Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δουν οτι στα χαρτια ηταν κομμενο και δουλευε αρα καποιος ...εβαλε το χερακι του .

Οι τεχνικοι ειναι του ΔΕΔΔΗΕ στον οποιο η ΔΕΗ εδωσε εντολη για επενασυνδεση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2020 στις 7:50 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Θα δουν οτι στα χαρτια ηταν κομμενο και δουλευε αρα καποιος ...εβαλε το χερακι του .

Οι τεχνικοι ειναι του ΔΕΔΔΗΕ στον οποιο η ΔΕΗ εδωσε εντολη για επενασυνδεση 

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikos33340 είπε

Και για 10 κιλοβατώρες θα μου κάνουν θέμα;

Όχι φίλε μου μην αγχώνεσαι ,φαίνεται ότι ξανασηκωσες το διακόπτη και άρχισε να ξαναμετραει το ρολόι οπότε θα τις πληρώσεις κανονικά στον επόμενο λογαριασμό. Εφόσον τακτοποιησες το θέμα δεν παίζει λόγος ανησυχιας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2020 στις 8:02 ΠΜ, Horn είπε

Όχι φίλε μου μην αγχώνεσαι ,φαίνεται ότι ξανασηκωσες το διακόπτη και άρχισε να ξαναμετραει το ρολόι οπότε θα τις πληρώσεις κανονικά στον επόμενο λογαριασμό. Εφόσον τακτοποιησες το θέμα δεν παίζει λόγος ανησυχιας

Επεξ/σία από nikos33340
Δημοσ.

Τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και δεν εκδίδονται λογαριασμοί; Λόγω της κατάστασης ή έτυχε; Εκτός από εμένα έχω ακούσει και άλλους στους οποίους δεν τους έχει έρθει λογαριασμός. Έστειλα μαιλ και περιμένω απάντηση. Όχι τίποτα άλλο, μην μου κόψουν και εμένα το ρεύμα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, antbyron είπε

Τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και δεν εκδίδονται λογαριασμοί; Λόγω της κατάστασης ή έτυχε; Εκτός από εμένα έχω ακούσει και άλλους στους οποίους δεν τους έχει έρθει λογαριασμός. Έστειλα μαιλ και περιμένω απάντηση. Όχι τίποτα άλλο, μην μου κόψουν και εμένα το ρεύμα.

να το κανεις να σου ερχεται ηλεκτρονικα.

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, antbyron είπε

Ηλεκτρονικό λογαριασμό λαμβάνω.

καποιο προβλημα υπαρχει.

εκανες log in στο acc σου και δεν εχεις κανενα λογαριασμο ανεξοφλητο ;

Δημοσ.

Άσχετο - εμένα από τον 12/2019 όπου μου ήρθε ο λογαριασμός , δεν μου έχει έρθει Ξανά πάλι. Μου φαίνεται παράξενο καθώς δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στοιχείων.

τελος είμαι πολύ συνεπής στις πληρωμές μου , δεν είχα ποτε υπόλοιπο κλπ.

υπαρχει κίνδυνος διακοπής ;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mclein² είπε

καποιο προβλημα υπαρχει.

εκανες log in στο acc σου και δεν εχεις κανενα λογαριασμο ανεξοφλητο ;

Έχω συνδεθεί στο λογαριασμό μου, ο τελευταίος είναι εξοφλημένος. Εδώ και ένα μήνα έπρεπε να είχε βγει ο καινούριος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Άσχετο - εμένα από τον 12/2019 όπου μου ήρθε ο λογαριασμός , δεν μου έχει έρθει Ξανά πάλι. Μου φαίνεται παράξενο καθώς δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στοιχείων.

τελος είμαι πολύ συνεπής στις πληρωμές μου , δεν είχα ποτε υπόλοιπο κλπ.

υπαρχει κίνδυνος διακοπής ;

Στέλιο κίνδυνος διακοπής υπάρχει στην περίπτωση που έχουν λήξει τουλάχιστον 2 συνεχόμενοι λογαριασμοί, ισχύει κάτι τέτοιο σε σένα? Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις μέσα από τον λογαριασμό σου στο e-bill.

Εννοώ το αν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί που δεν τους έχεις λάβει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το θεμα δεν ειναι ποσσες κιλοβατωρες εκαψε αλλα η παρεμβαση στο μετρητη που απαγορευεται αυστηρα .

Επεξ/σία από nikos33340

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...