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.

Λοιπόν... 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ήρθε και σου έκανε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγο οφειλής στον πάροχο σου (ΔΕΗ). 

Συνήθως η διαδικασία προβλέπει να σου κολλήσουν ενα μπλε αυτοκόλλητο που να το αναφέρει, ώστε ο πελάτης να ξέρει για ποιο λόγο η ασφάλεια είναι κατεβασμένη.

Και εδώ ξεκινάνε οι απορίες που έχεις.

Μπορείς να την ανεβάσεις την ασφάλεια ώστε να έχεις ρεύμα και πάλι? Ναι μπορείς - δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις το καπάκι στα περισσότερα μοντέλα.

Είναι νόμιμο? Όχι δεν είναι νόμιμο στην περίπτωση όπου σου έχει ανακοινωθεί η διακοπή. Σε άλλη περίπτωση ναι μπορείς να κλείνεις ή να ανοίγεις την ασφάλεια.

Στην περίπτωση σου τώρα, μην αγχώνεσαι για τίποτα, ηρέμησε. Ούτε καν έχεις διαφορά στην μέτρηση όπως είπες. Και να είχες μια μικρή, απλά θα το μετρούσαν στην επόμενη προγραμματισμένη μέτρηση.

Τώρα αυτά περί παρέμβασης στον μετρητή κλπ... Άλλο να ανοίξεις το καπάκι που είναι ο μετρητής μέσα (και μπορεί να έχει και σφραγίδα εξωτερική - πλέων δεν έχω δει σε κανένα νέο ρολόι) και άλλο να έχεις ανοίξει τον μετρητή που είναι μέσα στο κουτί. Στην πρώτη περίπτωση δεν ενδιαφέρεται καν η ΔΕΔΔΗΕ. Στην δεύτερη ναι έχεις θέμα. Δεν έχεις κάνει τίποτα από τα δύο στην περίπτωση σου όπως είπες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...